Νέα

Studios κι η τιμολογιακή πολιτική τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prigkhpas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιστευετε οτι πρεπει να πεσουν οι τιμες των στουντιο?

• οχι

Ψήφοι: 7 5,9%
  • ναι

Ψήφοι: 35 29,4%
  • αρκετα

Ψήφοι: 17 14,3%
  • 10 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 19 16,0%
  • 20 ευρω πιο χαμηλα ολες οι υπηρεσιες

Ψήφοι: 41 34,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Δε θέλω να σας στενοχωρήσω αλλά το θέμα αυτό έχει χιλιοκουβεντιαστεί και απορώ πως και δεν έχει γίνει συγχώνευση του θρεντ ακόμα από κάποιο μοντεράτορα.

Απ'όσο γνωρίζω εγώ τουλάχιστον λύση δε βρέθηκε ούτε στο άλλο αντίστοιχο θρεντ. Αν είχε βρεθεί άλλωστε θα απολαμβάναμε όλοι τα αποτελέσματα αυτής, πράγμα το οποίο δε συνέβη. :think: :think: :think:

Κι αν θέλετε και τη δική μου γνώμη, αν κάνετε εμπάργκο και το δημοσιοποιήσετε κιόλας το μόνο που θα συμβεί είναι να γεμίσουν οι οίκοι απο αυτούς που
θα ξέρουν ότι κάνετε εμπάργκο και θα πηγαίνουν για να γαμήσουν με άνεση χρόνου και για να μην πέσουν σε πολύ κόσμο... :2funny:

Κοινώς, με το συμπάθειο, μια τρύπα στο νερό.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Λοιπόν μάγκες, η ψηφοφορία δείχνει πως οι περισσότεροι εδώ μέσα ήμαστε αγανακτισμένοι με τις τιμές και τη συμπεριφορά σε ορισμένα στούντιο.Προτείνω αποχή μιας εβδομάδας,αρχίζοντας απο αύριο.Δε θα πάθετε και τίποτα να μη πάτε μια βδομάδα.

Είστε μέσα?Ντόμπρα όμως...μια βδομάδα... :rockon: :rockon: :rockon:
Μην γραφεις μαλακιες...γιατι εισαι μεγαλο παιδι.....αυτο που θα κανουμε ολοι μας σε πρωτη φαση θα ειναι  το απλο 40 ευρω οπου πηγαινουμε και οχι 50(πολλοι μαλακες απο φοβο να τους προσεξει η εργαζομενη δινουν 50).....με απαιτηση απο την τσατσα για σωστο χρονο και σωστες υπηρεσιες...και οτι εμεις τους κανουμε χαρη που δινουμε 40 και οχι τριαντα................ που θα το πανε σε λιγο διαστημα τουλαχιστον στις β' διαλογης των στουντιο σιγουρα 30...και δυστυχως ειναι πολλες αυτες....... και επιπλεουν με την διαφημιση και τους κραχτες!!!!

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Δε θέλω να σας στενοχωρήσω αλλά το θέμα αυτό έχει χιλιοκουβεντιαστεί και απορώ πως και δεν έχει γίνει συγχώνευση του θρεντ ακόμα από κάποιο μοντεράτορα.

Απ'όσο γνωρίζω εγώ τουλάχιστον λύση δε βρέθηκε ούτε στο άλλο αντίστοιχο θρεντ. Αν είχε βρεθεί άλλωστε θα απολαμβάναμε όλοι τα αποτελέσματα αυτής, πράγμα το οποίο δε συνέβη. :think: :think: :think:

Κι αν θέλετε και τη δική μου γνώμη, αν κάνετε εμπάργκο και το δημοσιοποιήσετε κιόλας το μόνο που θα συμβεί είναι να γεμίσουν οι οίκοι απο αυτούς που
θα ξέρουν ότι κάνετε εμπάργκο και θα πηγαίνουν για να γαμήσουν με άνεση χρόνου και για να μην πέσουν σε πολύ κόσμο... :2funny:

χμ...υπο τα λεγόμενά σου, να μη κάνουν π.χ οι περιπτεράδες ή οι καταστηματάρχες απεργία,προκειμένου να διεκδικήσουν τα διακαιώματά τους, γιατί θα υπάρχουν κάποιοι που εκείνοι τη μέρα θα δουλεύουν και θα κάνουν χρυσές δουλειές...

ΑΑΧΧΧ ρε πούστη Τούρκε...δε κάνεις ένα ντου να μας πάρεις να τελειώνουμε...

mea

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Πιστεύω ότι ο αποκλεισμος για μια εβδομαδα είναι καλύτερος. Μετά ότι λέει ο παίχτουρας. Μια δοκιμη δεν βλάπτει μεγαλε. Τι είναι μια εβδομαδα; Τρεις μλκιες και 150 Ε στην τσέπη. Έτσι;;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πιστεύω ότι ο αποκλεισμος για μια εβδομαδα είναι καλύτερος. Μετά ότι λέει ο παίχτουρας. Μια δοκιμη δεν βλάπτει μεγαλε. Τι είναι μια εβδομαδα; Τρεις μλκιες και 150 Ε στην τσέπη. Έτσι;;
:think: :think:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Το ζητούμενο είναι ο ορισμός της ημερομηνιας του εμπαργκο.[size=12pt]Η ημερομηνια να οριστεί και να μπει σε μπανερακι στην ιστοσελιδα του σάιτ.[/size] Επίσης προτείνω το εμπάργκο να είναι στοχευμενο ανα αλυσίδα. Αντε αρχιστε να οργανωνόμαστε :grouphug: :knuppel: :headbang2:

Δε νομίζω ότι το site (που ταυτόχρονα έχει διαφημίσεις των στούντιο) θα βάλει μπαννεράκι που να πληροφορεί για την κίνηση εμπάργκο προς αυτά τα μαγαζιά.....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
με τη σαβουρα είμαστε ήδη αν αναλογίστουμε τα ιδρύματα που υπάρχουν στο εξωτερικό όπως είναι το Artemis στο Βερολίνο...

Ποσο παιρνουν εκει τυπε? Και ποση ειναι η αναμενομενη ωρα παραμονης?

60 ευρώ για 30 λεπτά της ώρας. Ελεύθερα πιασίματα, κανονικό σεξ (από το μουνί) και όλες οι στάσεις. Υπάρχει επιπλέον χρέωση για τελείωμα στο στόμα και πρωκτικό (τιμές Φεβρουαρίου 2010).

mea

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μαγκας ο γερμανος 60 η εισοδος στο Αρτεμισ, τζαμπα φαγητο, σαουνα και οτι άλλο  και 60 ο πηδος. Σουμα 120 οσο το στουντιακι στη ελλαδα... το φουλ Φατε σκατα καλα μας κανουνε. Και ορισμενοι σκεφτονται το εμπαργκο. Αρκαδι θα γινει εδω μεσα...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μα ολοι οι μαλακες εδω μεσα μαζευτηκανε....ρε σεις ουτε μπανερακι...ουτε τιποτα αλλο....απλα αντι 50....θα δινουμε 40 σε πρωτη φαση... σε οποιο στουντιο πηγαινουμε,ολοι μας ομως.. για να το καταχυρωσουμε...κατι που επρεπε να το καναμε ηδη... μιας και το αναγραφουν εδω μεσα....και να σταματησετε να παιρνετε τα προγραμματα τα υπολοιπα(εκτος του απλου)που ειναι σκετη κοροιδια.....ξυπνηστε επιτελους!!! :idiot:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
χμ...υπο τα λεγόμενά σου, να μη κάνουν π.χ οι περιπτεράδες ή οι καταστηματάρχες απεργία,προκειμένου να διεκδικήσουν τα διακαιώματά τους, γιατί θα υπάρχουν κάποιοι που εκείνοι τη μέρα θα δουλεύουν και θα κάνουν χρυσές δουλειές...

ΑΑΧΧΧ ρε πούστη Τούρκε...δε κάνεις ένα ντου να μας πάρεις να τελειώνουμε...

Μάγκα μου δε λέω καθόλου αυτό. Ο περιπτεράς και ο καταστηματάρχης είναι εργαζόμενοι και ως κλάδος κάνουν απεργίες και διαμαρτυρίες και είμαι ο τελευταίος που θα τους πω κακή κουβέντα για αυτές τους τις πράξεις (υπο προυποθέσεις πάντα για να μην παρεξηγηθώ...)

Αυτό που λέτε εσείς είναι το ανάποδο. Δηλαδή να κάνεις εσύ διαμαρτυρία απέναντι στον καταστηματάρχη εργαζόμενο ως πελάτης!

Εκεί υπάρχει μια διαφορά μεγάλη.

Άλλο πράγμα να διεκδικείς δικαιώματα ως εργαζόμενος κι άλλο πράγμα να ψάχνεις το δίκιο σου ως καταναλωτής. Θεμιτά και τα δύο αλλά δε θα τα καταφέρεις με τον ίδιο τρόπο και σε αυτόν τον τόπο.

Αν η έγνοια σου είναι μην τυχόν και γίνω απεργοσπάστης, δεν έχεις να φοβάσαι. Έχω να πάω σε οίκο από το Φλεβάρη, απλούστατα γιατί όπως κι εσάς δεν το σηκώνει κι εμένα η τσέπη μου αυτή την περίοδο για πολλούς και διάφορους λόγους και δε θα το σηκώνει και για αρκετό καιρό ακόμα κατα πως μου φαίνεται.

Κάνε λοιπον αν θες την αποχή σου οργανωμένη ή μη κι εγώ μέσα θα είμαι και θα συμμετέχω παθητικά γιατί ούτως ή άλλως δε θα πήγαινα.

Για να τα λιανίσω λίγο ακόμα λόιπόν: δικαίως ενοχλούν όλους μας οι τιμές που υπάρχουν αλλά λύση με εμπάργκο μέσω του μπου δε νομίζω να βοηθήσει. Οι καύλες και το μέγεθος του πορτοφολιού εκάστου παίζουν απο μέρα σε μέρα τύπε μου και κουμάντο δεν μπορεί να τους κάνει ούτε ο ίδιος πολλές φορές, πόσο μάλλον μια οργανωμένη κίνηση κάποιων άγνωστων ατόμων μέσω ενός σαιτ....

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
μαγκας ο γερμανος 60 η εισοδος στο Αρτεμισ, τζαμπα φαγητο, σαουνα και οτι άλλο  και 60 ο πηδος. Σουμα 120 οσο το στουντιακι στη ελλαδα... το φουλ Φατε σκατα καλα μας κανουνε. Και ορισμενοι σκεφτονται το εμπαργκο. Αρκαδι θα γινει εδω μεσα...

Nαι,και ενα αμαξι που κανει εδω 100.000 εκει εχει 60.000....................

Ειναι θεμα χωρας........

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
μαγκας ο γερμανος 60 η εισοδος στο Αρτεμισ,

Η είσοδος είναι 80 ευρώ. Δέχονται και πιστωτικές κάρτες (δεν κάνω πλάκα!).

Όμως, μπορείς να κάτσεις μέσα και να κάνεις χρήση των παροχών του, όσες ώρες θέλεις, χωρίς να σου μιλήσει κανένας!!!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
οι τιμες θα πεσουν μαγκες εκ των πραγματων,με το ζορι που θα ερθει στα οικονομικα,γιατι ακομη δεν εχει ερθει,το πανηγυρι θα αρχισει σε λιγο καιρο

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ρε θα γινετε ανθρωποι....και λεφτα να εχουμε...καλυτερα να τα τρωμε στην ταβερνα και στο στοιχημα...απο το να υποτιμουν την νοημοσυνη μας....το ξαναγραφω...σε πρωτη φαση ολοι μας οποτε πηγαινουμε θα δινουμε 40 ευρω και οχι 50, που δινουν καποιοι μαλακες......καντε αυτο σε πρωτη φαση....και μετα θα σας παω στην δευτερη φαση....ρε τι εισαστε εσεις....μα τοσο μπουμπουνες μαζεμενους δεν εχω ξαναπετυχει.....ειπαμε....θα το πανε μονοι τους 30..... και θα πουνε και ενα τραγουδακι!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Chilavert

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
10
Να πεσουν τωρα οι τιμες....

