αυτο λεω και γω.δεν την εχω δει ,ελπιζω τωρα το καλοκαιρι που θα εχουμε ελευθερη μετακινηση,αλλα ειχαν πει για παραπανω κιλα,που δεν βλεπω στην φωτο.αυτοι οι παιχτες θα θελουν κοκαλιαρες ισως.έχει αρκετά πιασίματα η κοπέλα αλλά χοντρή επ ουδενί
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
επειδή έχω κάνει ραντεβού μαζί της(πάνε τώρα πάνω απο 2 χρόνια) μεταξύ της κοκαλιάρας και της χοντρής υπάρχουν βαθμίδες πάχους και κατανομής φυσικά!αυτο λεω και γω.δεν την εχω δει ,ελπιζω τωρα το καλοκαιρι που θα εχουμε ελευθερη μετακινηση,αλλα ειχαν πει για παραπανω κιλα,που δεν βλεπω στην φωτο.αυτοι οι παιχτες θα θελουν κοκαλιαρες ισως.
Δεν είναι χοντρή, είναι κάτι παραπάνω ή μάλλον ήταν για να είμαι ακριβής κάτι παραπάνω απο τσουπωτή!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.859
Αγαπητέ alpula k Frank 63, αρχαία προϊστορία θα κάνουμε?πώς ήμουν πριν 2 χρόνια και η χωρίς να με έχει δει κάποιος πρόσφατα πως να βγάλει συμπέρασμα?
Υ.Γ υπάρχει κ κάτι που λέγεται βελτίωση κ ανανέωση του εαυτού μας..μέσα σε 2 χρόνια+ πολλά αλλάζουν!
Υ.Γ υπάρχει κ κάτι που λέγεται βελτίωση κ ανανέωση του εαυτού μας..μέσα σε 2 χρόνια+ πολλά αλλάζουν!
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
το τόνισα και δεν εξέθεσα ή πρόσβαλα κανέναν!Αγαπητέ alpula k Frank 63, αρχαία προϊστορία θα κάνουμε?πώς ήμουν πριν 2 χρόνια και η χωρίς να με έχει δει κάποιος πρόσφατα πως να βγάλει συμπέρασμα?
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
τσαχπινιά έκανε. Προφανώς το κορίτσι κάνει δίαιτα ή και γυμναστική δύο χρόνια, χρειάζεται και ένα καλό λόγο για τόνωση.το τόνισα και δεν εξέθεσα ή πρόσβαλα κανέναν!
Μια χαρά η τελευταία φωτογραφία πάντως, keep up the good work lady
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
και η πλατεια ομονοιας δεν ειναι χοντρη....στρογγυλη ειναι η μαλλον..ηταν...έχει αρκετά πιασίματα η κοπέλα αλλά χοντρή επ ουδενί
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.590
- Πόντοι
- 29.667
Απλα πανέμορφη!!!Καλησπέρα
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Ουάου!!!!!Καλησπέρα
αυτο ακριβως λεω και γω.ανανεωση και βελτιωση και αλλαγες προς το καλυτερο υπαρχουν σε εσενα.δεν εχουμε αντιπαραθεση.απλα επισημανση εκανα.δεν εκανα καλα?Αγαπητέ alpula k Frank 63, αρχαία προϊστορία θα κάνουμε?πώς ήμουν πριν 2 χρόνια και η χωρίς να με έχει δει κάποιος πρόσφατα πως να βγάλει συμπέρασμα?
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.859
Εάν το επιθυμείς εσύ δεν έχω αντιρρήση.προσωπικα κάνω τακτικά.εαν νιώθεις καλύτερα μπορείς να φέρεις να κάνουμε εκ των προτέρων πριν ξεκινήσουμε την συνεδρία!χρειαζεται/προτεινεται selftest εκατερωθεν πριν το ραντεβου?
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Θα το κανετε όπως στη Κινα????Εάν το επιθυμείς εσύ δεν έχω αντιρρήση.προσωπικα κάνω τακτικά.εαν νιώθεις καλύτερα μπορείς να φέρεις να κάνουμε εκ των προτέρων πριν ξεκινήσουμε την συνεδρία!
