Νέα

Στύση σε δημόσιο χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
δείτε την ταινία Crank...έχει βγει τώρα στους κινηματογράφους, ο τύπος μετά απο μια επιδρομή σε ένα νοσοκομείο ,μετά από ενέσεις αδρεναλίνης, σπέρνει τον πανικό κυριολεκτικά καυλωμένος!
JohnMullins, οι κριτικές που διάβασα γι αυτή τη ταινία έλεγαν "μακρυά... τρομερό φέσι!" (πιό ευγενικά βέβαια).
Την είδες?
Στο "Γκουαντανάμο" λέω να πάω, το είδαν άνθρωποι και μου είπαν ότι είναι καλό!

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
μου έχει τύχη αρκετές  φορές ,τα δύσκολα είναι να φοράς στενό τζιν :sunglasses: :sunglasses:

"στύση στύση ο @ούτσος έχει σηκωθεί και θέλει να @αμήσει "... :cheesy: :grin: :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Καυλώνω συχνά-πυκνά σε λεωφορεία και άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς συνήθως όταν κάθεται καμιά βυζαρού η κανένα γαμάτο πεδιλάκι...Τί να κάνω είμαι καυλιάρης...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Εγω το καλοκαιρι εχω βρει κολπο ;) Βαζω στη μεση αυτην την μπανανα και καλυπτεται ο ...κυριος. :grin: :grin:

klewnas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
και γω βάζω το τσαντάκι στην μέση αλλά οταν δω κάτι...το τσαντάκι γίνεται αντι-σκηνο...γινεται κυριολεκτικα μπανάνα....
μια κοιτουσε την μπανάνα που ηταν σηκωμένη κ μου λεει...
πολύ πετάγεται η μπανάνα σου.....της είπα-που να δεις και την άλλη απο κάτω...
έπεσε τρλη πουτσα-μπανάνα...

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Όλη την ώρα με μισοσηκωμένο πουλί είμαι.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Αν θέλετε να υποχωρήσει η στύση σας σε δημόσιο χώρο, δεν έχετε παρά να αποτραβήξετε το νου σας από οποιαδήποτε σέξυ σκέψη, ή θέαμα και να σκεφτείτε κάτι που σας στενοχωρεί, σας εκνευρίζει, ή σας αγχώνει: π.χ.

- την παλιά χαμμένη σας αγάπη
- τη φορά που το αρχίδι ο φυσικός σας είχε σηκώσει στον πίνακα και γίνατε ρόμπα
- το γλύφτη / ρουφιάνο στη δουλειά που παρελαύνει επί πτωμάτων
- το μουνάκι που κάθεται στη σύσκεψη απέναντί σας και έχει ίσο, ή και σημαντικότερο λόγο, γιατί τα πτυχία, η πείρα και οι γνώσεις σας δεν πιάνουν μία μπροστά στις πίπες που κάνει στο αφεντικό
- τους τύπους που σε φανάρια με στροφή στ' αριστερά, προσπερνούν όλη την ουρά και μπαίνουν μπροστά από όλους, δεν προσέχουν καν πότε θ' ανάψει πράσινο γιατί σκαλίζουν το στέρεο ή πιάνουν το μπουτάκι της γκόμενας, και αν του κορνάρετε να ξεκινήσει επιτέλους, στρίβει τον καρπό εννοώντας "τι κορνάρεις ρε μαλάκα";
- τα αρχίδια που σταματάς για να περάσει η γιαγιά, ή η μαμά με το καροτσάκι και εκείνοι σου κορνάρουν.
- τον ταξιτζή που σου μιλάει στον ενικό
- τα παράθυρα του Alpha με Χατζηνικολάου, Τράγκα, Κακαουνάκη
- Τα επιτόκια στα κυμαινόμενα που όλο ανεβαίνουν. Σε έψησαν οι καριόληδες να δανειστείς στο 2.0%ΕΚΤ+1.5%στο spread και τώρα πλησιάζουν συνολικά στο 5%, και πάει λέγοντας.
Αν δεν σας πέσει μ' όλα αυτά, θα κάτσω να γαμήσετε εμένα!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Θυμηθηκα ενα σημαθητη μου που ηταν συννεχεια καυλομενος στην ταξη κ φορουσε παντα στενες φορμες!
Οποτε σηκωνοταν στον πινακα η καθηγητριες το κατεβαζαν αμεσως αν βλεπαν οτι του ειχε σηκωθει,γιατι οι ψολουδες απο κατω ολο τη πουτσα του κοιτουσαν παρα τον πινακα :dancing: :dancing:
Εγω παντος δεν κομπλαρω τοσο οταν μου σηκωνεται σε δημοσιο χωρο :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Προσπαθω να το παιξω ανετος :- :-αλλα μερικες φορες ντρεπομαι!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Τώρα που το λές, παίρνω πράγματι μεγάλο ρίσκο. Μπορεί να 'χει κανείς τέτοιο πριαπισμό, που να μη το πέφτει ακόμη και αν σκέφτεται όλα τα δεινά του Α' καιτου Β' Παγκοσμίου Πολέμου μαζί. ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝΑΚΑΛΩ!!! :dancing:

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Στο μεταξύ πουλάκια μου, απ' ότι διαβάζω παραπάνω, κάποιοι από 'σάς είστε και εφαψίες μές στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Για προσέξτε λίγο, γιατί μπορεί να φάτε από μπινελίκια και χαστούκια, έως μήνυση.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Αν θέλετε να υποχωρήσει η στύση σας σε δημόσιο χώρο, δεν έχετε παρά να αποτραβήξετε το νου σας από οποιαδήποτε σέξυ σκέψη, ή θέαμα και να σκεφτείτε κάτι που σας στενοχωρεί, σας εκνευρίζει, ή σας αγχώνει: π.χ.

- την παλιά χαμμένη σας αγάπη
- τη φορά που το αρχίδι ο φυσικός σας είχε σηκώσει στον πίνακα και γίνατε ρόμπα
- το γλύφτη / ρουφιάνο στη δουλειά που παρελαύνει επί πτωμάτων
- το μουνάκι που κάθεται στη σύσκεψη απέναντί σας και έχει ίσο, ή και σημαντικότερο λόγο, γιατί τα πτυχία, η πείρα και οι γνώσεις σας δεν πιάνουν μία μπροστά στις πίπες που κάνει στο αφεντικό
- τους τύπους που σε φανάρια με στροφή στ' αριστερά, προσπερνούν όλη την ουρά και μπαίνουν μπροστά από όλους, δεν προσέχουν καν πότε θ' ανάψει πράσινο γιατί σκαλίζουν το στέρεο ή πιάνουν το μπουτάκι της γκόμενας, και αν του κορνάρετε να ξεκινήσει επιτέλους, στρίβει τον καρπό εννοώντας "τι κορνάρεις ρε μαλάκα";
- τα αρχίδια που σταματάς για να περάσει η γιαγιά, ή η μαμά με το καροτσάκι και εκείνοι σου κορνάρουν.
- τον ταξιτζή που σου μιλάει στον ενικό
- τα παράθυρα του Alpha με Χατζηνικολάου, Τράγκα, Κακαουνάκη
- Τα επιτόκια στα κυμαινόμενα που όλο ανεβαίνουν. Σε έψησαν οι καριόληδες να δανειστείς στο 2.0%ΕΚΤ+1.5%στο spread και τώρα πλησιάζουν συνολικά στο 5%, και πάει λέγοντας.
Αν δεν σας πέσει μ' όλα αυτά, θα κάτσω να γαμήσετε εμένα!

1. Καυλώνω με αυτό
2. Είχα γυναίκα φυσικό και αρκετά ωραία για την ηλικία της. Πάλι καυλώνω...
3. Είναι μια σκύλα διευθύντρια με ωραία πόδια που με κάνει να καυλώνω σκευτόμενος πόσο αδίστακτη πουτάνα είναι...
4. Είναι ωραίο μουνάκι και καυλώνω...
5. Σκευτομαι το μουνί που έχει δίπλα του και καυλώνω...
6. Βλέπω τις νεαρές μανούλες με τα μπουτάκια και τα βυζάκια τους και καυλώνω...
7. Είχα πέσει σε μια μουνάρα ταξιτζού και την σκέυτομαι και καυλώνω. Έπίσης σκέυτομαι τα μουνιά που προσπερνάμε με τον ταρίφα και τα σχολιάζουμε. Το 89% είναι μουνάρες και καυλώνω...
8. Ναι αυτό είναι ξενέρωμα. Αλλα μου έρχεται στο μυαλό η απόλυτη milf Πόπο Τσαπεκάτι (δέν θυμάμαι το επίθετο) που είναι στην κρατική τηλεώραση και εκεί να δείτε κάυλες...
9. Και αυτό είναι ξενέρωμα...Αλλα η τράπεζα είχε μια σούπερ μουνάρα ταμία και μια μουνάρα milf προισταμένη οπότε καυλώνω και με αυτό...

Ε είμαι καυλιάρης τί να κάνουμε...

Επισκέπτης
1. Καυλώνω με αυτό
2. Είχα γυναίκα φυσικό και αρκετά ωραία για την ηλικία της. Πάλι καυλώνω...
3. Είναι μια σκύλα διευθύντρια με ωραία πόδια που με κάνει να καυλώνω σκευτόμενος πόσο αδίστακτη πουτάνα είναι...
4. Είναι ωραίο μουνάκι και καυλώνω...
5. Σκευτομαι το μουνί που έχει δίπλα του και καυλώνω...
6. Βλέπω τις νεαρές μανούλες με τα μπουτάκια και τα βυζάκια τους και καυλώνω...
7. Είχα πέσει σε μια μουνάρα ταξιτζού και την σκέυτομαι και καυλώνω. Έπίσης σκέυτομαι τα μουνιά που προσπερνάμε με τον ταρίφα και τα σχολιάζουμε. Το 89% είναι μουνάρες και καυλώνω...
8. Ναι αυτό είναι ξενέρωμα. Αλλα μου έρχεται στο μυαλό η απόλυτη milf Πόπο Τσαπεκάτι (δέν θυμάμαι το επίθετο) που είναι στην κρατική τηλεώραση και εκεί να δείτε κάυλες...
9. Και αυτό είναι ξενέρωμα...Αλλα η τράπεζα είχε μια σούπερ μουνάρα ταμία και μια μουνάρα milf προισταμένη οπότε καυλώνω και με αυτό...

Ε είμαι καυλιάρης τί να κάνουμε...

Είσαι σίγουρος οτι είσαι καβλιάρης και όχι μαλακοκάβλης ρε φίλε; Και με το μπαρδόν δηλαδή!

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Το δύσκολο είναι να πας για κατουρημα το πρωί με πρωινές κάβλες.Πρέπει να καμπουριάσεις πολύ και αν είσαι τυχερός μπορεί να πετύχεις λεκάνη.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Το δύσκολο είναι να πας για κατουρημα το πρωί με πρωινές κάβλες.Πρέπει να καμπουριάσεις πολύ και αν είσαι τυχερός μπορεί να πετύχεις λεκάνη.
Αστα φιλε. Και το κακο ειναι οτι η πρωινη καυλα και κατουρημα μαζι ερχεται οπωσδηποτε 1 ωωρα πριν ξυπνησεις, να μη πω 2, και σου χαλαει και τον υπνο. Τωρα, αν θες να κατουρησεις καυλωμενος, δεν μπορεις. Πρεπει να περιμενεις ενα πενταλεπτο με διαβασμα περιοδικου να σου πεσει.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Μαλακοκαυλιάρης; Οχι ρε!
Απλά βλέπεις πώς η μία σκέψη οδηγεί στην άλλη.

Πάντως όταν έχω πρωινές κάυλες συνήθως κατουράω στο μπάνιο αντί για την τουαλέτα...

Επισκέπτης
Ρε μάγκες οι γκόμενες κυκλοφορούν με μίνι ξεβράκωτες, δείχνουν βυζί μονίμως, φοράνε παντελόνια που είναι δέκα πόντους πιο κάτω από το βρακί και ειδικά βρακιά για να φαίνονται πάνω από το παντελόνι, κοζάρουν τις ρώγες τους χωρίς σουτιέν μέσα από διαφανή μπλουζάκια και καμαρώνουν και θα ντραπούμε αν φαίνεται η ψωλή μας καβλωμένη μέσα από το παντελόνι ή αν φανεί η τρίχα μέσα από το πουκάμισο; Δεν πάνε να γαμηθούν όσοι έχουν πρόβλημα; Σιγά μην κρύβουμε την ψωλή μας ή αρχίσουμε τις ... χαλάουα για να μας εγκρίνουν τα μουνιά και κάτι "κουνιστοί" στυλίστες που "σκύβουν και πιάνουν το σαποπυνι" ...

Ρε δεν πάνε να γαμηθούν όσοι έχουν πρόβλημα; Έχουμε ψωλές, μας σηκώνονται και φαίνονται.

Η μόνο ένστασή μου είναι σε πολύ κολλητά παντελόνια που διαγράφουν τον πούτσο πολύ και είναι σαν να το κάνεις επίτηδες.

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ρε μάγκες οι γκόμενες κυκλοφορούν με μίνι ξεβράκωτες, δείχνουν βυζί μονίμως, φοράνε παντελόνια που είναι δέκα πόντους πιο κάτω από το βρακί και ειδικά βρακιά για να φαίνονται πάνω από το παντελόνι, κοζάρουν τις ρώγες τους χωρίς σουτιέν μέσα από διαφανή μπλουζάκια και καμαρώνουν και θα ντραπούμε αν φαίνεται η ψωλή μας καβλωμένη μέσα από το παντελόνι ή αν φανεί η τρίχα μέσα από το πουκάμισο; Δεν πάνε να γαμηθούν όσοι έχουν πρόβλημα; Σιγά μην κρύβουμε την ψωλή μας ή αρχίσουμε τις ... χαλάουα για να μας εγκρίνουν τα μουνιά και κάτι "κουνιστοί" στυλίστες που "σκύβουν και πιάνουν το σαποπυνι" ...

Ρε δεν πάνε να γαμηθούν όσοι έχουν πρόβλημα; Έχουμε ψωλές, μας σηκώνονται και φαίνονται.

Η μόνο ένστασή μου είναι σε πολύ κολλητά παντελόνια που διαγράφουν τον πούτσο πολύ και είναι σαν να το κάνεις επίτηδες.
Πεστα ρε φιλε ετσι ειναι!

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
σωστός ο lakis33 :thumbsup: :thumbsup: έχει απόλυτο δίκιο με τις γκόμενες τα πετάνε όλα έξω και μας φτίαχνουν :boobies: :boobies: πως μετά να μην έχουμε @αύλες :cheesy: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom