Καλησπέρα και από εμένα.. Αν και νέος στο φόρουμ έχω κάποιες εμπειρίες στα του "μασαζ".Με την Στεφανία έχω πολύ καιρό να βρεθώ.. πάνω από χρόνο.. Να πω την αλήθεια δεν ενθουσιάστηκα αλλά με αυτά που διαβάζω εδω μηπως να ξαναδοκιμασω? Μήπως κάτι εγώ δεν έκανα καλά την προηγούμενη φορά??Πολλά και καλά τα σχόλια τα οποία με οδηγούν σε μια νέα επίσκεψη.. Για να μην παρεξηγηθώ και διαβάζοντας πολλές κριτικές πιστεύω ότι όλα είναι υποκειμενικά.. Κάτι το οποίο σε εμένα κάνει σε κάποιον άλλον δεν..Και το αντίστροφο.. Anyway αν τελικά ξαναπροσπαθησω θα ενημερώσω..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 203185
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 557
- Πόντοι
- 21
80 ?Τσιπης!Άστο αν δεν μπορείς να πάρεις τηλέφωνο θα πάθεις εγκεφαλικό με τ ο 80αρι που θα δώσεις
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Φωτογραφίες και βίντεο από call girl Artemis το όνομα τηςΥπάρχει ένα μπέρδεμα στις φωτογραφίες..μαζί με τις δικές μου εμφανίζει κ κάποιας άλλης πατώντας στον ίδιο σύνδεσμο.. οποίος είναι αρμόδιος να το φτιάξει, παρακαλώ πολύ!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.863
Τοnos17, δεν είναι μόνο της συγκεκριμένης γι'αυτό κ δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ονόματα, εξάλλου φαίνονται από κάτω από κάθε φωτογραφία.ειναι συνολικά 3 διαφορετικων αναξαρτητων κ ακόμα δεν έχει φτιαχτεί η σύμπτυξη στις φωτογραφίες δυστυχώς.
Κι εγω Στεφανια μονο βλεπωΕγω πάντως βλέπω μονο της Στεφανιας!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.863
Φυσικά κ είμαι διάθεσιμη τηρώντας τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής που ανέκαθεν ήταν η προτεραιότητα μου.Καλησπέρα Στεφανία, είσαι διαθέσιμη κανονικά?
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Φυσικά κ είμαι διάθεσιμη τηρώντας τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής που ανέκαθεν ήταν η προτεραιότητα μου.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
Φοραμε Μάσκα και αντί λάδι τρίψιμο με αντισηπτικό!!!!
Nick19701979
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2021
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, θα ήθελα και γω το τηλέφωνο της Στεφανίας, την ψάχνω εναγωνίως!!!hi!you can call me 69*********
απαγορευεται η αναρτηση τηλεφωνων,συμφωνα με τους κανονες του φορουμ.
Nick19701979
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2021
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Θα ήθελα το τηλέφωνο της Στεφανίας, η την διεύθυνση;
Nick19701979
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2021
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα Στεφανία, έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για το μασάζ σου και θα ήθελα το τηλέφωνο σου.
Nick19701979
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2021
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Που είναι ρε φίλε ; Γιατί εγώ το βλέπω σβησμένο.Ρε φίλε στην προηγούμενη σελίδα είναι το τηλέφωνό της.
Διάβασε και λιγάκι.
Όλα έτοιμα πια !!!!!!!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.863
Καλησπέρα!Καλησπέρα, θα ήθελα και γω το τηλέφωνο της Στεφανίας, την ψάχνω εναγωνίως!!!
6986201370
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Να το επαναλάβεις φίλε γιατί πολλές φορές η μια και πρώτη συνάντηση και συνεδρία δεν είναι πετυχημένη αφού εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες . Μια δεύτερη προσπάθεια επιβεβαιώνει ή απορρίπτει την πρώτη εντύπωση ! Και με την Στεφανία επιβάλλεται μια άλλη συνάντησηΚαλησπέρα και από εμένα.. Αν και νέος στο φόρουμ έχω κάποιες εμπειρίες στα του "μασαζ".Με την Στεφανία έχω πολύ καιρό να βρεθώ.. πάνω από χρόνο.. Να πω την αλήθεια δεν ενθουσιάστηκα αλλά με αυτά που διαβάζω εδω μηπως να ξαναδοκιμασω? Μήπως κάτι εγώ δεν έκανα καλά την προηγούμενη φορά??Πολλά και καλά τα σχόλια τα οποία με οδηγούν σε μια νέα επίσκεψη.. Για να μην παρεξηγηθώ και διαβάζοντας πολλές κριτικές πιστεύω ότι όλα είναι υποκειμενικά.. Κάτι το οποίο σε εμένα κάνει σε κάποιον άλλον δεν..Και το αντίστροφο.. Anyway αν τελικά ξαναπροσπαθησω θα ενημερώσω
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.863
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.863
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.590
- Πόντοι
- 29.667
Καλησπέρα, όπως βλέπω την φωτογραφία η καραντίνα πρέπει να σου έκανε καλό. Πρέπει να έχεις αδυνατίσει, έτσι φαίνεται, αλλά μην χάσεις άλλα γιατί υπάρχει η παροιμία τα πάχη μου τα κάλη μου και μην ξεχνάς ότι εμείς οι άντρες σας θέλουμε λιγάκι ζουμερές και εσύ έτσι είσαι.Ανοιξιάτικη διάθεση!
Καλή συνέχεια κούκλα μου!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 81K