Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

Jim242424

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε δεν έχεις δίκιο. Τη γνώμη μου λέω όπως τη λες και εσύ πολύ περισσότερο από εμένα και δεν είμαι εμμονικος. Εγώ έγραψα με χιούμορ τη πραγματικότητα και βγήκε η στεφάνια και μερικοι γλυφτες να κράξουν. Στο κάτω κάτω της γραφής δεν τη κατηγόρησα απλά μια βελτίωση πρότεινα που θα της βγει σε καλό. Αλλά γενικά το κορίτσι έχει το υφακι του ξερόλα τα κάνω όλα καλά και είμαι τέλεια. Αγαπούληδες υπάρχουν πολλοί και τσιμπάνε. Τώρα αν εσύ τη βλέπεις τούμπανο περί ορέξεως κολοκυθόπιτα
Ποια είναι τέλεια στα λεφτά της Στεφανίας;

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.129
Πόντοι
4.365
Το σχόλιό σου και όλων όσων έχουν προηγηθεί, δίνουν αφορμή μιας σύντομης αποκωδικοποίησης, που θα προβληματίσει μερικούς..

Δυστυχώς οι κυρίες του χώρου (λαδοκόρες, ct, cg, γενικότερα εκδιδόμενες έμμεσα ή άμεσα), στη συντριπτική τους πλειοψηφία, δε βρίσκονται σε επαφή με την πραγματικότητα, καθώς παρουσιάζουν ελιτίστικες συμπεριφορές, ενώ προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους, χρησιμοποιούν κάθε μέσο, από την πονηριά τους, με διάφορα τρικ που σκαρφίζονται - ακυρώσεις, μεταθέσεις - με υποτιθέμενους πελάτες, fake acc, επιδιώκοντας να είναι συνεχώς στην επικαιρότητα, μέχρι τους αγαπούληδες, μια στρατιά από άνδρες χωρίς εμπειρία, χαμηλής αυτοεκτίμησης, χωρίς κριτική σκέψη, άβγαλτοι και ανώριμοι, που κινούνται στο περιθώριο μιας υγιούς ερωτικής ζωής.. Είναι μια εύκολη λεία, αφού στρατολογούνται δωρεάν (ή με κόστος εξαιρετικά χαμηλότερο από το όφελος που προσπορίζουν), καθώς προσφέρονται από μόνοι τους και υπεραμύνονται με θέρμη, όταν σχολιάζεις το "ίνδαλμά" τους..
Εκτιμούν, στα σκοτάδια τους, πως βρήκαν τον αληθινό έρωτα, αφού μια γυναίκα ενδιαφέρθηκε σοβαρά γι αυτούς..

Ορισμένοι - νέα θύματα αυτής της σκευωρίας - κινούμενοι στη σφαίρα επιρροής των παραπάνω, ακολουθούν, θες από έλλειψη αυτοπεποίθησης, από απειρία, από ανάγκη να πιαστούν από κάπου, ίσως και από την απόρριψη που βιώνουν στην real ερωτική τους ζωή...

Έτσι, καθώς αυξάνονται οι ζηλωτές, δαιμονοποιούν την άλλη άποψη, αντιδρούν έντονα θέλοντας να επιβάλλουν τη δική τους, εμμένουν στην προτίμησή τους, ενώ αντί το σοκ της πληροφόρησης να τους αφυπνίσει, προτεραιότητά τους είναι να διαφυλάξουν την τιμή του "ινδάλματός" τους..

Στην προσπάθειά τους αυτή, υπονομεύουν σχόλια που δεν υπηρετούν το στόχο τους κ ακόμα χειρότερα, ως παντοκράτορες και παντογνώστες έσωθεν πληροφόρησης, μετέρχονται μιας συμπεριφοράς απαξίωσης, προσβλητικής και εξοβελισμού ολόκληρης της κοινότητας, καθώς οι ίδιοι γνωρίζουν πάντα καλύτερα από τους υπόλοιπους..

Θύτες και θύματα, μιας καλά στημένης άνωθεν πλεκτάνης ... :hi:

Αναπαράγω το εν λόγω μήνυμα ως τη πιο σοβαρή προσπάθεια να αφυπνιστουν οι τελειωμένοι πυρφοροι.
Όταν και αν έχω όρεξη θα εξηγήσω πως έχει προκληθεί και έχουμε οδηγηθεί στο ξεμπροστιασμα του εν λόγω αρπακτικού.
Της στρουμπουλης και τα κάνω όλα και συμφερω Βίκυς εως την αδυνάτισα και είμαι η νούμερο ένα μουνάρα Στεφανία.
Ως τότε καλό καλοκαίρι

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.648
Μιλάμε για λύσσα όχι αστεία! Έχει ξεφύγει η φάση φτιάχνουν και εικασίες από ότι βλέπω και σενάρια!

Εγώ να υπενθυμισω, ότι παραμένω προσγειωμένη ψύχραιμη και πάντα με επίπεδο. Προβάλλοντας όλη την καλή μου διάθεση να προσφερω αξιόλογες υπηρεσίες μασάζ και ειδικη αισθησιακή φροντίδα.
Κάπου φτάνει τοση τοξικότητα.

αναπαράγω αυτό που είναι επικρατέστερο, ταιριαστό και ειρηνικό.
Ρε μάγκες λίγο ψυχραιμία. Διαβάζω τόσες ημέρες για το αν το βυζί της Στεφανίας είναι πεσμένο, αν είναι όρθιο, αν είναι καθιστό, αν έχει διαστημική ρώγα, αν το ένα, αν το άλλο και πολλά διάφορα. Εδώ το νήμα το άνοιξε η κοπέλα για να ενημερώνει για το πρόγραμμα της, τις τιμές και το τι παρέχει. Το αν κάποιου δεν του αρέσει η συγκεκριμένη κοπέλα μπορεί ευγενικά να αποχωρήσει και να βρει άλλο νήμα κοπέλας που αρμόζει στα γούστα του. Άλλος θέλει αδύνατη, άλλος παχουλή, άλλος να του βγάζει ειδικά γούστα κ.λπ. Εδώ είναι ένα νήμα, όπως και όλα τα άλλα για να υπάρχει ενημέρωση. Αν κάποιος την συνάντησε και του άρεσε θα γράψει την εμπειρία του, αν πάλι κάποιος την συνάντησε την κοπέλα και δεν πέρασε καλά δεκτή και η αρνητική κριτική ώστε να την διαβάσει κάποιος και να αξιολογήσει ανάλογα. Όλα τα άλλα μόνο ως τρολάρισμα μπορώ να τα εκλάβω. Σε άλλα νήματα δηλαδή γιατί δεν υπάρχει τέτοια καυστική κριτική για τις κοπέλες; Απλά ρωτάω, διότι είναι πολύ βαρετό να διαβάζω οτιδήποτε μπορεί να σκεφθεί κάποιος και να το αποτυπώνει συνεχώς. Σίγουρα υπάρχουν ευχαριστημένοι και σίγουρα δυσαρεστημένοι από τις υπηρεσίες κάποιας κοπέλας. Όποιον του αρέσει συνεχίζει να είναι κοντά σε αυτή την κοπέλα, σε αυτούς που δεν αρέσει είναι βαρετό να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια. Ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του και στα γούστα του. Απλά το κανω επισήμανση γιατί η συγκεκριμένη κοπέλα, τουλάχιστον με αυτά που διαβάζω, δεν έχει δώσει τέτοιο δικαίωμα. Προσωπικά την έχω συναντήσει πριν πολλά χρόνια. Όταν δεν είχε κάνει την αλλαγή στο σώμα της. Είχα περάσει προσωπικά καλά και βλέπω ότι από τότε έχει κάνει πρόοδο. Εργαζόμενη είναι, παρέχει κάποιες υπηρεσίες και στο φινάλε αυτά μπορεί και αυτά δίνει. Όλα τα υπόλοιπα που γράφονται είναι για να γεμίζει το νήμα με ασυναρτησίες. Αυτά είχα να επισημάνω ήρεμα και ωραία και κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτή η διχόνοια. Η ζωή είναι μικρή και τα ποιοτικά χρόνια μικρότερα. Ας τα χαρεί ο καθένας με τις εμπειρίες του χωρίς πολλά και ανούσια σχόλια. Εύχομαι σε όλους σας πάντα να βρίσκεται μια κοπέλα που θα ικανοποιεί και θα χαλαρώνει το σώμα σας και θα εξυπηρετεί στο 100% τις ανάγκες σας! Αυτό τουλάχιστον έχω εγώ ως απόλυτη αρχή.

Τελευταία τροποποίηση:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.679
Πόντοι
12.056
Μιλάμε για λύσσα όχι αστεία! Έχει ξεφύγει η φάση φτιάχνουν και εικασίες από ότι βλέπω και σενάρια!

Εγώ να υπενθυμισω, ότι παραμένω προσγειωμένη ψύχραιμη και πάντα με επίπεδο. Προβάλλοντας όλη την καλή μου διάθεση να προσφερω αξιόλογες υπηρεσίες μασάζ και ειδικη αισθησιακή φροντίδα.
Κάπου φτάνει τοση τοξικότητα.

αναπαράγω αυτό που είναι επικρατέστερο, ταιριαστό και ειρηνικό.
Πάντως έχω καλό κτηνίατρο έχει φέρει και ένα πειραματικό εμβόλιο κατά τις λύσσας απλός εθελοντές ψάχνουμε και πιστεύω πως το νήμα σού είναι το κατάλληλο

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.648
Πόσο εύστοχο κ αυτό!
Πάντως έχω καλό κτηνίατρο έχει φέρει και ένα πειραματικό εμβόλιο κατά τις λύσσας απλός εθελοντές ψάχνουμε και πιστεύω πως το νήμα σού είναι το κατάλληλο
Πω πω είσαι τοσο αυθόρμητος,χιουμοριστικός κ ο,τι καλύτερο έχω διαβάσει σε λογοπαίγνιο !
Κ εγώ είμαι φιλοζωη αλλά εδώ έχουμε άγρια πανίδα!

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.136
Πόντοι
456
Τι κάθεστε και λέτε μαλακαίες ρε ; Δεν είναι καμιά αρχαία ελληνική θεότητα το κορίτσι αλλά έχει το καλό πως της αρέσει αυτό που κάνει.

Δε το κάνει από αγγαρεία η επειδή ήθελε γρήγορα λεφτά η για να πληρώνει τη φούντα της ( παίζει να μη καπνίζει καν κανονικό τσιγάρο ).

Ούτε εμένα δε μου άρεσε το σώμα της αλλά όταν πήγα πέρασα πολύ καλά. Γιατί ; Επειδή απλούστατα είσαι με ένα άτομο που δίνεται οπότε θα δοθείς και εσύ. Αυτό μετράει. Οι κοπέλες της δουλειάς δε τη θέλουν τη δουλειά οπότε δε δίνουν το 100%. Είναι αυτό που λέμε κομοδίνα.

Από εκεί και πέρα είναι 100% ειλικρινής με το σώμα της. Δεν είπε ποτέ ψέμματα , δείχνει τις φωτό της. Όποιος θέλει να πάει , ξέρει τι θα δει πάνω κάτω.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.679
Πόντοι
12.056
Πόσο εύστοχο κ αυτό!

Πω πω είσαι τοσο αυθόρμητος,χιουμοριστικός κ ο,τι καλύτερο έχω διαβάσει σε λογοπαίγνιο !
Κ εγώ είμαι φιλοζωη αλλά εδώ έχουμε άγρια πανίδα!
κατι θα κανουμε :wink::cheesy:
87728-176551.jpg

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.030
Πόντοι
5.956
Αναπαράγω το εν λόγω μήνυμα ως τη πιο σοβαρή προσπάθεια να αφυπνιστουν οι τελειωμένοι πυρφοροι.
Όταν και αν έχω όρεξη θα εξηγήσω πως έχει προκληθεί και έχουμε οδηγηθεί στο ξεμπροστιασμα του εν λόγω αρπακτικού.
Της στρουμπουλης και τα κάνω όλα και συμφερω Βίκυς εως την αδυνάτισα και είμαι η νούμερο ένα μουνάρα Στεφανία.
Ως τότε καλό καλοκαίρι
Ότι και να κάνεις,ότι και να πεις,θα πορευτεις με αυτό που σου έδωσε ο θεος!
Δεν μεγαλώνει δυστυχώς!

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.679
Πόντοι
12.056
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.648
Τι κάθεστε και λέτε μαλακαίες ρε ; Δεν είναι καμιά αρχαία ελληνική θεότητα το κορίτσι αλλά έχει το καλό πως της αρέσει αυτό που κάνει.

Δε το κάνει από αγγαρεία η επειδή ήθελε γρήγορα λεφτά η για να πληρώνει τη φούντα της ( παίζει να μη καπνίζει καν κανονικό τσιγάρο ).

Ούτε εμένα δε μου άρεσε το σώμα της αλλά όταν πήγα πέρασα πολύ καλά. Γιατί ; Επειδή απλούστατα είσαι με ένα άτομο που δίνεται οπότε θα δοθείς και εσύ. Αυτό μετράει. Οι κοπέλες της δουλειάς δε τη θέλουν τη δουλειά οπότε δε δίνουν το 100%. Είναι αυτό που λέμε κομοδίνα.

Από εκεί και πέρα είναι 100% ειλικρινής με το σώμα της. Δεν είπε ποτέ ψέμματα , δείχνει τις φωτό της. Όποιος θέλει να πάει , ξέρει τι θα δει πάνω κάτω.
Επιτέλους κάποιος γράφει ξεκάθαρα μια τεράστια αλήθεια..αν υπήρχε ένα μέτρο στο πόσο μου αρέσει να προσφέρω μασάζ θα είχε σπάσει αυτό το κοντέρ!
Πολλές φορές με ρωτάτε δεν κουράζεσαι δεν βαριέσαι? η αλήθεια είναι πως ΟΧΙ.
Αν και πρόκειται για κάτι άκρως απαιτητικό και δύσκολο στη διαχείριση πραγματικά από τα πιο δύσκολα επαγγέλματα και όποιος δεν το βλέπει αυτό να το ξανασκεφτεί καλύτερα..
Όταν νιώσω ότι δεν έχω όλη αυτή την όρεξη και την ενέργεια θα είναι λόγος απόσυρσης η αναπροσαρμογής..
Είναι μεγάλη υπόθεση και πολύ σπουδαίο να προσφέρεις κάτι επειδή σου αρέσει πρώτα απ όλα και δεν σε υποχρεωνει τίποτα να το κάνεις καταναγκαστικά.
Πάντα γεμάτη κεφι και θετική Αύρα λοιπόν έτοιμη ν σας αναζωογονήσω στο μέγιστο και να αισθανθείτε ότι άξιζε η εμπειρία μαζί μου!
Υ.γ
Εννοείται πως δεν καπνίζω απεχθάνομαι τη μυρωδιά εξάλλου του καπνού..
Όσον αφορά τη φούντα ούτε τι χρώμα έχει δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω από αυτά χαχα

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.253
Πόντοι
2.256
Όσον αφορά τη φούντα ούτε τι χρώμα έχει δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω από αυτά χαχα
Βγαίνει σε διάφορα μεγέθη και χρώματα για όλα τα γούστα!!!!
Screenshot_20240806_134918.jpg

Ptr1st

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2023
Like
2.994
Πόντοι
456
Επιτέλους κάποιος γράφει ξεκάθαρα μια τεράστια αλήθεια..αν υπήρχε ένα μέτρο στο πόσο μου αρέσει να προσφέρω μασάζ θα είχε σπάσει αυτό το κοντέρ!
Αν και πρόκειται για κάτι άκρως απαιτητικό και δύσκολο στη διαχείριση πραγματικά από τα πιο δύσκολα επαγγέλματα και όποιος δεν το βλέπει αυτό να το ξανασκεφτεί καλύτερα..
Όταν νιώσω ότι δεν έχω όλη αυτή την όρεξη και την ενέργεια θα είναι λόγος απόσυρσης η αναπροσαρμογής..
Είναι μεγάλη υπόθεση και πολύ σπουδαίο να προσφέρεις κάτι επειδή σου αρέσει πρώτα απ όλα και δεν σε υποχρεωνει τίποτα να το κάνεις καταναγκαστικά.
Πάντα γεμάτη κεφι και θετική Αύρα λοιπόν έτοιμη ν σας αναζωογονήσω στο μέγιστο και να αισθανθείτε ότι άξιζε η εμπειρία μαζί μου!
Υ.γ
Εδώ ξεκινάνε και τελειώνουν όλα.
Μιλάμε για μασάζ με αισθησιακές προεκτάσεις και όχι για sex με λίγο τρίψιμο με λάδια ως επιπλέον υπηρεσίες.
Όταν το κατανοήσουμε θα είναι καλύτερο για όλους μας.

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.565
Πόντοι
456
Υ.γ
Το κοντερ δε σπαει απο το μασαζ αλλα απο τις πιπες

Εγγρ.
14 Ιουν 2006
Like
97
Πόντοι
0
Μια χαρά επιλογή για την επαρχία όπου δεν υπάρχει ανταγωνισμός, στην πρωτεύουσα όμως οι επιλογές είναι σε διψήφιο αριθμό, Στο μασάζ είναι πάνω από τον μέσο όρο, στο όλο πακέτο όμως υπάρχουν πολλες επιλογές και μάλιστα VFM. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Αλλά όπως λέει ο ο λαός μας
"Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα"

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.872
Πόντοι
431