Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν μειωθουν οι τιμες δε θα υπαρχει κινητρο για τις κοπελες να ερχονται στην Ελλαδα.
Υπάρχουν ήδη studio που την ποδολαγνεία δε σ'τη χρεώνουν έξτρα (Paradise και Βριλησσού 55 σύμφωνα με τα site τους), σε άλλα έχει μια αύξηση από το απλό στα 10-20 ευρώ. Το θέμα είναι πού θα την κατατάξει το κάθε studio. Στο μπουρδέλο πλέον είναι πολύ εύκολο να το κάνεις (δε μιλάω μόνο για γλείψιμο, αλλά και για παίξιμο κιόλας) αλλά ο χρόνος σου είναι περιορισμένος συν το ότι το studio μπορεί να είναι πιο οργανωμένο (βλ Φυλής 104). Γιατί σαφώς και το να δώσεις παραπάνω μόνο και μόνο για να γλείψεις είναι φάουλ, κανείς δεν έχει δώσει παραπάνω για να γλύψει βυζιά, για παράδειγμα. Απλά σαν σκέψη ότι μπορείς να έχεις το trampling και γενικότερα τα πιο εξεζητημένα πράγματα πάνω στην ποδολαγνεία δεν είναι αφύσικο να πρέπει να πληρώσεις παραπάνω κιόλας.
Ας ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ αυτο που γραφει ο σεβαστος συναγωνιστης....ειπαμε ολα τα στουντιο 30....για να μην πω 25....αντε και πολυ αερα τους δωσαμε!!!!!!!!!!έ τότε ας μήν έρχονται.Άμα δε συμβιβασθούν δεν πρόκειται να επιζήσουν.Τις τελευταίες 3 βδομάδες ειδικά σε όσες τσάρκες έχω τραβηχτεί ήμουνα μόνος μου σε όλα τα στούδιο και φυσικά δεν πέρασα πουθενά εκτός από μία φορά.Γύρισα δηλ.καμμιά 15αριά στούδια και πήδηξα σε ένα και αυτό ήταν και ξινό,παρακαλετό.Ούστ
έ τότε ας μήν έρχονται.Άμα δε συμβιβασθούν δεν πρόκειται να επιζήσουν.Τις τελευταίες 3 βδομάδες ειδικά σε όσες τσάρκες έχω τραβηχτεί ήμουνα μόνος μου σε όλα τα στούδιο και φυσικά δεν πέρασα πουθενά εκτός από μία φορά.Γύρισα δηλ.καμμιά 15αριά στούδια και πήδηξα σε ένα και αυτό ήταν και ξινό,παρακαλετό.Ούστ
Ας ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ αυτο που γραφει ο σεβαστος συναγωνιστης....ειπαμε ολα τα στουντιο 30....για να μην πω 25....αντε και πολυ αερα τους δωσαμε!!!!!!!!!!
Αν δεν ερχονται οι καλες τοτε ακομα και στα μπουρδελα θα εχουμε μπαζα...........Αλβανιδες και Βουλγαρες............
Δε θα βρισκουμε ομορφη γυναικα ουτε στα μπουεδελα!
Δηλαδή εσύ στά μπουρδέλλα πηγαίνεις για να θαυμάσεις την ομορφιά;
Aν πράγματι είναι έτσι δεν είναι καθόλου παράξενο πού σάν χώρα πάμε στον γκρεμό!
καλα ρε ακουτε τι γραφετε?πατουσα στο στομα?σε λιγο θα ζητατε και πουτσα.Κοιτα, εγω δεν θελω εξεζητημενα πραγματα, απλα εχω αναγκη να βαζω για λιγο τα πατουσακια στο στομα μου για να μου σηκωθει. Και κατα τη διαρκεια του σεξ μου αρεσει να εχω ενα πατουσακι στο στομα, δεν μπορω αλλιως. Αυτο δεν μπορει να χρεωνεται εξτρα ρε παιδια, ειναι μερος της πραξης, πως να το κανουμε!
καλα ρε ακουτε τι γραφετε?πατουσα στο στομα?σε λιγο θα ζητατε και πουτσα.
Αν μειωθουν οι τιμες δε θα υπαρχει κινητρο για τις κοπελες να ερχονται στην Ελλαδα.
Ναι,βλεπεις η Ελλαδα εχει πολυ ωραιες γυναικες και δεν εχουμε αναγκη......Ζημιά πού θα μάς βρεί
καλα ρε ακουτε τι γραφετε?πατουσα στο στομα?σε λιγο θα ζητατε και πουτσα.
Τελικα ειμαστε ολοι μας ζωα...ρε οχι 30.....αλλα 70...να μας το πανε.....δυστυχως η μαλακια ορισμενων σπαει το φραγμα του ηχου!!!!!!!! ....εδω ανοιχτηκε ενα θρεντ και ορισμενοι πανε να το γαμησουν!!!!!!!!!
Ξανα πες το αυτοδεν είναι τυχαίο παίχτη μου, ότι γινόμαστε οι καρπαζοεισπράκτορες της Ευρώπης.Εδώ μας κλέβουν μπροστά στα μάτια μας τόσα χρόνια και μεις τους ξαναβγάζουμε και θα τους δώσουμε κι άλλα λεφτά για Ευχαριστώ. ;)
Και τωρα αν γινεται, θελω να μαθω κατι?....Πολλα στουντιο...διαφημιζουν καποιες εργαζομενες... για πρωκτικο με 100 ευρω και τρεχουν οι μαλακες και δινουν 100 ευρω....και ρωταω εγω...αξιζει να δωσεις 100 ευρω να γαμησεις κωλοτρυπιδα που ειναι ανοιγμενη και ξεσχισμενη απο το πολυ γαμησι!!!!!!!!Και ερχονται οι μαλακες και γραφουν και κριτικες οτι γαμησανε σφιχτο και μοσχομυρωδατο κωλαρακι!!! ......Δεν συνεχιζω γιατι εχω πεσει κατω απο τα γελια με αυτα που εγραψα!!!!
εισαι αξιος σφιχτο ποτε θα μας βγαλεις εξω ρε θεε γελασαμε βραδιατικαΚαι τωρα αν γινεται, θελω να μαθω κατι?....Πολλα στουντιο...διαφημιζουν καποιες εργαζομενες... για πρωκτικο με 100 ευρω και τρεχουν οι μαλακες και δινουν 100 ευρω....και ρωταω εγω...αξιζει να δωσεις 100 ευρω να γαμησεις κωλοτρυπιδα που ειναι ανοιγμενη και ξεσχισμενη απο το πολυ γαμησι!!!!!!!!Και ερχονται οι μαλακες και γραφουν και κριτικες οτι γαμησανε σφιχτο και μοσχομυρωδατο κωλαρακι!!! ......Δεν συνεχιζω γιατι εχω πεσει κατω απο τα γελια με αυτα που εγραψα!!!!