Νέα

Η αλήθεια για τις γυναίκες (κορυφαίο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FiD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Όοοοοχι γι'αυτό το λόγο...αλλά για να ξεκινήσω και γω μαθήματα γιόγκα...... :sunglasses:

Δυστυχώς έτσι είναι η πλειοψηφία...τέτοια θέλει να ακούει από τη γκόμενα..... >:(

Ετσι ετσι...κι εγω στη μειοψηφια ανηκω
Θελω να τ ακουω αλλα δεν..... :S :S :S :S :S

Επισκέπτης
πωπω σκασε αναγουλιασα :2funny:
ειμαστε πολλοι????????? να κανουμε σωματειο??????????? :rockon:
προτιμω να του πω μωρο μου τι τελεια κλανια ηταν αυτη!!! ποσο ευωδιαστη!!! ποσο μελωδικη!!! αληθεια μπορεις να παιξεις το γαλαζιο δουναβη με τον κωλο σου? :2funny:

Καλά άμα ένας άνδρας κλάσει,μπροστά σε γκόμενα,είναι να ανοίξει η γη να τον καταπιεί....πόσο μάλλον η γκόμενα να κλάσει μπροστά στον άνδρα.......εκεί τρεις χειρότερα..... :S

Σταμααααααατα να κανεις δηλω σεις μονο και μονο για να προκαλεσειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
:ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

Don't kill me...i beg you.... :'(

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
μαναρι μου τι ρεψιμο ηταν αυτο? ελα ελα πες μου την αλφαβηταααααααααααα

Ααααααααααααααααααααααααααααααα ββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββ γγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγγ δδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδ εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

κάτσε να πιω λίγη κοουκ...

ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
μαναρι μου τι ρεψιμο ηταν αυτο? ελα ελα πες μου την αλφαβηταααααααααααα
Δυστυχωs....ναι....Αυτα παθαινω με το στιφαδο το πρωι
Εχουμε και λεμε...Αααααααααααλφαααααααααα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλά άμα ένας άνδρας κλάσει,μπροστά σε γκόμενα,είναι να ανοίξει η γη να τον καταπιεί....πόσο μάλλον η γκόμενα να κλάσει μπροστά στον άνδρα.......εκεί τρεις χειρότερα..... :S

με τους φιλους μου δεν εχω προβλημα οταν κλανουν....(οι γυναικες δεν κλανουν δεν το ξερες? ειναι σαν τα μπαρμπουνια)
ουτε με το γκομενο θα ειχε προβλημα αν δεν ηξερα οτι μετα απο αυτο ανοιγει το κουτι της πανδορας και επερχεται η πληρης ισοπεδωση :grin:
το ρεψιμο δε με ενοχλει περιεργως...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βλεπω πολλους εθελοντες με την αλφαβητα ε? :2funny:
στιφαδο αι χειτ...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
με τους φιλους μου δεν εχω προβλημα οταν κλανουν....(οι γυναικες δεν κλανουν δεν το ξερες? ειναι σαν τα μπαρμπουνια)
ουτε με το γκομενο θα ειχε προβλημα αν δεν ηξερα οτι μετα απο αυτο ανοιγει το κουτι της πανδορας και επερχεται η πληρης ισοπεδωση :grin:

Αι γυναικαι κανουνε πορδιτσεs στην τουαλετα
Γι αυτο τιs χανουμε καθε τρειs και λιγο......Πανε μαζι για να μη δωσουν λαβη και στοχο :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αι γυναικαι κανουνε πορδιτσεs στην τουαλετα
Γι αυτο τιs χανουμε καθε τρειs και λιγο......Πανε μαζι για να μη δωσουν λαβη και στοχο :grin: :grin:

αμα τις βρειτε λιποθυμες καμια μερα διπλα στο νιπτηρα μην ανησυχησετε :grin:

Επισκέπτης

Έχω ακούσει γυναίκα να κλάνει...και είναι αίσχος.... :headbang:

Όπως και να'χει άμα είσαι μόνος σου,κλάσε,ρέψου,φτύσε γενικά κάνε ότι γουστάρεις....αλλά άμα είσαι με κόσμο.....τύπος και υπογραμμός

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
το ρέψιμο είναι κλανιά απ' το στόμα :coffee:

οπότε καταδικαστέο και αυτό :sunglasses:

δε βρωμαει ψοφιμι ομως...εκτος αν εχεις φαει παστουρμα ή οτιδηποτε αλλο το οποιο λειτουργει ως φονικο οπλο :grin:
η κλανια επισης εχει και διαρκεια οσμης....ασε που ειναι και υπουλη....σου ρχεται μια ζαλαδα μια λιποθυμιά και δεν ξερεις τι σε βρηκε και απο που :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Έχω ακούσει γυναίκα να κλάνει...και είναι αίσχος.... :headbang:

Όπως και να'χει άμα είσαι μόνος σου,κλάσε,ρέψου,φτύσε γενικά κάνε ότι γουστάρεις....αλλά άμα είσαι με κόσμο.....τύπος και υπογραμμός

στον υπνο τους παντως ολοι κλανουν :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
αμα τις βρειτε λιποθυμες καμια μερα διπλα στο νιπτηρα μην ανησυχησετε :grin:

Kαι τιs δυο ταυτοχρονα???? Δεν το νομιζω....Η μια ειναι για να οξυγονωνει την αλλη με αιθερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom