Fastmike78
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξεχασες το....
''Φιλικά
Φαστμάικ78''
Δεν το ξέχασα
Φιλικά
Φαστμάικ 78
ξεχασες το....
''Φιλικά
Φαστμάικ78''
Η γκομένα που το μέτρησε είπε 25.
διαμετρο 25 χιλιοστα εννοεις ?? με τί το μετρησε το τσουτσούνι ??
Και είναι και καβλωμένος ο τύποςΣε μήκος αναφέρεται!!!
Παρεπιμπτόντως ό παρακάτω τύπος, χρησιμοποιεί XXl.
Μεγάλη οικονομία σουλέεεωωωω!!!!
Τα κόβει στα 3 και δένει τις άκρες!!!
να κανω μια ερωτηση και εγω... τα προφυλακτικα που εχουν τα σπιτακια ειναι καλα? εστω και κινεζικα..εχουν προστασια ? οσες φορες εχω παει παντα αυτα χρησιμοποιω δεν εχω δικα μου... εκει στο μεταξουργειο παντως τα προφυλακτικα δεν ειχα ποτε σπασμενο...προστατευουν ? η να ανησυχω?
χαραμίζεσαι ρε σπερματόσπορεεμένα με πιάνει αλλεργία με τα latex και χρησιμοποιώ δικά μου non latex.
Ίσως να είμαι αλλεργικός στην σπερματοκτόνο επικάλυψη.
just kidding - αναφερόταν στην καρπερότητα σου κι οχι προσβλητικά? δε σ έπιασα ?
Είστε απίστευτοι παιδιά με σώνετε... και έλεγα γιατί πονούσα κάθε φορά που έβαζα προφυλακτικό ενώ αυτό με το ξετύλιγμα ποτέ δεν έπαιξε
Αυτά τα trojan magnum XL ξέρετε διαστάσεις? Δηλαδή έναν 19cm x 5cm χωράνε?
στα hondos εχει τα παντα
εγω στελνω τη γυναικα να τα παρει γιατι στα ταμεια εχει μονο πιπινακια....βασικα δε με αφηνει αυτη να παω... ξες φανταζομαι πως θα κοιτανε οταν θα πας στο ταμειο το XL προφυλακτικο ε?
Είστε απίστευτοι παιδιά με σώνετε... και έλεγα γιατί πονούσα κάθε φορά που έβαζα προφυλακτικό ενώ αυτό με το ξετύλιγμα ποτέ δεν έπαιξε
Αυτά τα trojan magnum XL ξέρετε διαστάσεις? Δηλαδή έναν 19cm x 5cm χωράνε? ξέρετε άλλες μάρκες?
Ποτέ δεν είχα προσέξει να υπάρχουνε στα supermarket γενικότερα XL από διάφορες μάρκες(όχι πως ήξερα τι να ψάξω ακριβώς), μήπως μπορείς να τα βρείς μόνο απο φαρμακεία?
Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις σχετικά με το θέμα.