Νέα

Στύση σε δημόσιο χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οποιανού του συκώνετε σε δημόσιους χώρους μπορεί να πάρει ένα τσαντάκι μέσης για να μην τον απασχολεί τίποτα.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Οποιανού του συκώνετε σε δημόσιους χώρους μπορεί να πάρει ένα τσαντάκι μέσης για να μην τον απασχολεί τίποτα.

Τί να σου κάνει το τσαντάκι...μερικές φορές και κουβέρτα να τυλίξω γύρω από τη μέση, νομίζω πως δε θα γίνει τίποτα...

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Και 'γω το παθαίνω συχνά!Τι κάνουμε όμως σε περιπτώσεις άνευ τσαντακίου??Στην παραλία ας πούμε...έχω έρθει σε πολύ...δύσκολη θέση γι'αυτό!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Και 'γω το παθαίνω συχνά!Τι κάνουμε όμως σε περιπτώσεις άνευ τσαντακίου??Στην παραλία ας πούμε...έχω έρθει σε πολύ...δύσκολη θέση γι'αυτό!

Ξαπλώνουμε μπρούμυτα στην άμμο, ή καθόμαστε στο νερό για κανά δίωρο...τί διάολο, δε θα πέσει κάποια στιγμή; :rockon: :rockon: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Mου χει συμβεί και με γυναίκες μπροστά και μάλιστα όχι μόνο το κατάλαβαν αλλά έκαναν και σχόλια ( το κάτω κεφάλι κλπ.)...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
πλάκα έχει όταν είσαι καυλομένος στο λεωφορείο ή στο τραίνο και απέναντύ σου κάθεται κανένας μούνος. Τότε σπρόχνεις την λεκάνη σου μπροστά για να φαίνεται το φούσκομα.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
φαντασου να ειναι τιγκα το λεωφορειο και να ειναι κολλημενη πανω σου

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.598
Πόντοι
17.065
Θυμαμαι απο το λυκειο να εχουμε κατευθυνση πρωτες ωρες και απο τη βαρεμαρα να λεμε ιστοριες για
γαμισι με κοπελες απο την ταξη.Οταν τελειωνε η ωρα αλλαζαμε ταξεις και επειδη ειμασταν κατακαυλωμενοι βαζαμε μπροστα τσαντες,οτιδηποτε ειχαμε.Με τον καιρο μασ ειχαν ψιλοκαταλαβει διαφοροι και ειχε εξελιχθει σε φοβερη πλακα.

farser

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε μη διανοηθει κανεις να τη χωσει στην αμμο θα τη παρει στο σπιτι ψητο λουκανικο!!! :helpplea: :2funny: :2funny:

OmarNow

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μετρο, Παραλια, Γυμναστήριο κτλπ.... πάρε να χεις...

Επισκέπτης
πολλες φορες μου εχει συμβει.
η πιο χαρακτηριστικη ηταν στο σχολειο,με την αγγλικου,η οποια ηταν μουνος.
της ειχε πεσει κατι δικο της και οπως εσκυψε για να το παρει,με ειδε καυλωμενο και κοιταζοντας εριξε ενα χαμογελο.
εκεινη την ημερα στο σπιτι την επαιξα ανετα 3-4 φορες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom