Νέα

Στύση σε δημόσιο χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Παμε κιαλο ενα Σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Και εγω εχω συχνα το προβλημα στο λεωφορειο.Ειδικα οταν τριφτω ετσι και λιγο σε κανενα λαχταριστο κολαρακι μου γινεται και καγκελο για ωρα

dancan

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
108
Πόντοι
0
Κάνοντας πολλές φορές πολύωρα ταξίδια (~6 ωρες) με κτελ, δεν είναι και λίγες οι φορες που ξύπνησα καυλομένος.... Αρκετες φορές ήταν δίπλα μου κοπέλα και κανα-δυο φορες αισθάνθηκα άσχημα, οχι γιατι μου σηκώθηκε, αλλα για τις κοπέλες που δεν μπορεσαν να το εκμεταλευτουν λόγω του χώρου...  :dancing:  Τεσπα, οσες φορες φορες έχω στύση στο δρόμο, δεν κάνω τίποτα... Οσους με λοξοκοιτάξουν τους γράφω στον πιο διογκωμένο απο τους μυες μου εκεινη τη στιγμή...  ;)  Στο κάτω κάτω, είναι κάτι απόλυτα φυσικό...  :grin:

Lakis33  :thumbsup:

kaulitsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα!!!
Είναι το πρώτο μου post αν και σας διαβάζω καιρό και είπα να εγκαινιάσω τη συγγραφική μου δραστηριότητα σε ένα θέμα που εν μέρει αφορά το φύλο μου αλλά όχι εμένα?

Όντως όσο περνάει ο καιρός οι γυναίκες ξεφεύγουν πάρα πολύ και αν τις ρωτήσεις δεν ξέρουν να σου πουν και αυτό είναι που με τρελαίνει!!!!

Τις ελάχιστες φορές που έβαλα κάτι πιο κοντό ή κάτι πιο στενό δεν ξέρω αν οι γύρω μου καύλωσαν, που μάλλον πρέπει να συνέβη, εγώ πάντως ένιωθα πολύ περίεργα μακριά από τα jean μου και τα nike μου?.

Μάλλον δεν ανήκω στην κατηγορία του ξέκωλου? :P

kaulitsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φυσικά και μου αρέσουν!!!

Μάλλον ανήκω στην κατηγορία των «σιγανών ποταμιών»? ;) ;) ;)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

Μάλλον ανήκω στην κατηγορία των «σιγανών ποταμιών»? ;) ;) ;)

Ετσι μπραβο !!!!!!!!!  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:/ καλως μας ηρθες λοιπον και προσεχε τι γραφεις διοτι το site φαλλοκρατειται .....  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Και εγω εχω συχνα το προβλημα στο λεωφορειο.Ειδικα οταν τριφτω ετσι και λιγο σε κανενα λαχταριστο κολαρακι μου γινεται και καγκελο για ωρα

Τα κλαμπ που τα βαζεις?Ειδικα σε κατι σκυλαδικα που γινεται της πουτανας,τους τον ακουμπας κανονικα στην κωλοχαραδρα.
Βεντουζα! :boobies: .Τι στριπτιτζαδικα και μαλακιες... :dancing:

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Ρε μάγκες οι γκόμενες κυκλοφορούν με μίνι ξεβράκωτες, δείχνουν βυζί μονίμως, φοράνε παντελόνια που είναι δέκα πόντους πιο κάτω από το βρακί και ειδικά βρακιά για να φαίνονται πάνω από το παντελόνι, κοζάρουν τις ρώγες τους χωρίς σουτιέν μέσα από διαφανή μπλουζάκια και καμαρώνουν και θα ντραπούμε αν φαίνεται η ψωλή μας καβλωμένη μέσα από το παντελόνι ή αν φανεί η τρίχα μέσα από το πουκάμισο; Δεν πάνε να γαμηθούν όσοι έχουν πρόβλημα; Σιγά μην κρύβουμε την ψωλή μας ή αρχίσουμε τις ... χαλάουα για να μας εγκρίνουν τα μουνιά και κάτι "κουνιστοί" στυλίστες που "σκύβουν και πιάνουν το σαποπυνι" ...

Ρε δεν πάνε να γαμηθούν όσοι έχουν πρόβλημα; Έχουμε ψωλές, μας σηκώνονται και φαίνονται.

Η μόνο ένστασή μου είναι σε πολύ κολλητά παντελόνια που διαγράφουν τον πούτσο πολύ και είναι σαν να το κάνεις επίτηδες.

+100000000

kaulitsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Να σου πω την αλήθεια πριν το πάρω απόφαση να γράψω παρακολουθώ το site περίπου ένα μήνα, έχω διαβάσει πολύ προσεκτικά αυτά που γράφεται και έχω καταλήξει ότι οι κύριοι, αλλά και οι λιγοστές κυρίες, του site είστε αξιογάμητοι? αξιαγάπητοι ήθελα να πω? :smitten: :smitten: :smitten:

Υγ. άλλωστε οι άντρες είναι αυτοί που δίνουν αξία στις γυναίκες και αυτοί μπορούν να την πάρουν!!!

ʼρα δεν είστε φαλλοκράτες  :booty: :booty: :booty:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Υγ. άλλωστε οι άντρες είναι αυτοί που δίνουν αξία στις γυναίκες και αυτοί μπορούν να την πάρουν!!!

kaulitsa μ' αρεσεις / θες να παμε αυριο για φραπε στη Συγγρου ...... ε συγγνωμη στο Θησειο ????? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

kaulitsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Υπουργέ μου αν είναι να φέρεται και τους φίλους σας θα χαρώ πολύ να τα πούμε όπου θέλετε? :-*

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6

Μάλλον ανήκω στην κατηγορία των «σιγανών ποταμιών»… ;) ;) ;)

Πρέπει να βρεις κάποιον να σε κάνει να νιώσεις απελευθερωμένη...κάποιος να σε απελευθερώσει...από το σκλαβωμένο με taboo σώμα σου................

Μετάφραση:
Δηλαδή κάποιον καλό γαμιά που θα σε σκίσει στο γαμήσι και θα σου κάνει διάφορα ανώμαλα ωραία και από σιγανό ποταμάκι να γίνεις θάλασσα φουρτουνιασμένη. Μια καλή αρχή είναι να δοκιμάζεις πράγματα, να πειραματίζεσαι...στην αρχή απλά κάνεις παιχνίδι και προκαλείς με το σώμα σου πάντα με προκλητικό και με νόημα χαμόγελο στον άντρα - θύμα. Μπορείς να πειραματιστείς με έναν ή περισσότερους και να προχωρήσεις αν θες με αυτούς. Μετά από σεξουαλικές εμπειρίες on night stands με έναν η περισσότερους δεν θα έχεις πια πρόβλημα ούτε με το τι φοράς και αν φοράς ούτε με τίποτα. Δοκίμασε το και το συζητάμε.

kaulitsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μάλλον Vanzel δεν διατύπωσα σωστά αυτό που ήθελα να πω!

Ας κάνω ακόμα μια προσπάθεια λοιπόν.

Δεν έχω κανένα taboo όσον αφορά το sex απλώς δεν είμαι από αυτές που φωνάζουν από μακριά ότι θέλω να πηδηχτώ, αν και πολλές φορές με κάποιους το θέλω, διατηρώ ένα low profile σε αυτό τον τομέα!!!
Και για να μην υπάρξουν πάλι παρανοήσεις έχω γνωρίσει τον καλό γαμιά όπως τον ανέφερες και  on night stand έχω κάνει παραπάνω από μια φορά και τελείως συνειδητά.
Απλώς δεν θα βάλω ποτέ μια κοντί φουστίτσα ή ένα ξώβυζο μόνο και μόνο για να με κοιτάνε όλοι?.
Η έκφραση «σιγανό ποταμάκι» πήγαινε ως προς την εμφάνιση, αν και πολύ θεωρούν sexy και τις κοπέλες με jean και αθλητικά?

Τα καλά είναι για λίγους!!!!! 

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Υπουργέ μου αν είναι να φέρεται και τους φίλους σας θα χαρώ πολύ να τα πούμε όπου θέλετε? :-*

Οποτε θα κανονισουμε για φραπε στο Princess ενταξει ???? / θα ειναι και κατι φιλες μου εκει δεν πειραζει ????

Παντως καυλιτσα οπως προειπες οι αντρες δινουν αξια στις γυναικες και οι ιδιοι την παιρνουν πισω αλλα και οι γυναικες ειναι οτι καλυτερο στη ζωη ενος αντρα / το παν ειναι να υπαρχει επικοινωνια μεταξυ των δυο φυλων κατι το οποιο λειπει σημερα ...

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
πάντως εγώ ντρέπομαι να κυκλοφορώ με ξέκολο που κάνει κρα!
ούτε και με πολύ βαμμένη γκόμενα μπορώ να κυκλοφορήσω (λάικο στυλ). προτιμώ τις πιο διακριτικές.
από εκεί και πέρα, γουστάρω να βλέπω ξέκολα στο δρόμο, δεν θα έκανα παρέα όμως μαζί τους. Κάνα πούτσο μόνο στα κρυφά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom