Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Υπαρχει και μια αλλη σκεψη....να μας καθοριζαν τα στουντιο τις τιμες...βαση του χρονου παραμονης στο δωματιο μεσα....π.χ....50 ευρω..... μιση ωρα!!!!!!!
Nαι θα σου βαλουν και γαμησομετρο εσενα...Υπαρχει και μια αλλη σκεψη....να μας καθοριζαν τα στουντιο τις τιμες...βαση του χρονου παραμονης στο δωματιο μεσα....π.χ....50 ευρω..... μιση ωρα!!!!!!!
Τι το λετε και δεν μου βρισκετε!!! ....απιτησεις δεν εχω...την θελω μουναρο και σε εμφανιση και στο σεξ....να την πληρωνω οποτε το κανουμε....δεν γουσταρω οικειοτητες....και να μην εισερχεται στην προσωπικη μου ζωη και ελευθερια!!!!!!!!!!Μια άλλη γαμάτη σκέψη είναι να βρει γυναίκα ο παιχτούρας να ησυχάζαμε
Οποιος μπει στο κοπο και μου βρει οπως την ζηταω...του κανω δωρο 500 ευρω.....την θελω για ενα τριμηνο...παραπανω με το ιδιο μουνι δεν αντεχω!!!!!!!!!!Τι το λετε και δεν μου βρισκετε!!! ....απιτησεις δεν εχω...την θελω μουναρο και σε εμφανιση και στο σεξ....να την πληρωνω οποτε το κανουμε....δεν γουσταρω οικειοτητες....και να μην εισερχεται στην προσωπικη μου ζωη και ελευθερια!!!!!!!!!!
Τι το λετε και δεν μου βρισκετε!!! ....απιτησεις δεν εχω...την θελω μουναρο και σε εμφανιση και στο σεξ....να την πληρωνω οποτε το κανουμε....δεν γουσταρω οικειοτητες....και να μην εισερχεται στην προσωπικη μου ζωη και ελευθερια!!!!!!!!!!
Υπαρχει και μια αλλη σκεψη....να μας καθοριζαν τα στουντιο τις τιμες...βαση του χρονου παραμονης στο δωματιο μεσα....π.χ....50 ευρω..... μιση ωρα!!!!!!!
αν συχαινεσαι ρε τυπε την εκμεταλευση,τοτε γιατι πας στα μπουρδελα?Tα 25 ευρω που παιρνει η κοπελα στο στουντιο δεν μου φαινονται πολλα. Τα 25 που παιρνει το στουντιο μου φαινονται πολλα...
Και στο φουλ προγραμμα παιρνουν 50 ευρω η κοπελα και 50 το στουντιο! Γιατι? Επρεπε να ειναι στανταρ ποσο ανα πελατη τα χρηματα που παιρνει το στουντιο. Δεν βλεπω γιατι μια κοπελα μου κανει πιο πολλα στο δωματιο πρεπει να δινει και περισσοτερα στο στουντιο.
Εσυ μπορει να εισαι και ιδιοκτητης στουντιο ή να παρασιτεις με αλλο τροπο στις sex workers. Ισως για αυτο εχεις τετοιες αποψεις.
Εγω σιχαινομαι καθε ειδους εκμεταλλευση.
Για οσους δεν το διαβασαν!Λοιπον για να τελειωνω με τους καραγκιοζακια...προσωπικα εγω δεν κλαφτηκα ποτε μου για τιμες κ.λ.π....ειπα να συμμετεχω στην ομαδικη και δικαιη κινηση που πηραν πρωτοβουλια αλλοι συναγωνιστες μου...το βρηκα απολυτα σωστο...συμφωνησα πηρα την σκυταλη και το υποστηριζω.....δεν με ενοχλει καθολου ομως που με χτυπατε εδω μεσα ηλεκτρονικα γιατι μου δινετε αξια παραπανω.... σκουλικια...να εισαστε σιγουροι οτι εξω, αν σας ηξερα θα σας ειχα σβησει απο τον γεωγραφικο χαρτη της κοινωνιας...ανοιξαμε ενα θρεντ για τιμολογιακη πολιτικη και μου κανετε επιθεσεις προσωπικες...διχως να αντιλαμβανεστε οτι γινοσαστε αντιληπτοι και στοχος προς αναγνωριση απο ατομα που δεν γραφουν και παρακολουθουν τις γραφες μας, για διαφορους λογους...συνεχισετε και βοηθηστε...να σας καταλαβουμε καλυτερα ποιοι ακριβως εισαστε(ανεξαρτητου φυλλου)....το μηνυμα αυτο δεν εχει αποδεκτη ουτε τα περισσοτερα μελη...αλλα ουτε φυσικα τους υπευθυνους αυτου του Πολιτισμενου και σωστου διαδικτυακου χωρου που φιλοξενουμαι!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Λοιπον για να τελειωνω με τους καραγκιοζακια...προσωπικα εγω δεν κλαφτηκα ποτε μου για τιμες κ.λ.π....ειπα να συμμετεχω στην ομαδικη και δικαιη κινηση που πηραν πρωτοβουλια αλλοι συναγωνιστες μου...το βρηκα απολυτα σωστο...συμφωνησα πηρα την σκυταλη και το υποστηριζω.....δεν με ενοχλει καθολου ομως που με χτυπατε εδω μεσα ηλεκτρονικα γιατι μου δινετε αξια παραπανω.... σκουλικια...να εισαστε σιγουροι οτι εξω, αν σας ηξερα θα σας ειχα σβησει απο τον γεωγραφικο χαρτη της κοινωνιας...ανοιξαμε ενα θρεντ για τιμολογιακη πολιτικη και μου κανετε επιθεσεις προσωπικες...διχως να αντιλαμβανεστε οτι γινοσαστε αντιληπτοι και στοχος προς αναγνωριση απο ατομα που δεν γραφουν και παρακολουθουν τις γραφες μας, για διαφορους λογους...συνεχισετε και βοηθηστε...να σας καταλαβουμε καλυτερα ποιοι ακριβως εισαστε(ανεξαρτητου φυλλου)....το μηνυμα αυτο δεν εχει αποδεκτη ουτε τα περισσοτερα μελη...αλλα ουτε φυσικα τους υπευθυνους αυτου του Πολιτισμενου και σωστου διαδικτυακου χωρου που φιλοξενουμαι!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Για οσους δεν το διαβασαν!
αν συχαινεσαι ρε τυπε την εκμεταλευση,τοτε γιατι πας στα μπουρδελα?