mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Οχι μην λεσ xρεοs.....Τωρα μιλαμε για τα μπροστινα...εξαρτηματα
α οκ να επανελθω στο πορνο-μοουντ που ειχα πριν
Όοοοοχι γι'αυτό το λόγο...αλλά για να ξεκινήσω και γω μαθήματα γιόγκα......
Δυστυχώς έτσι είναι η πλειοψηφία...τέτοια θέλει να ακούει από τη γκόμενα..... >
Ετσι ετσι...κι εγω στη μειοψηφια ανηκω
Θελω να τ ακουω αλλα δεν..... :S :S :S :S :S
πωπω σκασε αναγουλιασα
ειμαστε πολλοι????????? να κανουμε σωματειο???????????
προτιμω να του πω μωρο μου τι τελεια κλανια ηταν αυτη!!! ποσο ευωδιαστη!!! ποσο μελωδικη!!! αληθεια μπορεις να παιξεις το γαλαζιο δουναβη με τον κωλο σου?
Σταμααααααατα να κανεις δηλω σεις μονο και μονο για να προκαλεσειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
μαναρι μου τι ρεψιμο ηταν αυτο? ελα ελα πες μου την αλφαβηταααααααααααα
Δυστυχωs....ναι....Αυτα παθαινω με το στιφαδο το πρωιμαναρι μου τι ρεψιμο ηταν αυτο? ελα ελα πες μου την αλφαβηταααααααααααα
Καλά άμα ένας άνδρας κλάσει,μπροστά σε γκόμενα,είναι να ανοίξει η γη να τον καταπιεί....πόσο μάλλον η γκόμενα να κλάσει μπροστά στον άνδρα.......εκεί τρεις χειρότερα..... :S
Δε κόβεται....δυστυχώς....
Μονο αυτοs ειναι ειδικοsgia τα πίσω στον τραμούντανο...
[size=1pt]Μην του πεις τπτ θα με σφάξει[/size]
με τους φιλους μου δεν εχω προβλημα οταν κλανουν....(οι γυναικες δεν κλανουν δεν το ξερες? ειναι σαν τα μπαρμπουνια)
ουτε με το γκομενο θα ειχε προβλημα αν δεν ηξερα οτι μετα απο αυτο ανοιγει το κουτι της πανδορας και επερχεται η πληρης ισοπεδωση
το ρεψιμο δε με ενοχλει περιεργως...
Αι γυναικαι κανουνε πορδιτσεs στην τουαλετα
Γι αυτο τιs χανουμε καθε τρειs και λιγο......Πανε μαζι για να μη δωσουν λαβη και στοχο
με τους φιλους μου δεν εχω προβλημα οταν κλανουν....(οι γυναικες δεν κλανουν δεν το ξερες? ειναι σαν τα μπαρμπουνια)
ουτε με το γκομενο θα ειχε προβλημα αν δεν ηξερα οτι μετα απο αυτο ανοιγει το κουτι της πανδορας και επερχεται η πληρης ισοπεδωση
Κι εγω το χειτ.....αλλα αφου το σκοτωσαμε το ζωντανο, επρεπε να κρυψουμε τιs αποδειξειsΒλεπω πολλους εθελοντες με την αλφαβητα ε?
στιφαδο αι χειτ...
Όπως και να'χει άμα είσαι μόνος σου,κλάσε,ρέψου,φτύσε γενικά κάνε ότι γουστάρεις....αλλά άμα είσαι με κόσμο.....τύπος και υπογραμμός
το ρέψιμο είναι κλανιά απ' το στόμα
οπότε καταδικαστέο και αυτό
Έχω ακούσει γυναίκα να κλάνει...και είναι αίσχος....
Όπως και να'χει άμα είσαι μόνος σου,κλάσε,ρέψου,φτύσε γενικά κάνε ότι γουστάρεις....αλλά άμα είσαι με κόσμο.....τύπος και υπογραμμός
αμα τις βρειτε λιποθυμες καμια μερα διπλα στο νιπτηρα μην ανησυχησετε