biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.938
Δυσκολεύει το πράγμα!Που να δεις αυτούς που έχουν να κάνουν σεξ από τους καύσωνες.
Δυσκολεύει το πράγμα!Που να δεις αυτούς που έχουν να κάνουν σεξ από τους καύσωνες.
Ε όχι και σκύλα...το καλύτερο παιδί είσαι !!Εγώ θα έλεγα τ λείπει το ο κ το κ άρα κούκλα, σκύλα γιατί να είμαι καλέ πότε ήμουν?!!
Από τι ώρα θα ξεκινάνε τα ραντεβού ;Τέτοια ώρα από αύριο θα σας στέλνω στον 7ο... ουρανό!
Καλημέρα!κάλεσε η στείλε ν συννενοηθουμεΑπό τι ώρα θα ξεκινάνε τα ραντεβού ;
Τυπε μηπως εισαι ο Λαζαρος; αχαχαχαχαχαχαχαΦοβερό footjob !εκρηκτικο ! Σε περιμένουμε πως κ πως Θεσσαλονίκη
εδω μεσα παντως ολοι πηδανε εστω και αν κανουν τραμπολινο η ειναι απο την χαρα τουςΠάντα με γοήτευαν τα λογοπαίγνια.. οπότε ναι αρχικά ήθελα να γράψω εκσυγχρονιστείτε..
Πιο πολύ ταιριάζει όμως εκχιονιστείτε !δηλαδή ξεκολλήστε απο τους παγετώνες.. γιατί από τότε έχουν ν κάνουν σεξ ορισμένοι γι αυτό και τους βγαίνει τόση δηλητηριώδης διάθεση εφόσον είναι ανέραστοι..
Η είναι φαντασίωση στα όνειρα τους!εδω μεσα παντως ολοι πηδανε εστω και αν κανουν τραμπολινο η ειναι απο την χαρα τους
Ποιος είναι ο Λαζαρος ;Τυπε μηπως εισαι ο Λαζαρος; αχαχαχαχαχαχαχα
O δεύρο έξωΠοιος είναι ο Λαζαρος ;
Αν πέσουμε σ' αυτή τη περίπτωση, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάμε "τοίχο-τοιχο" και επιπρόσθετα, θα φοράμε "τσιγκινο" εσώρουχο!...Που να δεις αυτούς που έχουν να κάνουν σεξ από τους καύσωνες.
O δεύρο έξω
Καλησπέρα Στεφάνια. Σορι αν το είπες κάπου και το εχασα, αλλά για πόσο θα είσαι Θεσσαλονίκη;Τέτοια ώρα από αύριο θα σας στέλνω στον 7ο... ουρανό!