Να πέσουν αλλά άμα πηγαίνουν μετά κι εκεί πακιστανοί ? :S
Αυτό που λες για πάκια μιάζει με απειλή.
Να πέσουν αλλά άμα πηγαίνουν μετά κι εκεί πακιστανοί ? :S
Αυτό που λες για πάκια μιάζει με απειλή.
Να πέσουν αρκετά!!Υπάρχει οικονομική κρίση άλλωστε.Και τι θα πει special πρόγραμμα και απλό;
Στα μπουρδέλα γιατί τα extra είναι μέσα στην τιμη;Για μένα η ιδανική τιμή για studio πρέπει να είναι 30 ευρώ και για μπουρδέλα 15.Και θυμηθείτε ότι σαν πελάτες έχουμε δύναμη να επιβάλλουμε αυτές τις τιμές.Απλά δεν πέρνουμε καθόλου απλό πρόγραμμα και ζητάμε special περιποίηση στην τιμή του απλού.Αν όλοι οι πελάτες το πράττουν αυτό τότε θα αναγκαστούν τα studio να συμμορφωθούν.
Αυτοι δεν εχουν να φανεΝα πέσουν αλλά άμα πηγαίνουν μετά κι εκεί πακιστανοί ? :S
Και με τα 50 φιλε δεν νομιζω να πηγαινουν αυτοι που ανεφερες ουτε με 30 ουτε με 40 θα πηγαινουν... αλλωστε δεν ειναι και στυλ μεταξουργειου τα studio να μπαινει ο οποιοσδηποτε, εαν δεν θελουν καποιος να μπει, δε θα τον αφησουν να μπει εαν ειναι σωστοι...Οχι, αντιθετως. Εγω πιστευω οτι πρεπει να αυξηθει.
Δεν θελω να πηγαινω στο στουντιο και να βρισκω ουρα απο γυφτους, μαυρους και πακιστανους.
Λυπαμαι.
νομιζω οτι έτσι κ αλλιώς τα πακια κ οι γυφτοι τρεχουν Μετάξι ή κάνω λάθος?? αν παει στα 30 με 40 η ξεπέτα,πάλι δεν θα μπορούν να εισέλθουν οι παραπάνω...Οχι, αντιθετως. Εγω πιστευω οτι πρεπει να αυξηθει.
Δεν θελω να πηγαινω στο στουντιο και να βρισκω ουρα απο γυφτους, μαυρους και πακιστανους.
Λυπαμαι.
συμφωνουμε ,αν και δεν ξερω τι νοημα εχει....Πέρασα προχθές το βράδυ με ενα φιλο απο καποια στουντιακια για να χαζεψουμε, καθως τα 50 που πρεπει να καταθεσεις αυτες τις εποχες, με την ακριβεια, την ανεργια στα υψη και την κακιστη οικονομικη κατασταση του κοσμου ειναι απαγορευτικο σχεδον ποσο για εναν μεσο μπουρδελιαρη και συνειδητοποιησα οτι η πελατεια εχει πεσει... και πως να μην πεσει αφου οπως γραφω και τον τιτλο το 50αρικο σημερα ποναει... ΡΙΧΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΩΣ ΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ!! Θελω να ακουσω τη γνωμη σας ρε παλικαρια, πιστευω οτι πολυ συμφωνειτε με τα λεγομενα μου, κατι πρεπει να γινει...
σωστος ρε φιλε οπως ειναι τα λες...και εγω δεν μιλαω για call girls και τα λοιπα, εγω μιλαω για τα studio, που κακα τα ψεματα ειναι οπως το ειπες στιλ ξεπετας και απευθυνονται στο ευρη και μεσο κοινο πιστευω...πρεπει να γινει μια ενδειξη καλης θελησεως, συμφερει τους πάντες νασαι σιγουρος...νομιζω οτι έτσι κ αλλιώς τα πακια κ οι γυφτοι τρεχουν Μετάξι ή κάνω λάθος?? αν παει στα 30 με 40 η ξεπέτα,πάλι δεν θα μπορούν να εισέλθουν οι παραπάνω...
μια χαρα λεει...ακόμη κ 20 λεπτά να είναι,παλι καλά ειναι.50 μιση ωριτσα ειναι μια χαρα νομιζω
ποια μιση ωριτσα ρε φιλαρακι...50 μιση ωριτσα ειναι μια χαρα νομιζω
...Εφ'οσον πεσουν οι τιμες,μην εχετε την απαιτηση η υπηρεσιες να ειναι οι ιδιες,εκτος ελαχιστων περιπτωσεων ;)50 μιση ωριτσα ειναι μια χαρα νομιζω
...Εφ'οσον πεσουν οι τιμες,μην εχετε την απαιτηση η υπηρεσιες να ειναι οι ιδιες,εκτος ελαχιστων περιπτωσεων ;)
ρε φιλαρακι 50 ευρω ειναι για τους περισσοτερους ενα μεροκαματο και, πλακα μας κανεις... για 30 η 40 ευρω δεν μπορουν να εξασφαλιστουν υπηρεσιες καλες για ενα 5αλεπτο 10λεπτο αντεεεεε 15λεπτο στο δωματιο?? εσενα σου σερβιρουνε και χαβιαρι οταν επισκεπτεσαι τα studio??...Εφ'οσον πεσουν οι τιμες,μην εχετε την απαιτηση η υπηρεσιες να ειναι οι ιδιες,εκτος ελαχιστων περιπτωσεων ;)
ναι ρε φιλε αλλα μπορει να γινει κατι σαν ενδειξη καλης θελησεως ως προς τον μεσο πελατη που ειναι οι περισσοτεροι... και με οποιους μιλαω εχουνε σφιξει το ζωναρι και πανε μια στο μηνα και αν...Αν πραγματικα εχει αρχισει να πεφτει η πελατεια, η τιμη θα κατεβει μονη της.
Αυτονοητα πραγματα. Με ευχολογια ή χωρις μειωση της κινησης δεν πεφτουν τιμες.