mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Σκλαβενίτη;
νοουπ.... δεν τον προτιμω....
Σκλαβενίτη;
[move][size=30pt]Valeria_ath=mounitsa[/size][/move]so do i
oooooo yes i am[move][size=30pt]Valeria_ath=mounitsa[/size][/move]
νοουπ.... δεν τον προτιμω....
[move][size=30pt]Valeria_ath=mounitsa[/size][/move]
Ετσι ετσι......Θα ερθετε ολοι σε μαs τελικα
Οχι!!!!!μασουτης?
χαχαχαχαχαχα τι ηλιθια που εισαι
mounitsa=erinal
Φιλεναδα και να φανταστεις οτι μια αλλη κοπελα του φορουμ το Mikro_Neraidaki νομιζε οτι εγω ημουν κλωνος της mounitsaςoooooo yes i am
Σε ξεμπροστιασααααααχαχαχαχαχαχα τι ηλιθια που εισαι
mounitsa=erinal
Φιλεναδα και να φανταστεις οτι μια αλλη κοπελα του φορουμ το Mikro_Neraidaki νομιζε οτι εγω ημουν κλωνος της mounitsaς Σε ξεμπροστιασαααααα
Γενικά με τις γκόμενες ή το έχεις ή δεν το έχεις.Αμα το έχεις το ξέρεις.Τώρα αυτές οι συμβουλές μπορούν να βοηθήσουν κάποιον αν είναι προχωρημένος.Αν δεν είναι τι να το κάνεις;Δηλαδή ας πούμε κάνεις 10 πράγματα σωστά και ένα λάθος.Εκεί έρχεται αυτός και σου λέει κάντο έτσι και σε βοηθάει.Π.χ. ένας ποδοσφαιριστής ξέρει να ξεμαρκάρεται,να ντριπλάρει να φεύγει στον κενό χώρο αλλά έχει πρόβλημα στο σουτ.Κάποιος του δείχνει πώς να σουτάρει και μετά αρχίζει να βάζει τα γκολ βροχή.Αμα δεν μπορεί όμως ούτε να τρέξει τι να τις κάνει τις συμβουλές;
Επίσης τις καλύτερες συμβουλές στις δίνουν οι γκόμενες που έχεις γαμήσει.Μόνο αυτές λένε την αλήθεια.Αυτές που δεν έχεις γαμήσει δεν έχουν κανένα λόγο να σου πουν πώς να ρίχνεις γκόμενες.Για αυτό το δύσκολο είναι να γαμήσεις την πρώτη.Μετά είναι όλο και πιο εύκολο και στο τέλος το κάνεις χωρίς να σκέφτεσαι όπως την οδήγηση το ποδήλατο κτλ δηλαδή κάνεις τελείως μηχανικό ρομποτικό καμάκι αφού έχεις κάνει το ίδιο πράγμα χιλιάδες φορές.
Ξέρεις ΚΑΙ την έριναλ;;;;
Η Βίλμα είναι η έριναλ;;;;
Οχι η μουνιτσα = εριναλ
Η Βιλμα εκανε αλλου ειδουs αποκαλυψη.....Εγω την συγχωρω παντωs