Διαγραμμένο μέλος 203185
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 557
- Πόντοι
- 21
Μπράβο ΣΤΕΦ και παλι μπράβο για τα κιλά που έχασες.
Το λοκ ντάουν είναι μια καλή ευκαιρία για αυτοβελτιωση σε όλους τους τομείς!Καλησπέρα, όπως βλέπω την φωτογραφία η καραντίνα πρέπει να σου έκανε καλό. Πρέπει να έχεις αδυνατίσει, έτσι φαίνεται, αλλά μην χάσεις άλλα γιατί υπάρχει η παροιμία τα πάχη μου τα κάλη μου και μην ξεχνάς ότι εμείς οι άντρες σας θέλουμε λιγάκι ζουμερές και εσύ έτσι είσαι.
Καλή συνέχεια κούκλα μου!!!
Θα έρθω το διαπιστώσω ιδοιεις ομασι...αλλά και για να με ξελαφρώσεις όπως εσύ ξέρεις...Το λοκ ντάουν είναι μια καλή ευκαιρία για αυτοβελτιωση σε όλους τους τομείς!
Έτσι λοιπόν άδραξα όλο αυτό το διάστημα ένα χρόνο τώρα..
Όταν έχεις άπλετο χρόνο είναι ωραίο να τον αξιοποιείς σωστά ;)
Καινούρια χόμπι (? όπως χορός),ειδικη δίαιτα βοηθάνε στο να αναδειχθεί η καλύτερη πλευρά μου!θα σε περιμένω να το διαπιστώσεις ιδοιεις ομασι!
αν το πας μεχρι τελους ναι
Καλησπέρα κ καλό Πάσχα με υγεία!αν το πας μεχρι τελους ναι
καλη πρωτομσγια&καλη ανασταση κουκλα μου.παντα με υγειαΚαλή πρωτομαγιά,καλή ανάσταση με υγεία κ φωτεινές σκέψεις!
Απαντήσεις και επεξηγήσεις πάντα με ηρεμία, περισσή ευγένεια , χαμηλών τόνων ακόμα και σε άδικες αναφορές... επίπεδο και χαρακτήραςΚαλησπέρα κ καλό Πάσχα με υγεία!
έχω διαφορα στάνταρ οποπρογράμματα με επίκεντρο το καλό μασάζ αλλά διαφοροποιούνται διάρκεια κ περιεχόμενο αναλόγως τι χρειάζεται κάποιος ώστε να νιώσει πλήρης αλλά κ της αλληλεπίδρασης που θα προκύψει..
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου.
Ευχαριστώ
Έτσι πρέπει,κατ αυτόν τον τρόπο λειτουργώ κ σαν χαρακτήρας..ευχαριστω πολύ που το αναγνωρίζεις κ το εκτιμας!Απαντήσεις και επεξηγήσεις πάντα με ηρεμία, περισσή ευγένεια , χαμηλών τόνων ακόμα και σε άδικες αναφορές... επίπεδο και χαρακτήρας
καλη αρχη !Βόλτα σήμερα για πρώτη φορά στην Στεφανια έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Πήρα πρόγραμμα με μασάζ και εκτόνωση όλα πήγαν τέλεια,χαμογελαστή και ευχάριστη. Ο χώρος διακοσμημένος με γούστο καθαρός μπανακι πριν και μετά, ποτάκι στην αρχή όλα λειτούργησαν όμορφα θα ξαναπάω
Τυπε γτ δεν ζητάς ΑΜΚΑ για να κάνεις διασταύρωση?Στεφανία, ποιά η γνώμη σου για τα εμβόλια COVID ? Πρόκειται να εμβολιαστείς? Αν ναι, άμεσα ?
Θεωρώ πως οι απαντήσεις σου στις τελευταίες 2 ερωτήσεις ίσως ενδιαφέρουν αρκετό κόσμο. Σε ευχαριστώ!
καλησπερα.μια χαρα κοπελα ειναι ρε μαγγες.που την ειδατε χοντρη,που λετε σε πιο πισω σελιδες?μπορει να μην ειναι μοντελο αλλα για αυτους που τους αρεσουν τα πιασιματα ειναι πολυ καλη.βλεποντας παντα την φωτογραφια μιλαω.Καλησπέρα
έχει αρκετά πιασίματα η κοπέλα αλλά χοντρή επ ουδενίκαλησπερα.μια χαρα κοπελα ειναι ρε μαγγες.που την ειδατε χοντρη,που λετε σε πιο πισω σελιδες?μπορει να μην ειναι μοντελο αλλα για αυτους που τους αρεσουν τα πιασιματα ειναι πολυ καλη.βλεποντας παντα την φωτογραφια μιλαω.
Πανεμορφη οπως πανταΚαλησπέρα