Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 4.425
- Πόντοι
- 5.595
Στεφανία για κάποιο λόγο δε φαίνονται τα βιντεο στο profile σου....
Τύπε μην σε τρομάξω, αλλά τσέκαρε τη κάρτα γραφικών μην κάηκε από την πολύ λάμψη...
Στεφανία για κάποιο λόγο δε φαίνονται τα βιντεο στο profile σου....
Καλησπέρα όχι όχι δεν στο πλαίσιο του τούρ μου! Έλα θεσσαλονίκη όσο είμαι ακόμα εδώΣτεφανία προς Λάρισα έρχεσαι?
Οκκ όταν θα έρθω Θεσσαλονίκη και είσαι ακόμη εκεί σε πάρω τηλέφωνο ;)Καλησπέρα όχι όχι δεν στο πλαίσιο του τούρ μου! Έλα θεσσαλονίκη όσο είμαι ακόμα εδώ
Το σκεφτόμουν κάποια στιγμή δεν τόσο αποφασίσει όμως!Στεφανια προγραμμα για Γιαννενα παιζει;;
Καλημέρα μπροστά στη νέα παραλία αλλά κάλεσε για να συνεννοηθούμε.Καλησπέρα Στεφανία! Σε ποια περιοχή έχεις χώρο στη Θεσσαλονίκη?
Δύσκολα... Παίζει copyright.....Βίντεο από τον βορρά θα έχει;;;
Τι εννοείς copyright ποιος τι ακριβώς?!Δύσκολα... Παίζει copyright.....
Τίποτα κορίτσι μου, πλάκα κάνω....Τι εννοείς copyright ποιος τι ακριβώς?!
Απο τρίτη θα είμαι αθήνα και θα παραμείνω σίγουρα όλο το δεκέμβριο και βλέπουμε!Απο δευτερα γυρνας αθηνα η εχεις να πας πουθενα αλλου?
Στεφανία, μπορείς να μου στείλεις πμ γιατί δεν βρίσκω στοιχεία επικοινωνίαςΚαλημέρα μπροστά στη νέα παραλία αλλά κάλεσε για να συνεννοηθούμε.
Μεχρι τη δευτέρα θα είμαι.
Βάλε Σακη από ράδιο αρβύλα να τραβάει μιας κ είσαι ΘεσσαλονίκηΔύσκολα... Παίζει copyright.....
Μόλις συμπληρώσεις 5 σχόλια θα βρεις και στοιχεία επικοινωνίας και θα ανοίξουν και τα πμΣτεφανία, μπορείς να μου στείλεις πμ γιατί δεν βρίσκω στοιχεία επικοινωνίας
στην υπογραφη της δεν βλεπεις το τηλεφωνο ?Στεφανία, μπορείς να μου στείλεις πμ γιατί δεν βρίσκω στοιχεία επικοινωνίας
Μόλις συμπληρώσεις 5 σχόλια θα βρεις και στοιχεία επικοινωνίας και θα ανοίξουν και τα πμ
...αφου ειναι "Anglos" ρε 'σεις!!!! Ουτε τους κανονες διαβασε, ουτε την υπογραφη της κοπελας!!!στην υπογραφη της δεν βλεπεις το τηλεφωνο ?