Νέα

Κίνδυνος απώλειας στύσης με προφυλακτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Johnstef
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
J

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
OP
OP
J

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Φρόντισε να είσαι ξεκούραστος( όσο γίνεται).
Η σαβουροφαγια και το ποτό δεν βοηθάνε...
Όχι άγχος.
Πολλά ιδρύματα έχουν τσόντες μέσα στο δωμάτιο ,βοηθάει και αυτό...
συμφωνώ σε όλα.
Η τσόντα πάντως, σε όσα δωμάτια την έχω πετύχει, δεν μου κάνει ιδιαίτερη αίσθηση. Το κορίτσι το ίδιο με ερεθίζει, όταν μπει στο δωμάτιο κι αρχίσουμε τα χαδάκια και τις περιπτύξεις.
Εάν τώρα το κορίτσι βγει παλτό, αυτό είναι μια άλλη συζήτηση. Ευτυχώς μου έχει συμβεί λίγες φορές.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
συμφωνώ σε όλα.
Η τσόντα πάντως, σε όσα δωμάτια την έχω πετύχει, δεν μου κάνει ιδιαίτερη αίσθηση. Το κορίτσι το ίδιο με ερεθίζει, όταν μπει στο δωμάτιο κι αρχίσουμε τα χαδάκια και τις περιπτύξεις.
Εάν τώρα το κορίτσι βγει παλτό, αυτό είναι μια άλλη συζήτηση. Ευτυχώς μου έχει συμβεί λίγες φορές.
Συμφωνώ απόλυτα για το θέμα τσόντας στα ιδρύματα. Δεν προσφέρει κάτι, ειδικά αν είσαι κάποιας ηλικίας και έχεις δει 100.000 βίντεο στη ζωή σου.

Επίσης είναι καθαρά θέμα οργανικό πιστεύω το πρόβλημα σου. Δεν νιώθεις καλά την επαφή όταν φοράς προφυλακτικό, παίζει να πιέζεται και λάθος από την καποτα και να χάνει την αιμάτωση το πουλάκι.

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
947
Πόντοι
81
Κάνε γυμναστική, εστίασε στους γλουτούς, καθίσματα, hip thrust, αερόβιο, ρίξε το ποσοστό λίπους σου, ειδικά το κοιλιακό κάνει ζημιά. Ακολούθησε μεσογειακή διατροφή, καλή ενυδάτωση, επαρκής ύπνος, κόψε τις τσόντες και αποδέξου τις επιδόσεις και την ηλικία σου.

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
Πήγαινε σε ένα έγκριτο ανδρολογο και κάνε θεραπεία με κρουστικα κυματα
Είκοσι χρόνια νεώτερος στον εξοπλισμο!

James_Deen

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
14
Πόντοι
0
Από τα 50-52 αρχίζουν τα μικρο-προβλήματα, τα οποία στα 60-61 γίνονται ορατά "δια γυμνού οφθαλμού". Το θέμα του προφυλακτικού είναι απλά η αφορμή να το συνειδητοποιήσεις και όχι η αιτία. Συμφωνώ απόλυτα με τον Akatergastos για το lifestyle που πρέπει να ακολουθήσεις. Επίσης μεγάλη σημασία έχει και το mentality, δηλ. τα γράφεις όλα και εστιάζεις στο μ**νί. Προσωπικά σου ρίχνω 5 χρόνια, πηγαίνω με φίλες μου 10-20 χρόνια μικρότερες, εμφανίσημες και προσπαθώ να ικανοποιήσω τις ανάγκες τους, επειδή όπως μου λένε, υπάρχει μεγάλη έλλειψη αντρών. Και δεν μιλάω μόνο για άντρες με πουλί αλλά και για άντρες στη συμπεριφορά. Εκεί γύρω στην ηλικία σου έκανα τρίωρα πηδήματα, τώρα έχει περιοριστεί σε διάρκεια 1 ώρας και στο 80% των περιπτώσεων. Το υπόλοιπο 20% πλήρης αφλογιστία, αλλά φαίνεται οτι δεν τις νοιάζει γιατι στο επόμενο πήδημα το αναπληρώνουν. Συμβουλή: ΠΗΔΑΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.143
Πόντοι
3.346
νομίζω ότι θα υπήρχε στυτικό πρόβλημα αν το πουλάκι έπεφτε και χωρίς σκουφάκι. Χωρίς σκουφάκι δεν έχω θέμα. Και οι δυο ανδρολόγοι που ρώτησα δεν διαπίστωσαν κάτι τέτοιο. Υπάρχει βέβαια κι ο εγκεφαλικός/ψυχολογικός παράγων, για τον οποίο οι ανδρολόγοι λογικά δεν μπορούν να έχουν άποψη.
Τι να σου πω..κοψε τις ιεροδουλες, μην αποκτησεις κανα ψυχολογικο και μετα δεν σου σηκωνετε και χωρις σκουφι!

Rossonero1990

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2019
Κριτικές
3
Like
517
Πόντοι
280
Εγω παλι στις επι χρημαση εκδιδωμενες γυναικες δεν εχω μεγαλο θεμα. Στη δικια/ες μου ομως με το που παω να ανοιξω το προφυλακτικο πεφτει στα ταρταρα. Ουτε απο την συσκευασια δεν προλαβαινω να το βγαλω.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Από τα 50-52 αρχίζουν τα μικρο-προβλήματα, τα οποία στα 60-61 γίνονται ορατά "δια γυμνού οφθαλμού". Το θέμα του προφυλακτικού είναι απλά η αφορμή να το συνειδητοποιήσεις και όχι η αιτία. Συμφωνώ απόλυτα με τον Akatergastos για το lifestyle που πρέπει να ακολουθήσεις. Επίσης μεγάλη σημασία έχει και το mentality, δηλ. τα γράφεις όλα και εστιάζεις στο μ**νί. Προσωπικά σου ρίχνω 5 χρόνια, πηγαίνω με φίλες μου 10-20 χρόνια μικρότερες, εμφανίσημες και προσπαθώ να ικανοποιήσω τις ανάγκες τους, επειδή όπως μου λένε, υπάρχει μεγάλη έλλειψη αντρών. Και δεν μιλάω μόνο για άντρες με πουλί αλλά και για άντρες στη συμπεριφορά. Εκεί γύρω στην ηλικία σου έκανα τρίωρα πηδήματα, τώρα έχει περιοριστεί σε διάρκεια 1 ώρας και στο 80% των περιπτώσεων. Το υπόλοιπο 20% πλήρης αφλογιστία, αλλά φαίνεται οτι δεν τις νοιάζει γιατι στο επόμενο πήδημα το αναπληρώνουν. Συμβουλή: ΠΗΔΑΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

Πάντως άπο όλες τις χώρες και γυναίκες που έχω ζήσει μόνο τις Ελληνίδες έχω ακούσει να λένε τέτοιες μαλακιες...

Όπως και να έχει καλα το πας...

Letsgobrandon2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
823
Πόντοι
311
Τα προφυλακτικά τα επιλέγει η εργαζόμενη για λόγους ασφαλείας.

Ίσως είναι ψυχολογικός ο λόγος.
Σωστα…δυσκολα να εμπιστευτουνε κατι αλλο…και η αληθεια ειναι οτι προστατευτικο για ολους μας ειναι

• Like
Αντιδράσεις: xlm

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
79
Like
7.629
Πόντοι
17.436

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Εγω γιατι νομιζω οτι στο ολο θεμα,
παιζει ρολο και η γυναικα;

