biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 23.928
Δυσκολεύει το πράγμα!Που να δεις αυτούς που έχουν να κάνουν σεξ από τους καύσωνες.![]()
Δυσκολεύει το πράγμα!Που να δεις αυτούς που έχουν να κάνουν σεξ από τους καύσωνες.![]()
Ε όχι και σκύλα...το καλύτερο παιδί είσαι !!Εγώ θα έλεγα τ λείπει το ο κ το κ άρα κούκλα, σκύλα γιατί να είμαι καλέ πότε ήμουν?!!
Από τι ώρα θα ξεκινάνε τα ραντεβού ;Τέτοια ώρα από αύριο θα σας στέλνω στον 7ο... ουρανό!
Καλημέρα!κάλεσε η στείλε ν συννενοηθουμεΑπό τι ώρα θα ξεκινάνε τα ραντεβού ;
Τυπε μηπως εισαι ο Λαζαρος; αχαχαχαχαχαχαχαΦοβερό footjob !εκρηκτικο ! Σε περιμένουμε πως κ πως Θεσσαλονίκη
εδω μεσα παντως ολοι πηδανεΠάντα με γοήτευαν τα λογοπαίγνια.. οπότε ναι αρχικά ήθελα να γράψω εκσυγχρονιστείτε..
Πιο πολύ ταιριάζει όμως εκχιονιστείτε !δηλαδή ξεκολλήστε απο τους παγετώνες.. γιατί από τότε έχουν ν κάνουν σεξ ορισμένοι γι αυτό και τους βγαίνει τόση δηλητηριώδης διάθεση εφόσον είναι ανέραστοι..
Η είναι φαντασίωση στα όνειρα τους!εδω μεσα παντως ολοι πηδανεεστω και αν κανουν τραμπολινο η ειναι απο την χαρα τους
Ποιος είναι ο Λαζαρος ;Τυπε μηπως εισαι ο Λαζαρος; αχαχαχαχαχαχαχα
O δεύρο έξωΠοιος είναι ο Λαζαρος ;
Αν πέσουμε σ' αυτή τη περίπτωση, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάμε "τοίχο-τοιχο" και επιπρόσθετα, θα φοράμε "τσιγκινο" εσώρουχο!...Που να δεις αυτούς που έχουν να κάνουν σεξ από τους καύσωνες.![]()
O δεύρο έξω
Καλησπέρα Στεφάνια. Σορι αν το είπες κάπου και το εχασα, αλλά για πόσο θα είσαι Θεσσαλονίκη;Τέτοια ώρα από αύριο θα σας στέλνω στον 7ο... ουρανό!
Μέχρι 2/12Καλησπέρα Στεφάνια. Σορι αν το είπες κάπου και το εχασα, αλλά για πόσο θα είσαι Θεσσαλονίκη;
Η αλήθεια είναι ότι στην συμπρωτεύουσα και στην επαρχία είσαι δυνατή διότι ανταγωνισμός μηδέν.Μέχρι 2/12
Ιδανικά χωρίς καλτσάκια αγάπη μπορείς να με κάνεις να εκραγώGood morning