Η Κίνα... πρωτοπορεί: Κάνουν πρωκτικά τεστ covid γιατί τα θεωρούν πιο αξιόπιστα | ΤΑ ΝΕΑ
«Έκανα δύο πρωκτικά διαγνωστικά τεστ. Μέσα στη φούρια, μου πήραν επίσης δείγμα από τον φάρυγγα. Κάθε φορά, φοβόμουν πως η νοσηλεύτρια θα ξεχάσει να αλλάξει την ειδική μπατονέτα από το ένα στο άλλο», αστειεύεται ένας χρήστης του Weibo
www.tanea.gr
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
Παρτην τηλ και ρωτα την τι θελει να γραψεις την αλλη φορααυτο ακριβως λεω και γω.ανανεωση και βελτιωση και αλλαγες προς το καλυτερο υπαρχουν σε εσενα.δεν εχουμε αντιπαραθεση.απλα επισημανση εκανα.δεν εκανα καλα?
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.230
- Πόντοι
- 1.336
εσένα κούκλα μου σε αναζωογόνησε και σε λέπτυνε η καραντίνα!! Εμένα με κατέβαλε και με πάχυνεΚαλησπέρα
psaromenos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 384
- Πόντοι
- 300
Ψυχή τε και σώματι σε κατάσταση διάλυσης από δουλειά , τσακωμούς, άγχος , κλπ, κλπ
Κλείσιμο 2ωρου αργά το βράδυ
Αρχική ευχάριστη έκπληξη ο προσεγμένος χώρος (επιτέλους πάρκινγκ χωρίς άγχος), με την γουστόζικη κοριτσίστικη διακόσμηση και κάποιες προσωπικές πινιελιές της που φανερώνουν την ποιότητά της.
Η ίδια απλά ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ !!!! ΠΟΙΟΤΗΤΑ !!!! Ήρεμη δύναμη που μπορεί και στην μεταδίδει με τα χέρια της και την διάθεσή της !!!!
Πλέον στην μηνιαία λίστα με τα must do , μαζί με άλλα γούστα
Δεν προτείνεται για κάφρους , γαμίκουλες τυπικών μασατζίδικων , κλπ, κλπ
Κλείσιμο 2ωρου αργά το βράδυ
Αρχική ευχάριστη έκπληξη ο προσεγμένος χώρος (επιτέλους πάρκινγκ χωρίς άγχος), με την γουστόζικη κοριτσίστικη διακόσμηση και κάποιες προσωπικές πινιελιές της που φανερώνουν την ποιότητά της.
Η ίδια απλά ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ !!!! ΠΟΙΟΤΗΤΑ !!!! Ήρεμη δύναμη που μπορεί και στην μεταδίδει με τα χέρια της και την διάθεσή της !!!!
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.556
- Πόντοι
- 456
ΑΚΡΙΒΩΣ !!! Η στεφανια εχει κρατησει το δικο της στυλ .απευθυνεται σε κοινο με συγκεκριμενες απαιτησεις και δεν το κρυβει.μπορει να μην ικανοποιει τα γουστα ολων αλλά αυτο που κανει ,κατα τη δικη μου γνωμη κι εμπειρια , το κανει καλα .οποιος δινει προτεραιοτητα στη χαλαρωση και μετα στο σεξ πρεπει να την επισκευθει . οσον αφορα την εμφανιση και τα γουστα του καθενος , δεν μπορει να γινονται συγκρισεις .Αρχική ευχάριστη έκπληξη ο προσεγμένος χώρος (επιτέλους πάρκινγκ χωρίς άγχος), με την γουστόζικη κοριτσίστικη διακόσμηση και κάποιες προσωπικές πινιελιές της που φανερώνουν την ποιότητά της.
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
Ναι!Θα την προτείνατε σε κάποιον με μηδενική εμπειρία της όλης φάσης?
Απο εκεί ξεκίνησα και εγώ!
Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 5.646
Κι εγώ καλή εμπειρία μαζί της. Ακόμα έχει τον χώρο κοντά στο ΟΑΚΑ;
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.230
- Πόντοι
- 1.336
εγώ από εκεί θα ξαναξεκινήσω, επειτα από 15-16 μήνες αποχής ! Υγείας επιτρέποντος φυσικά!!Ναι!
Απο εκεί ξεκίνησα και εγώ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 81K