neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
προς τι η εμπαθεια ομως?και σιγουρα 1000 πανω απο σενα..
προς τι η εμπαθεια ομως?και σιγουρα 1000 πανω απο σενα..
δεν τον πετυχε...κρυβοταν απο θαμνο σε θαμνο και του νιαουριζε,του εβγαλε την γλωσσα του σφε στην τρεχαλα
προς τι η εμπαθεια ομως?
Μπορεις ρε Ελλεηνιδα να μην ασχολεισαι με τον Βαγγο;στο τελος θα μας πεις οτι εχει χιουμορ και ο βαγγος δε πιμπ
αυτο δεν ειναι απαντηση στην ερωτηση μαλλον ηθελες να με θιξεις ε?στο τελος θα μας πεις οτι εχει χιουμορ και ο βαγγος δε πιμπ
Δεν εγινε τιποτα.
Και αν ηρθε εφυγε στο 2λεπτο... >
αυτο δεν ειναι απαντηση στην ερωτηση μαλλον ηθελες να με θιξεις ε?
4 ονοματα ειπα που εχουν τρελο γελιο για μενα και τους περισσοτερους
Ειμαι σιγουρος οτι καπου θα ηταν και θα τραβαγε φωτογραφιες, ο υπερκατασκοπος των δυο ηπειρων .PALI λουης ο αβραμης τυπε?
Μπορεις ρε Ελλεηνιδα να μην ασχολεισαι με τον Βαγγο;
Ειναι στην γραμμωση, το πιο κρισιμο σημειο.
Ρε ας με εκαναν μοντ για μια μερα, και θα σας ειχα καθαρισει με συνοπτικες διαδικασιες μπαζολες... >
ενταξεο το αφηνω στα τερατα ευφυιας οπως εσυαν ειχες μυαλο μπορει καινα ειχες πιασει το νοημα, μην ανησυχεις παντως, οσοι ειναι εξυπνοι το πιασαν
Καλα θα κανατε να πλακωθειτε στα πλακομουνια,και με ποιον να ασχοληθω με την αλιντισσα;
τα μεγαλα μουνια(μυαλα ) συναντιουτε τυπεΚαλα θα κανατε να πλακωθειτε στα πλακομουνια,
μπας και ησυχασουμε απο την πολυλογια σας στις "δυσκολες" μερες...
ενταξεο το αφηνω στα τερατα ευφυιας οπως εσυ
Καλα θα κανατε να πλακωθειτε στα πλακομουνια,
μπας και ησυχασουμε απο την πολυλογια σας στις "δυσκολες" μερες...
τελικα εισαι οντως στοκοςδεν μιλαμε για μενα, για εξυπνους μιλαμε.. ειδες που δεν τα πιανεις και με κατηγορεις μετα;
τελικα εισαι οντως στοκος
Αποφασισε ειμαι ευφυης η στοκος.Στο ενδιαμεσο κανε κερκιδα στους πιο εξυπνους για να νοιωσεις οτι ανηκεις στην ιδια ομαδα ;)
;)Αποφασισε ειμαι ευφυης η στοκος.Στο ενδιαμεσο κανε κερκιδα στους πιο εξυπνους για να νοιωσεις οτι ανηκεις στην ιδια ομαδα ;)
σε τρωει το κωλαρακι σου ταρτουφη