Mirtos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Όχι όχι δεν σκοπεύω να έρθω εκεί λυπάμαι.Αγρινιο?
αν δεις το μυνημα της απο επανω εχει το τηλεφωνο τηςΣτεφανία καλημέρα. Θά βρίσκεσαι Αθήνα μετά τής 20 Αυγούστου?? Θέλω να έρθω μαζί με έναν φίλο από Χαλκίδα. Αν θες και ένα τηλέφωνο σου... ευχαριστώ
Ναι ναι το είδα τώρα.οκ ευχαριστώαν δεις το μυνημα της απο επανω εχει το τηλεφωνο της
Πολύ καλή μέρα! ωραία να ενημερώσω ότι ένας ένας θα έρθετε.. δεν δέχομαι ούτε δύο ταυτόχρονα ούτε ο ένας να παραμένει μέσα στο χώρο μου.Στεφανία καλημέρα. Θά βρίσκεσαι Αθήνα μετά τής 20 Αυγούστου?? Θέλω να έρθω μαζί με έναν φίλο από Χαλκίδα. Αν θες και ένα τηλέφωνο σου... ευχαριστώ
κλειδωσε τον στην αποθηκηΠολύ καλή μέρα! ωραία να ενημερώσω ότι ένας ένας θα έρθετε.. δεν δέχομαι ούτε δύο ταυτόχρονα ούτε ο ένας να παραμένει μέσα στο χώρο μου.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένσ θα είμαι εδώ μέχρι και 8 σεπτεμβρίου.
Ευχαριστώ πολύ
Ok ευχαριστώ.καταλαβα σού έχω στείλει μήνυμα.δες βιπερΠολύ καλή μέρα! ωραία να ενημερώσω ότι ένας ένας θα έρθετε.. δεν δέχομαι ούτε δύο ταυτόχρονα ούτε ο ένας να παραμένει μέσα στο χώρο μου.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένσ θα είμαι εδώ μέχρι και 8 σεπτεμβρίου.
Ευχαριστώ πολύ
Καί δέσιμο χέρια πόδια νά μήν δραπετεύσεικλειδωσε τον στην αποθηκη
Μας γάμ...έστειλες μεσημεριάτικα!!!Και επειδή μου αρέσουν οι αντιθέσεις!
Τέλειο πεντικιούρ!Και επειδή μου αρέσουν οι αντιθέσεις!
....με καλσες?!?!!?Μας γάμ...έστειλες μεσημεριάτικα!!!
Standard!!!!....με καλσες?!?!!?
Σαρεσει πολύ στα 4? Γι'αυτό στηθηκες έτσι? Πάντως γυναικάρα είσαι για πολλά γούσταΚαι επειδή μου αρέσουν οι αντιθέσεις!
Ωραίο είναι!ναι αισθησιακό κορίτσιΣαρεσει πολύ στα 4? Γι'αυτό στηθηκες έτσι? Πάντως γυναικάρα είσαι για πολλά γούστα
Θα προτιμήσω ιεραποστολικό, τα πόδια ψηλά, το πρόσωπο μου μέσα στα χείλη του αιδοίου, πιπίλισμα στην κλειτορίδα και ανεβαίνοντας επάνω, διείσδυση αργά στον κόλπο, με γλώσσα μέσα στο στόμα και eye contact!!!Ωραίο είναι!ναι αισθησιακό κορίτσι
Ο καθένας δικαιούται να έχει τις φαντασιώσεις του!Θα προτιμήσω ιεραποστολικό, τα πόδια ψηλά, το πρόσωπο μου μέσα στα χείλη του αιδοίου, πιπίλισμα στην κλειτορίδα και ανεβαίνοντας επάνω, διείσδυση αργά στον κόλπο, με γλώσσα μέσα στο στόμα και eye contact!!!
ΥΓ. Μην πεις τίποτα!!! Θα σου αρέσει το στοματικό μου
Κι αν όχι, φαντασίωση είναι!!
Σσσσσσσ