biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.865
Καλύτερα Σαλαμίνα που δεν έχω πάει κιόλας!Τι Σαντορίνη τι Σαλαμίνα δηλαδή;;;
Πραγματικά υπερεκτιμημένη η Σαντορίνη,αλλά πολύ πετυχημένη διαφήμιση ως προς την ομορφιά της.
Καλύτερα Σαλαμίνα που δεν έχω πάει κιόλας!Τι Σαντορίνη τι Σαλαμίνα δηλαδή;;;
Όταν γυρίσεις με το καλό πήγαινε μια μονοήμερη στην Σαλαμίνα να συνεχίσεις το tour των νησιών ξεκινώντας από το πιο κοντινό και παρεξηγημένοΚαλύτερα Σαλαμίνα που δεν έχω πάει κιόλας!
Πραγματικά υπερεκτιμημένη η Σαντορίνη,αλλά πολύ πετυχημένη διαφήμιση ως προς την ομορφιά της.
Ετσι ειναι φιλε μου οπως τα λες !Εγώ που στο παρελθόν έχω επισκεφθεί αρκετές φορές την Στεφανία έχω να πω πως είναι ένα πολύ αξιόλογο άτομο και πάρα πολύ καλή στη δουλειά της. Πάντα με ευγένεια και καλή διάθεση
Το ένα απ' αυτά είναι η Σαντορίνη! Το άλλο δεν θέλει και ιδιαίτερη σκέψη...η Μύκονος!Νομίζω ότι πολλά νησιά είναι υπερεκτιμημένα σε σχέση με αυτά που προσφέρουν.
Πρέπει να πας off season (Αν υπάρχει πλέον) για να δεις την ομορφιά της Σαντορίνης.Καλύτερα Σαλαμίνα που δεν έχω πάει κιόλας!
Εξαρτάται. Όλα τα νησιά, για να τα απολαύσεις θέλεις κατ αρχήν καλή και σωστή παρέα.Πρώτη φορά διαβάζω τόσο μέτρια σχόλια για ένα από τα πιο ιδιαίτερα και φυσικής ομορφιάς μέρη στο κόσμο.
Εγώ δεν θα μείνω στο αν είναι υπερτιμημένο ή όχι το νησί.
Η υπερβολικη διαφημιση κανει κακο γενικα στο τοπο. Εγω 3 νησια του αιγαιου εχω παει και υπερφτανει.Πρώτη φορά διαβάζω τόσο μέτρια σχόλια για ένα από τα πιο ιδιαίτερα και φυσικής ομορφιάς μέρη στο κόσμο.
Είμαστε τυχεροί έχουμε πολλά κρυμμένα και πανέμορφα σημεία που καλύτερα που δεν ακούγονται τόσο για να παραμείνουν ήρεμα σε επισκεψιμότητα.Στεφανία άμα θες να πάς κάπου οικονομικά ευχάριστα και όμορφα πήγαινε Ναύπακτο. Έστειλα σε μια Βραζιλιάνα γνωστή μου φωτογραφίες απο εκεί πέρα και μου ζάλισε τον έρωτα στις ερωτήσεις.
Κάνε και καμία αποτρίχωση ξύρισμα μασχάλης που και που
Όμορφο σετ!!
Όχι αλλά βρήκα εκεί γνωστούς που εργάζονται σεζόν και κατα σύμπτωση άτομα που επέλεξαν το ίδιο διάστημα διακοπές εκεί.Στεφάνια με παρέα πήγες?
χμμμμ θα πέρασες καλά τότε ;)Όχι αλλά βρήκα εκεί γνωστούς που εργάζονται σεζόν και κατα σύμπτωση άτομα που επέλεξαν το ίδιο διάστημα διακοπές εκεί.
Ναι από βόλτες και διασκέδαση όπως και αγορές από μπουτίκ ρούχων είναι τέλεια τα σχέδια εκεί. αλλά μεγάλη μου λατρεία είναι η κολύμβηση και δεν θα βρεις παραλίες να ενθουσιαστεις στο συγκεκριμένο νησί ️χμμμμ θα πέρασες καλά τότε ;)