Αν σε αναβει, τοτε ολα πανε καλα συνηθως.
Αν ειναι ψυγειο, δεν φταιει το προφυλακτικο.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Δεν ξέρω αν έχει ανέβει και παλιότερα τέτοιο θέμα αλλά ήθελα να ρωτήσω γνώμες κι εμπειρίες πάνω στον προβληματισμό μου για την απαραίτητη χρήση προφυλακτικού με τις επαγγελματίες.
Είμαι 54 ετών και νέος στο σεξ επί πληρωμή. Τον Αύγουστο κλείνω χρόνο. Μετά από 3-4 επισκέψεις πήρα μπρος και συνεχίζω ακάθεκτος. Παρατηρώ όμως ότι το πουλάκι κάποιες φορές ζορίζεται με το προφυλακτικό. Με το που μου το φορέσει η κοπέλα κι ενώ το πουλάκι έχει γίνει κάγκελο, πρέπει να της τον βάλω γρήγορα και να αρχίσω να γαμάω σε υψηλή ταχύτητα, αλλιώς το πουλάκι κινδυνεύει να πέσει. Σε 1-2 περιπτώσεις μάλιστα τον έχω βάλει μισοσηκωμένο. Γενικά μου είναι δύσκολο να ξεκινήσω να γαμάω αργά, μερακλήδικα και στη συνέχεια να ανεβάσω ταχύτητα. Κάτι που κάνει και τη διείσδυση πιο σύντομη, αναγκαστικά. Σίγουρα δεν βοηθάει και η χρήση τζελ από τα κορίτσια, που κάποιες φορές το παρακάνουν με αποτέλεσμα να είναι σαν να γαμάς τον αέρα.
Υπόψιν ότι α) πριν το σεξ με επαγγελματία χτυπάω 10-20 mg ταδαλαφίλη β) δεν καπνίζω γ) ελέγχω τη χρήση αλκοόλ δ) δεν πηγαίνω για σεξ με γεμάτο στομάχι δ) επί εικοσαετία έκανα σεξ μόνο με δυο διαδοχικές συζύγους με αποτέλεσμα να έχω ξεσυνηθίσει εντελώς το προφυλακτικό.
Δυο ανδρολόγοι που ρώτησα μου είπαν "τι το θέλεις το προφυλακτικό;" πριν τους εξηγήσω ότι αφορά επαγγελματίες.
Ποια είναι η δική σας εμπειρία, ειδικά των άνω των 50;
Πώς το διαχειρίζεστε όσοι αντιμετωπίζετε παρόμοιο θέμα;
Τι να μπορούσε να κάνει κανείς για να κάνει το πουλάκι πιο ανεκτικό στο προφυλακτικό;
Αδερφε οπως λενε και οι αλλοι καυλιαρηδες ειναι γεγονος οτι το προφυλακτικο επηρεαζει αρνητικα τη στυση. Ειναι ομως απαραιτητο με κοπελες επι πληρωμη.
Ταδαναφιλη δεν ειναι το σιαλις? Που επιδρα για ολοκληρο ΣΚ και καλα?
Γιατι δεν παρινεις σιλδεναφιλη, βιαγκρα δηλαδη που ειναι πιο δραστικο και κρατα 4 ωρες. Το εχεις δοκιμασει? Μπορεις να παρεις ανετα 25αρι και αν δε σε πιανει ρωτα και τον ανδρολογο να σου πει αν ειναι καλη ιδεα να δοκιμασεις 50αρι. Λεω εγω τωρα.

Αν εχεις καμια βδομαδα να γαμησεις κ εχεις πολλες καυλες παλι δυσκολευεσαι με την καποτα, ακομα και την πρωτη φορα?
Εγω δυσκολευομαι οταν ειναι να γαμησω δευτερη φορα, εκει σε καταλαβαινω απολυτα οτι πρεπει να βαλεις την καποτα γρηγορα και να γαμας δυνατα για να σηκωθει καλα ο ψωλος.

Μετα τιμης,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
και εσυ γιατι να εμπειστευτεις τα δικα της; οι περισσοτερες εκδιδομενες ειναι ζωα και δεν εχουν διαβασει τις οδηγιες των προφυλακτικων ποτε τους, ειδικα το καλοκαιρι χαλανε πολυ ευκολα λιγο να τα χτυπησει ο ηλιος. εγω καθε φορα που παω με πουτανα περνω αυστηρα απο φαρμακειο (γιατι στα περιπτερα συνηθως τα χτυπαει ο ηλιος) και παντα καινουρια σιγα μην εμπιστευτω καποτα απο πουτανα

Τι οδηγιες να διαβασουν ρε φιλε,αυτες με νυχια μεγαλυτερα απο τιγρη και το τεντωνουν σαν σαμπρελα για να το βαλουν.Μου δινουν την αισθηση οτι θελουν να το ξεσκισουν,χωρια το ανοιγμα με τα δοντια.Η αλλη προχθες δεν εβγαλε το κεφαλι εξω και μου φορεσε καποτα,που να μου σηκωθει.Την ειχα στα 4,τον βγαζω,εχεις αλλο προφυλακτικο της λεω?Οχι μου λεει,οτι κι αν εγινε συνεχισε ετσι.Στο μουνι της,ουτε καν ρωτησε γιατι ζηταω αλλη καποτα.Παντως και εμενα με στενευουν φουλ οι καποτες που εχουν στα μπουρδελα και νομιζα οτι τις παιρνουν επιτηδες στενες αλλα πηρα και durex με 56 παχος και ειναι τα ιδια σκατα,στενουρα.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
αχρηστες εντελως ουτε να βαζουν καποτα δεν ξερουν οι παλιο πουτανες, σου εβαλε καποτα χωρις καν να σου εχει καυλωσει; χαχαχα εν το μεταξυ οι οδηγιες γραφουν πως αν στον ρουφηξει πιπα πρεπει να αλλαξεις καποτα γιατι λιγο να εχει ξεφυγει δοντι και γρατζουνιστει η καποτα μπορουν να εισελθουν υγρα ή και να σπασει

Ναι,ηταν σαν μπαμια και αυτη στο μουνι της,με το στομα προσπαθουσε να βαλει την καποτα.Δεν μπαινει ρε της λεω.Τι να της πεις,πιωμενη ηταν.Αφου δεν μπορουνε να κανουν αυτη την δουλεια,γιατι δεν γυρνανε στην βρωμοχωρα τους?

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Εγω παλι στις επι χρημαση εκδιδωμενες γυναικες δεν εχω μεγαλο θεμα. Στη δικια/ες μου ομως με το που παω να ανοιξω το προφυλακτικο πεφτει στα ταρταρα. Ουτε απο την συσκευασια δεν προλαβαινω να το βγαλω.
ηλικια αν επιτρεπετε?

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
Δεν ξέρω αν έχει ανέβει και παλιότερα τέτοιο θέμα αλλά ήθελα να ρωτήσω γνώμες κι εμπειρίες πάνω στον προβληματισμό μου για την απαραίτητη χρήση προφυλακτικού με τις επαγγελματίες.
Είμαι 54 ετών και νέος στο σεξ επί πληρωμή. Τον Αύγουστο κλείνω χρόνο. Μετά από 3-4 επισκέψεις πήρα μπρος και συνεχίζω ακάθεκτος. Παρατηρώ όμως ότι το πουλάκι κάποιες φορές ζορίζεται με το προφυλακτικό. Με το που μου το φορέσει η κοπέλα κι ενώ το πουλάκι έχει γίνει κάγκελο, πρέπει να της τον βάλω γρήγορα και να αρχίσω να γαμάω σε υψηλή ταχύτητα, αλλιώς το πουλάκι κινδυνεύει να πέσει. Σε 1-2 περιπτώσεις μάλιστα τον έχω βάλει μισοσηκωμένο. Γενικά μου είναι δύσκολο να ξεκινήσω να γαμάω αργά, μερακλήδικα και στη συνέχεια να ανεβάσω ταχύτητα. Κάτι που κάνει και τη διείσδυση πιο σύντομη, αναγκαστικά. Σίγουρα δεν βοηθάει και η χρήση τζελ από τα κορίτσια, που κάποιες φορές το παρακάνουν με αποτέλεσμα να είναι σαν να γαμάς τον αέρα.
Υπόψιν ότι α) πριν το σεξ με επαγγελματία χτυπάω 10-20 mg ταδαλαφίλη β) δεν καπνίζω γ) ελέγχω τη χρήση αλκοόλ δ) δεν πηγαίνω για σεξ με γεμάτο στομάχι δ) επί εικοσαετία έκανα σεξ μόνο με δυο διαδοχικές συζύγους με αποτέλεσμα να έχω ξεσυνηθίσει εντελώς το προφυλακτικό.
Δυο ανδρολόγοι που ρώτησα μου είπαν "τι το θέλεις το προφυλακτικό;" πριν τους εξηγήσω ότι αφορά επαγγελματίες.
Τι να μπορούσε να κάνει κανείς για να κάνει το πουλάκι πιο ανεκτικό στο προφυλακτικό;
Είναι πολύ οι παράγοντες φίλε η στύση στον άντρα είναι πολύ παράξενο πράγμα και βασικά θέμα ψυχολογίας σε πρώτη φάση μην το σκέφτεσαι καν και πας προδιαθέτει μένος ότι θα γίνει η μαλακια δεύτερον. Πρέπει να είσαι ήρεμος και χωρίς άγχος τρίτον η ώρα που πας.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Στα προαπαιτούμενα που γράφεις πριν πας να γαμήσεις ( ...β) δεν καπνίζω γ) ελέγχω τη χρήση αλκοόλ δ) δεν πηγαίνω για σεξ με γεμάτο στομάχι ...) να προσθέσεις ότι το προηγούμενο βράδυ πρέπει να έχουμε κοιμηθεί καλά και επίσης σε κάθε περίπτωση προηγουμένως πρέπει να έχουμε αφοδεύσει :rockon:
Όσο για τις καπότες των μπουρδέλων, μερικές είναι ικανοποιητικές, ενώ άλλες είναι ζαντολάστιχα. :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom