Gator146
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2011
- Like
- 31
- Πόντοι
- 16
ναι.....θα το κοψω ομως
Παρε πιπες Herb....
ναι.....θα το κοψω ομως
Ας πούμε στα 30.....για να μικροφέρνεις πολύ (ως γυναίκα),τι πρέπει να κάνεις
1) Να φοράς αθλητικά παπούτσια,σκισμένα τζιν και να μασάς τσίκλα
2) Να έχεις κατά προτίμιση,μαύρο ίσιο μαλλί
3) Να προτιμάς νύχια χρώματος ροζ
4) Να προτιμάς κλαμπ,αντί για μπουζούκια,ως χώρο διασκέδασης,και εννοείτε να χορεύεις πολύ καλά.....αν πάλι δε σου αρέσουν τα κλαμπ,δεν υπάρχει πρόβλημα.....αρκεί να ακούς πολλή μουσική (της αρεσκείας σου) και να χορεύεις
5) Να πηγαίνεις γυμναστήριο
6) Να μην καπνίζεις (το τσιγάρο προκαλεί ρυτίδες,και χαλάει τα δόντια)
7) Να μη κάνεις δουλειά γραφείου,αλλά κάποια πιο "ελεύθερη" δουλειά
8) Να μην οδηγάς και να προτιμάς τα ΜΜΜ
9) Να μην σκοτίζεσαι για το πότε θα γίνεις μάνα ή θα παντρευτείς
10) ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΒΥΖΗ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΌΛΑ!!!
Τώρα για τους άνδρες που είναι 30....τι πρέπει να κάνουν για να μικροφέρνουν πολύ
1) Να είσαι ξυρισμένος κόντρα,στο πρόσωπο
2) Να είσαι άτριχος και στο σώμα
3) Να έχεις κάποιο παιδικό-εφηβικό hairstyle,και όχι κάτι "ανδρικό" (π.χ. να έχεις μαλλί-χωρίστρα ή μαλλί καπελάκι,αντί κοντοκουρεμένο κλασικό)
4) Να παίζεις video games
5) Να μην είσαι σεξομανής,και να μην πετάς σεξουαλικά υποννοούμενα,στις κοπέλες
Τα υπόλοιπα 5,είναι τα 4,5,6,7,8 που ισχύουν στη γυναίκα...ισχύουν και για τον άνδρα
Kιθαρα αν συνεχισεις τις μαλακιες θα σου κοψω το πουλι σε ροδελες και θα σου καρφωσω 100αδες βελονες στ μπαλακια σου
Να τι ονειρεύεται να ακούει ένας άνδρας από τις γυναίκες...
.. και δεν πρόκειται να ακούσει ποτέ:
1) Αγάπη μου είσαι σίγουρος ότι ήπιες αρκετά? Μήπως πρέπει να πιεις μία μπύρα ακόμη?
2) Καλά, τι γαμάτη κλανιά ήταν αυτή? Ρίξε άλλη μία!!
3) Αποφάσισα ότι δεν θα φοράω πλέον ρούχα μέσα στο σπίτι.
4) Πάω μια στιγμή να φτιάξω τη πόρτα που χάλασε.
5) Μα καλά, δεν σε περιμένουν οι φίλοι σου να πάτε για μπύρες και κανένα γκομενάκι? Τι κάθεσαι εδώ?
6) Το ξέρω ότι είναι κάπως σφιχτά τα... οπίσθιά μου, αλλά δεν το δοκιμάζουμε άλλη μια φορά?
7) Είσαι τόσο sexy όταν είσαι πιωμένος!
Ε, σιγά, και του χρόνου θα έχω γενέθλια, φυσικά και να πάς σήμερα γήπεδο με τα παιδιά...το ρωτάς??
9) Αχ, βαριέμαι, δεν έχω και τίποτα να κάνω, ας σου πάρω μία....
10) Αφού αγάπη μου εγώ κερδίζω αρκετά χρήματα, σταμάτα να δουλεύεις!
11) Αχ, μωρό μου, αυτό πρέπει να το δεις... μόλις βγήκε η νοστιμούλα κόρη του γείτονα στο μπαλκόνι, και δεν φοράει σχεδόν τίποτα... δεν είναι πολύ πρόστυχη?
12) Όχι, όχι, θα το πάω απλά στο συνεργείο, γιατί θέλει λάδια.
13) Λοιπόν, λέω σήμερα να νοικιάσουμε μια τσόντα, να πάρουμε και ένα κασόνι μπύρες, και να φωνάξω και την κολλητή μου που χαλβαδιάζεις τόσο καιρό, να κάνουμε στο σπίτι ένα τρίο.
14) Άσε τώρα τον άγιο Βαλεντίνο, και πάρε μου άμα θες για δώρο ένα διαρκείας για τον γαύρο/βάζελο/άεκ κτλ.
15) Αγάπη μου ξεκίνησα γιόγκα για να τα καταφέρω να βάζω σωστά τα πόδια μου πίσω από το κεφάλι!
Αλλα...........Ελλεηνιδεs γμτ μου
μη λες τετοια θα καβλωσουν μερικα αγορακια
Ε οχι και ....καβλωσουν....
Παει ξανακρυφτηκε στο λαγουμι του...Αντε να τον βγαλω εξω παλι
Είσαι σίγουρος;;;;; Για μένα δεν ισχύει τίποτα από αυτά* ......αντιθέτως θα τα έπαιρνα στο κρανίο αν μου έλεγε τίποτα τέτοια η γυναίκα μου..... ;)
*Εκτός από αυτό με τη γιόγκα....αλλά όχι για το ότι θα βάζει τα πόδια πίσω από το κεφάλι....αλλά για άλλους λόγους....
3) Αποφάσισα ότι δεν θα φοράω πλέον ρούχα μέσα στο σπίτι.
7) Είσαι τόσο sexy όταν είσαι πιωμένος!
11) Αχ, μωρό μου, αυτό πρέπει να το δεις... μόλις βγήκε η νοστιμούλα κόρη του γείτονα στο μπαλκόνι, και δεν φοράει σχεδόν τίποτα... δεν είναι πολύ πρόστυχη?
Kιθαρα αν συνεχισεις τις μαλακιες θα σου κοψω το πουλι σε ροδελες
Τωρα που ειπεs.....προεκτασειs.......Με μια σου λεξη μονο ενοιωσα την ...ανωσηδε μιλαγα για σενα....εσυ εισαι παραδοσιακο αρσενικο με μαστερ προεκτασεις
Τωρα που ειπεs.....προεκτασειs.......Με μια σου λεξη μονο ενοιωσα την ...ανωση
Αμα πειs και .....επιμηκυνση θα σε λατρευω
Αυτο με τη γαματη κλανια παντως δε νομιζω να μπορεσω να το ξεστομισω ποτε σε γκομενο γιατι μετα θα ανοιξει η κερκοπορτα
σε φιλους το εχω πει παντως
Μιλαμε παντα για το γενικο ποσοστο και οχι για εξαιρεσειs
*** Οσο για τα ποδια πισω απ το κεφαλι.....εννοειται γι αυτο τον λογο
Δε κόβεται....δυστυχώς....
Οχι μην λεσ xρεοs.....Τωρα μιλαμε για τα μπροστινα...εξαρτηματανα κερασω τρομπιτσα??
αυτη που κανει το πουλι μπλαβι και στο μεγαλωνει και 2-3 ποντους
υ.γ. επιμηκυνση χρεους εννοεις?
Εσυ ειμαι σιγουρη οτι θα ζητουσες να γλειψεις καμια πατουσα
Ααααααααααααααααααααα βρηκα και αλλον που δε γουσταρει βρωμοπατουσες