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Και τωρα αν γινεται, θελω να μαθω κατι?....Πολλα στουντιο...διαφημιζουν καποιες εργαζομενες... για πρωκτικο με 100 ευρω και τρεχουν οι μαλακες και δινουν 100 ευρω....και ρωταω εγω...αξιζει να δωσεις 100 ευρω να γαμησεις κωλοτρυπιδα που ειναι ανοιγμενη και ξεσχισμενη απο το πολυ γαμησι!!!!!!!!Και ερχονται οι μαλακες και γραφουν και κριτικες οτι γαμησανε σφιχτο και μοσχομυρωδατο κωλαρακι!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:......Δεν συνεχιζω γιατι εχω πεσει κατω απο τα γελια με αυτα που εγραψα!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εχω δοκιμασει sex workers με πολυ πιο σφικτο μουνι απο κοπελες που ειχαν 5-6 γκομενους πριν απο μενα...ολα σχετικα ειναι...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ρε σεις το βλεπετε το θεμα απο τη μια πλευρα μονο. Κανεις εδω μεσα δεν μιλαει για αυτα που βαζουν στην τσεπη τα σπιτια. Θελετε να γαμιεται καποια με λιγοτερα χρηματα μαζι σας, αγνοωντας πως υπαρχουν κοπελες που παιρνουν 15 ευρω απο τα 50 που πληρωνετε...ολα τα αλλα πανε στην τσεπη του ιδιοκτητη του οικου ανοχης. Δηλαδη αν παει η τιμη στα 30 ευρω, η κοπελα τι θα παρει? 10 ευρω? Δεν θα δεχτουν πολλες να το κανουν, γιατι πως να το κανουμε υπαρχει θεμα τιμης. Αμα ηταν αλλιως θα δουλευαν σε μπουρδελο οχι σε στουντιο...

Λοιπον η εκμεταλλευση πεφτει απο τα σπιτια, οχι τις κοπελες. Για ξυπνειστε λιγο...

Μια κοπελα στο προγραμμα των 50 ευρω θα βαλει 25 ευρω στην τσεπη στην καλυτερη περιπτωση. Οταν κανει φουλ προγραμμα, αντι να δωσει στο σπιτι παλι 25 ευρω, δινει 50! Παλι τα μισα δηλαδη... Ενω θα επρεπε να δινει παλι 25. Οπως δουλευει το συστημα εδω στην Αγγλια...
Τι σημασια εχει τι κανει μεσα στο δωματιο, τα σπιτια θα επρεπε να παιρνουν ενα στανταρ ποσο ανα πελατη.

Σκεφτειτε ολα αυτα, και θα καταλαβετε πως ο μονος που ευθυνεται για την κατασταση αυτη ειναι οι ιδιοκτητες των σπιτιων...οχι οι ιεροδουλες...

Να μην πουμε για τις κοπελες που δουλευουν χωρις χαρτια, εκει πεφτει η μεγαλη εκμεταλλευση. Δινεις εσυ 50 στο στουντιο, η κοπελα θα παρει τα 15...ισως και 10 ευρω μονο! Και μετα ζητατε να παρει ακομα λιγοτερα η κοπελα, αντι να πειτε για τον πουστη τον ιδιοκτητη του οικου που πλουτιζει σε βαρος μας και σε βαρος των κοριτσιων...

Ολα αυτα τα λεω γιατι σιχαινομαι την εκμεταλλευση και την κοροιδια... Κανει η καθε κοπελα πρωκτικο, μενει τον ιδιο χρονο στο δωματιο οπως με το απλο προγραμμα, και  το "σπιτι" βαζει 50 στην τσεπη!!!! Μετα απορειτε γιατι πληρωνουμε 100αρες για πρωκτικο... Κανονικα θα επρεπε να παιρνει ενα στανταρ ποσο ανα πελατη το στουντιο, και οτι εξτρα να πανε στην τσεπη της κοπελας και μονο. Αυτη κανει την δυσκολη δουλεια, οχι ο ιδιοκτητης του στουντιο.

Οταν τα καταλαβετε ολα αυτα, τοτε θα κατανοησετε γιατι πληρωνετε τοσα χρηματα...

Αντιθετως βγαινετε εδω μεσα και λετε μαλακιες...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εδω ρε παιδια δε μπορει να μπει ταξη σε αλλου ειδους εμποριο. θα μπει σε αυτο οπου ειναι και πολυ ιδιαιτερο.
το οτι πηγαινεις σε ενα στουντιο σημαινει οτι εκτος απο καλυτερες υπηρεσιες ''αγοραζεις''
και ''καλυτερη'' καθαριοτητα. οχι παντα βεβαια αλλα συνηθως.
γιαυτο το λογο πιστευω οτι δε πρεπει να γινει αυτη η μειωση
αν ρωτουσατε εμενα τι θα ηθελα θα σας απαντουσα οτι θα ηθελα να ισχυει το
ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. αλλο μπουρ αλλο στουντιο  αλλο βιζιτα και αλλο σιτι .
δηλαδη να πληρωνεις μεν 50 αλλα να περνεις και το ΄΄αντιτιμο΄΄

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ρε σεις το βλεπετε το θεμα απο τη μια πλευρα μονο. Κανεις εδω μεσα δεν μιλαει για αυτα που βαζουν στην τσεπη τα σπιτια. Θελετε να γαμιεται καποια με λιγοτερα χρηματα μαζι σας, αγνοωντας πως υπαρχουν κοπελες που παιρνουν 15 ευρω απο τα 50 που πληρωνετε...ολα τα αλλα πανε στην τσεπη του ιδιοκτητη του οικου ανοχης. Δηλαδη αν παει η τιμη στα 30 ευρω, η κοπελα τι θα παρει? 10 ευρω? Δεν θα δεχτουν πολλες να το κανουν, γιατι πως να το κανουμε υπαρχει θεμα τιμης. Αμα ηταν αλλιως θα δουλευαν σε μπουρδελο οχι σε στουντιο...

Λοιπον η εκμεταλλευση πεφτει απο τα σπιτια, οχι τις κοπελες. Για ξυπνειστε λιγο...

Μια κοπελα στο προγραμμα των 50 ευρω θα βαλει 25 ευρω στην τσεπη στην καλυτερη περιπτωση. Οταν κανει φουλ προγραμμα, αντι να δωσει στο σπιτι παλι 25 ευρω, δινει 50! Παλι τα μισα δηλαδη... Ενω θα επρεπε να δινει παλι 25. Οπως δουλευει το συστημα εδω στην Αγγλια...
Τι σημασια εχει τι κανει μεσα στο δωματιο, τα σπιτια θα επρεπε να παιρνουν ενα στανταρ ποσο ανα πελατη.

Σκεφτειτε ολα αυτα, και θα καταλαβετε πως ο μονος που ευθυνεται για την κατασταση αυτη ειναι οι ιδιοκτητες των σπιτιων...οχι οι ιεροδουλες...

Να μην πουμε για τις κοπελες που δουλευουν χωρις χαρτια, εκει πεφτει η μεγαλη εκμεταλλευση. Δινεις εσυ 50 στο στουντιο, η κοπελα θα παρει τα 15...ισως και 10 ευρω μονο! Και μετα ζητατε να παρει ακομα λιγοτερα η κοπελα, αντι να πειτε για τον πουστη τον ιδιοκτητη του οικου που πλουτιζει σε βαρος μας και σε βαρος των κοριτσιων...

Ολα αυτα τα λεω γιατι σιχαινομαι την εκμεταλλευση και την κοροιδια... Κανει η καθε κοπελα πρωκτικο, μενει τον ιδιο χρονο στο δωματιο οπως με το απλο προγραμμα, και  το "σπιτι" βαζει 50 στην τσεπη!!!! Μετα απορειτε γιατι πληρωνουμε 100αρες για πρωκτικο... Κανονικα θα επρεπε να παιρνει ενα στανταρ ποσο ανα πελατη το στουντιο, και οτι εξτρα να πανε στην τσεπη της κοπελας και μονο. Αυτη κανει την δυσκολη δουλεια, οχι ο ιδιοκτητης του στουντιο.

Οταν τα καταλαβετε ολα αυτα, τοτε θα κατανοησετε γιατι πληρωνετε τοσα χρηματα...

Αντιθετως βγαινετε εδω μεσα και λετε μαλακιες...
Μα για τους ιδιοκτητες λεμε..ποιος σου ειπε εσενα οτι αν το μειωσουν..... θα το μειωσουν και στις κοπελλες???

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μα για τους ιδιοκτητες λεμε..ποιος σου ειπε εσενα οτι αν το μειωσουν..... θα το μειωσουν και στις κοπελλες???
Μην δημιουργεις εντυπωσεις με τα γραφομενα σου..αγαπητε "madk4speed".......να μειωσουν οι ιδιοκτητες το ποσοστο τους...και να μην πειραξουν απο τις εργαζομενες, αν ειναι οπως τα γραφεις...εκτος αν εισαι του χωρου και ξερεις...σε καθε περιπτωση εμας τους πελατες, μας ενδιαφερει να ριξουν τις τιμες και ας τα βρουν μεταξυ τους, πως θα το κανουν..........κατι που δεν θα ζοριστουμε εμεις.........θα το κανουνε μονοι τους και συντομα! :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom