Νέα

Στούντιο και εμπειρία..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas patzas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas patzas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές...

Θα σας διηγηθώ μια ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και θέλω τη βοήθεια σας..

Ονομάζομαι Κώστας και έχω γεννηθεί το 1980, είμαι δηλαδή 31 ετών..

Το 1998 σε ηλικία 18 ετών, έχασα σε τροχαίο τους γονείς μου και τη μικρότερη αδερφή μου..
Καταλαβαίνετε πιστεύω την τραγικότητα των στιγμών..
Μέχρι τα 25 μου έτρεχα σε ψυχιάτρους για να μπορέσω να συνέλθω απο τα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία είχα όλα φορτωθεί..

Το 2005, στα 25 μου πια, και καθώς τότε ειχα αρχίσει να συνέρχομαι, έψαχνα το θάρρος να πάω για 1η φορά με γυναίκα.
Σκέφτηκα τότε να πάω σε κάποιο στούντιο, αλλά τα γεγονότα με πρόλαβαν...
Γνώρισα τότε μια κοπέλα 17 ετών (8 ετη μικροτερη), με την οποία τα φτιάξαμε..
Σκέφτηκα ότι δεν θα χρειαστεί να πάω Στούντιο, μιας και η συγκεκριμένη κοπέλα όπως μου χε πει ήταν παρθένα, οπότε σκέφτηκα ότι δεν θα καταλάβει την απειρία μου... Και όντως, όλα πήγανε καλά..

Με την κοπέλα αυτη τα ειχαμε 5 χρονια, δηλαδη μεχρι και πέρυσι το 2010, οπου εγω ημουν 30 πια, και αυτή 22, όταν και εφυγε για μεταπτυχιακό στο Παρισι......

ΟΜΩΣ, η συγκεκριμένη κοπέλα είχε και αυτή περασει δύσκολα παιδικά χρόνια..
Παιδί χωρισμενων γονιών, με τον πατερα να ειναι αλκοολικός..
Ευτυχως γλιτωσε απο αυτον όταν ήταν 17, μιας και πήγε να μεινει με τη μάνα της..
Ομως, τα δύσκολα παιδικα χρονια που πέρασε, την ειχαν κάνει να ειναι πολύ διστακτική και συντηρητική στο σεξ...

Το αποτελεσμα ηταν, ότι στα 5 χρονια που τα ειχαμε, σε όλες τις φορες ήθελε να κάνουμε σεξ στην παραδοσιακη σταση, δηλαδη αυτη ανασκελα και εγω απο πανω της..
ΜΟΝΟ 3 ΦΟΡΕΣ (!!!), με αφησε να την πάρω στα "4", και αυτές τις φορες, δεν πήγε και ιδιαίτερα καλά το πραγμα, πιστευω λόγω δικής της ασχετοσυνης, μιας και δεν ηξερε πως "να στηθει"...

Το θεμα ειναι, οτι με αυτη την κοπελα χωρισα τελικα το 2010, και αυτη τη στιγμη μου χει ανοιξει η όρεξη να πάω με πολλές γυναικες, μιας και το χω στερηθεί...
Όμως, ΝΙΩΘΩ ΑΠΕΙΡΟΣ στο σεξ, μιας και όπως σας είπα, όλες σχεδον τις φορες που εκανα σεξ με τη μικρή, δεν με αφηνε να κάνω τιποτα αλλο, εκτος απο την "παραδοσιακη σταση"..

Σκεφτηκα λοιπον το εξης και θελω τα φωτα σας..

Αυτη τη στιγμη εχω μια δουλεια καλη με 1200 Ευρω το μηνα και δικο μου σπίτι (αυτο που μου εμεινε, μετα το χαμο των δικών μου).

Εχω σκεφτει, οτι για να αποκτησω εμπειριες σε πολλες στασεις και για να μην ξεφτιλιστώ όταν πάω με γκομενα, πρεπει ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ.
Και επειδη τις καθημερινες πήζω στη δουλειά, εχω σκεφτει να δινω 50 Ευρω το Σαββατο και 50 Ευρω την Κυριακή σε Στουντιο.
Δηλαδη μιλαμε για 2 Στουντιο τη βδομαδα, αρα 8 φορες το μηνα (400 Ευρω)..

Πιστευετε ότι θα με βοηθησουν οι τακτικες μου επισκεψεις στα Στούντιο, ώστε να μάθω το Αθλημα και σε άλλες στασεις, πέραν της κανονικής;;;

Ελπιζω σε ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ..

Σας ευχαριστω θερμα για το χωρο και το χρονο..

Κώστας.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
πήγαινε σε κανένα στούντιο για να "λυθείς" αλλά μην γίνεις τόσο τακτικός και χάσεις το ένστικτο... κοίτα να βρεις καμιά γκόμενα για να εφαρμόσεις τις ορμές σου

OP
OP
K

kostas patzas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Σε ευχαριστω για την απαντηση Dimi.

Οταν λες "μη χασω το ενστικτο", μπορεις να μου το εξηγησεις αν θες;

Σε ευχαριστω

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
και γιατι δεν πας σε μπουρδελακια?

OP
OP
K

kostas patzas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Σκρουτζ, σε ευχαριστω καταρχην.

Εχω σκεφτει τα Στουντιο, επειδη εχουν περισσοτερο χρονο

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.130
Πόντοι
1.686
Πηγαινε σε μπουρδελακια και δωσε πουρμπουαρ ,ΜΕΣΑ στο δωματιο ,χωρις να το
ξερει η τσατσα ,στην κοπελα .Υπαρχουν καποιες γκομενες σε μπουρδελακια ,πολυ καλες .

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
θα επανέλθω αύριο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φιλε θεματοθετη....δεν ξερω που αποσκοπουσε η εισαγωγη καταρχην....ασχετη θα ελεγα με το θεμα.....ςγω διαφωνω οτι με το να πηγαινεις πλεον στα στουντιο θα αποκτησεις καμια τρομερη εμπειρια που θα σου φανει χρησιμη στο σεξ στην αλλη σου μελλοντικη ζωη οπως δλδ το θετεις και το βλεπεις....

δλδ τα στουντιο σε σενα δεν νομιζω οτι εχουν κατι παραπανω να σου προσφερουν πια αφου δεν εισαι παρθενος....τωρα την αλλαγη στασης στο γαμησι δλδ την θεωρεις μεγαλη υποθεση που θελει εμπειρια....;;ισα ισα αν μπλεξεις με καποια κοπελα ασε να δειξει και αυτη τι εμπειριες εχει πχ στο καβαλικεμα και στην πιπα....

γενικα να ξερεις....ο αντρας ενα εχει να αποδειξει στο κρεβατι του δυστυχως.....την διαρκη και σκληρη του στυση για να γαμιεται η γυναικα....στα αλλα ας παρει και η γκομενα πρωτοβουλιες.....τι να σου μαθουν δλδ στα στουντιο αλλο;.....πως να της κανεις γλειφομουνι;ε δες και μια τσοντα ρε αδερφε....πως να χυσει;ε αν η κοπελα δεν εχει κομπλεξ θα σου δωσει να το καταλαβεις με την συνεχη εξοικειωση μαζι της ποια ειναι τα κουμπια της....αν θα κανετε πρωκτικο;ε αυτο ετσι κι αλλιως και με πουτανες εμπειρες μπορει να ειναι δυσκολο στην αρχη.....ασε που εξω ποια κανει;τεσπα.....

το να πας σε στουντιο...να πας συμφωνω....αλλα για αλλους λογους....εμεις που παμε χρονια δεν παμε για να παρουμε διδακτορικο στο πηδημα παντως.....παμε για την αλλαγη,την ποικιλια,για το ξεκαυλωμα και για τα γουστα μας....

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
φιλε θεματοθετη....δεν ξερω που αποσκοπουσε η εισαγωγη καταρχην....ασχετη θα ελεγα με το θεμα.....ςγω διαφωνω οτι με το να πηγαινεις πλεον στα στουντιο θα αποκτησεις καμια τρομερη εμπειρια που θα σου φανει χρησιμη στο σεξ στην αλλη σου μελλοντικη ζωη οπως δλδ το θετεις και το βλεπεις....

δλδ τα στουντιο σε σενα δεν νομιζω οτι εχουν κατι παραπανω να σου προσφερουν πια αφου δεν εισαι παρθενος....τωρα την αλλαγη στασης στο γαμησι δλδ την θεωρεις μεγαλη υποθεση που θελει εμπειρια....;;ισα ισα αν μπλεξεις με καποια κοπελα ασε να δειξει και αυτη τι εμπειριες εχει πχ στο καβαλικεμα και στην πιπα....

γενικα να ξερεις....ο αντρας ενα εχει να αποδειξει στο κρεβατι του δυστυχως.....την διαρκη και σκληρη του στυση για να γαμιεται η γυναικα....στα αλλα ας παρει και η γκομενα πρωτοβουλιες.....τι να σου μαθουν δλδ στα στουντιο αλλο;.....πως να της κανεις γλειφομουνι;ε δες και μια τσοντα ρε αδερφε....πως να χυσει;ε αν η κοπελα δεν εχει κομπλεξ θα σου δωσει να το καταλαβεις με την συνεχη εξοικειωση μαζι της ποια ειναι τα κουμπια της....αν θα κανετε πρωκτικο;ε αυτο ετσι κι αλλιως και με πουτανες εμπειρες μπορει να ειναι δυσκολο στην αρχη.....ασε που εξω ποια κανει;τεσπα.....

το να πας σε στουντιο...να πας συμφωνω....αλλα για αλλους λογους....εμεις που παμε χρονια δεν παμε για να παρουμε διδακτορικο στο πηδημα παντως.....παμε για την αλλαγη,την ποικιλια,για το ξεκαυλωμα και για τα γουστα μας....

Να προσθεσω εδω πως η εμπειρια κανει τη διαφορα στη γυναικα κι οχι στον αντρα.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Κώστα και εγώ συμφωνώ με τον gl δεν έχει να μάθεις κάτι. Το βασικό είναι να είσαι λειτουργικά υγιής. Οπότε προχώρα στην επόμενη σχέση και όλα θα έρθουν από μόνα τους.  :cheesy:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Τα Στουντιάκια είναι η αρχή
κι άμα θα γλυκαθείς πολύ
και μάθεις και τη συνταγή
πως της πουτάνας το μουνί
έχει άλλη γεύση δηλαδή
τότε μπορεί και να κολήσεις
στα στούντιο να εντρυφήσεις
να γίνεις δεύτερος Τσεγιέν
ή και του δάσκαλου πουλέν!

Καλή σου επιτυχία
πουτάνες κι ευτυχία
γαμήσι κι ησυχία
είναι η εμπειρία !

:grin:

belonis

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
φίλε τα μπουρδέλα και τα στούντιο είναι για αυτούς που έχουν την πουτανιά μέσα τους.Η το εχεις η δεν το εχεις.Άμα δεν το εχεις βρες μια γκομενιτσα και άραξε στο σπίτι  και όλα ωραία και χαλαρά, ΞΕΚΟΛΛΑ απο τις  :bigdick: ΔΗΘΕΝ εμπειρίας.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125

Περιεκτικότατος και φιλαλήθης...  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom