Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.875
Πόντοι
3.506
Για να καταλάβουν όλοι πόσο σαχλαμάρες κ υπερβολές ειπωνονται από τους ίδιους και ίδιους..
Δεν έχω να κρύψω κάτι .οριστε φωτογραφία χωρίς καν σουτιέν χωρίς αν έχεις και εσύ λοιπόν..
Εγώ είμαι μία χαρά συμφιλιωμένη με το σώμα μου και όπως το έχω διαμορφώσει μέχρι στιγμής όποιος έχει προβλήματα να απευθυνθεί σε ειδικούς δεν το μπου ψυχοθεραπεία.
Πραγματικά δεν χρειάζεται να γράψω κάτι, ή φωτογραφία μιλά από μόνη τής, θα έλεγα πως πλέον είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σού! :wink:

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.361
Πόντοι
206
Ρε μάγκες λίγο ψυχραιμία. Διαβάζω τόσες ημέρες για το αν το βυζί της Στεφανίας είναι πεσμένο, αν είναι όρθιο, αν είναι καθιστό, αν έχει διαστημική ρώγα, αν το ένα, αν το άλλο και πολλά διάφορα. Εδώ το νήμα το άνοιξε η κοπέλα για να ενημερώνει για το πρόγραμμα της, τις τιμές και το τι παρέχει. Το αν κάποιου δεν του αρέσει η συγκεκριμένη κοπέλα μπορεί ευγενικά να αποχωρήσει και να βρει άλλο νήμα κοπέλας που αρμόζει στα γούστα του. Άλλος θέλει αδύνατη, άλλος παχουλή, άλλος να του βγάζει ειδικά γούστα κ.λπ. Εδώ είναι ένα νήμα, όπως και όλα τα άλλα για να υπάρχει ενημέρωση. Αν κάποιος την συνάντησε και του άρεσε θα γράψει την εμπειρία του, αν πάλι κάποιος την συνάντησε την κοπέλα και δεν πέρασε καλά δεκτή και η αρνητική κριτική ώστε να την διαβάσει κάποιος και να αξιολογήσει ανάλογα. Όλα τα άλλα μόνο ως τρολάρισμα μπορώ να τα εκλάβω. Σε άλλα νήματα δηλαδή γιατί δεν υπάρχει τέτοια καυστική κριτική για τις κοπέλες; Απλά ρωτάω, διότι είναι πολύ βαρετό να διαβάζω οτιδήποτε μπορεί να σκεφθεί κάποιος και να το αποτυπώνει συνεχώς. Σίγουρα υπάρχουν ευχαριστημένοι και σίγουρα δυσαρεστημένοι από τις υπηρεσίες κάποιας κοπέλας. Όποιον του αρέσει συνεχίζει να είναι κοντά σε αυτή την κοπέλα, σε αυτούς που δεν αρέσει είναι βαρετό να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια. Ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του και στα γούστα του. Απλά το κανω επισήμανση γιατί η συγκεκριμένη κοπέλα, τουλάχιστον με αυτά που διαβάζω, δεν έχει δώσει τέτοιο δικαίωμα. Προσωπικά την έχω συναντήσει πριν πολλά χρόνια. Όταν δεν είχε κάνει την αλλαγή στο σώμα της. Είχα περάσει προσωπικά καλά και βλέπω ότι από τότε έχει κάνει πρόοδο. Εργαζόμενη είναι, παρέχει κάποιες υπηρεσίες και στο φινάλε αυτά μπορεί και αυτά δίνει. Όλα τα υπόλοιπα που γράφονται είναι για να γεμίζει το νήμα με ασυναρτησίες. Αυτά είχα να επισημάνω ήρεμα και ωραία και κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτή η διχόνοια. Η ζωή είναι μικρή και τα ποιοτικά χρόνια μικρότερα. Ας τα χαρεί ο καθένας με τις εμπειρίες του χωρίς πολλά και ανούσια σχόλια. Εύχομαι σε όλους σας πάντα να βρίσκεται μια κοπέλα που θα ικανοποιεί και θα χαλαρώνει το σώμα σας και θα εξυπηρετεί στο 100% τις ανάγκες σας! Αυτό τουλάχιστον έχω εγώ ως απόλυτη αρχή.
Εσύ πρέπει στο σχολείο να ήσουν καλός στην έκθεση ιδεών
Όπως είναι κριτική όταν γράφει κάποιος αν είναι καλό ή δεν είναι το μασάζ της άλλο τόσο είναι κριτική αν έχει καλή ή κακή ρώγα και αν είναι ή όχι πεσμένο το βυζί της. Διαβάζει και αξιολογεί ανάλογα

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.412
Πόντοι
12.056
Εσύ πρέπει στο σχολείο να ήσουν καλός στην έκθεση ιδεών
Όπως είναι κριτική όταν γράφει κάποιος αν είναι καλό ή δεν είναι το μασάζ της άλλο τόσο είναι κριτική αν έχει καλή ή κακή ρώγα και αν είναι ή όχι πεσμένο το βυζί της. Διαβάζει και αξιολογεί ανάλογα
δεν ειναι ακριβως ετσι ...μπορεις να το πεις μια δυο αντε τρεις φορες ..το να σχολιαζεις συννεχως το ιδιο πραγμα δυο τινα συμβαινουν η δεν σου εχει βγαλει τα γουστα που θες η εισαι εμμονικος

Τελευταία τροποποίηση:

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.018
Πόντοι
5.956
δεν ειναι ακριβως ετσι ...μπορεις να το πεις μια δυο αντε τρεις φορες ..το να σχολιαζεις συννεχως το ιδιο πραγμα δυο τινα συμβαινουν η δεν σου εχει βγαλει τα γουστα που θες η εισαι εμμονικος
Είπαμε,τα δροσερά αγόρια έχουν παράπονα!

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.361
Πόντοι
206
Φίλε δεν έχεις δίκιο. Τη γνώμη μου λέω όπως τη λες και εσύ πολύ περισσότερο από εμένα και δεν είμαι εμμονικος. Εγώ έγραψα με χιούμορ τη πραγματικότητα και βγήκε η στεφάνια και μερικοι γλυφτες να κράξουν. Στο κάτω κάτω της γραφής δεν τη κατηγόρησα απλά μια βελτίωση πρότεινα που θα της βγει σε καλό. Αλλά γενικά το κορίτσι έχει το υφακι του ξερόλα τα κάνω όλα καλά και είμαι τέλεια. Αγαπούληδες υπάρχουν πολλοί και τσιμπάνε. Τώρα αν εσύ τη βλέπεις τούμπανο περί ορέξεως κολοκυθόπιτα

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.412
Πόντοι
12.056
Φίλε δεν έχεις δίκιο. Τη γνώμη μου λέω όπως τη λες και εσύ πολύ περισσότερο από εμένα και δεν είμαι εμμονικος. Εγώ έγραψα με χιούμορ τη πραγματικότητα και βγήκε η στεφάνια και μερικοι γλυφτες να κράξουν. Στο κάτω κάτω της γραφής δεν τη κατηγόρησα απλά μια βελτίωση πρότεινα που θα της βγει σε καλό. Αλλά γενικά το κορίτσι έχει το υφακι του ξερόλα τα κάνω όλα καλά και είμαι τέλεια. Αγαπούληδες υπάρχουν πολλοί και τσιμπάνε. Τώρα αν εσύ τη βλέπεις τούμπανο περί ορέξεως κολοκυθόπιτα
δεν κατηγορησα εσενα ...... αναφερθηκα γενικα ...το εχω πει πολλες φορες η καθε κοπελα απανταει οπως τις απαντανε ... απο την αλλοι οι βελτιωσεις που λες δεν ειναι υποχρεωτικο να ακουσει κανεναν μας

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.361
Πόντοι
206
δεν κατηγορησα εσενα ...... αναφερθηκα γενικα ...το εχω πει πολλες φορες η καθε κοπελα απανταει οπως τις απαντανε ... απο την αλλοι οι βελτιωσεις που λες δεν ειναι υποχρεωτικο να ακουσει κανεναν μας
Εννοείται ότι δεν έχει καμία υποχρέωση να ακούσει. Δικό της πρόβλημα και όχι δικό μας. Τώρα αν κάποιοι βλέπουν το πεσμένο όρθιο είναι δικό τους θέμα:cheesy:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.548
Ξαφνικά ενδιαφέρθηκες για το καλό μου ?Ενώ και τότε στο τελευταία σου μηνύματα μόνο που δεν έχεις γδάρει..πιστεύεις ότι μπορείς να υποτιμάς τόσο εύκολα την νοημοσύνη μας..!
Δεν έχεις δικαίωμα να τα λες αυτά πόσο μάλλον να προσβάλεις . Μέχρι πριν 3 χρόνια το πρόβλημα ήταν τα όποια κιλά παραπάνω είχα τώρα... Επειδή όμως αυτό δεν υφίσταται.. Καταλαβαίνω ότι σε έχει πειράξει κ ψάχνεις απεγνωσμένα να βρεις κάτι να πεις τώρα που δεν είναι υπάρχει τίποτα..Και σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με ενημέρωση η κριτική κανένα από τα τελευταία σου post ως προς εμένα. αντίληψη έχουμε όλοι ευτυχώς.το τι θα κάνω εγώ με το σώμα μου και αν χρειάζομαι κάτι άσε να το ξέρει κάποιος που έχει καλοπροαίρετη διάθεση απέναντί μου.
Μάθε επιτέλους να φέρεσαι και όχι να πετάγεσαι σαν το δηλητηριώδες μανιτάρι που προσπαθεί να μολύνει την αρμονία.

Τελευταία τροποποίηση:

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.018
Πόντοι
5.956
Οκ όλα αυτά,εσυ ρε φαφουτη τραβα σε κανα οδοντιατρο,κλέφτες θα γινουν οι άνθρωποι!

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.412
Πόντοι
12.056

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.361
Πόντοι
206
Ξαφνικά ενδιαφέρθηκες για το καλό μου ?Ενώ και τότε στο τελευταία σου μηνύματα μόνο που δεν έχεις γδάρει..πιστεύεις ότι μπορείς να υποτιμάς τόσο εύκολα την νοημοσύνη μας..!
Δεν έχεις δικαίωμα να τα λες αυτά πόσο μάλλον να προσβάλεις . Μέχρι πριν 3 χρόνια το πρόβλημα ήταν τα όποια κιλά παραπάνω είχα τώρα... Επειδή όμως αυτό δεν υφίσταται.. Καταλαβαίνω ότι σε έχει πειράξει κ ψάχνεις απεγνωσμένα να βρεις κάτι να πεις τώρα που δεν είναι υπάρχει τίποτα..Και σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με ενημέρωση η κριτική κανένα από τα τελευταία σου post ως προς εμένα. αντίληψη έχουμε όλοι ευτυχώς.το τι θα κάνω εγώ με το σώμα μου και αν χρειάζομαι κάτι άσε να το ξέρει κάποιος που έχει καλοπροαίρετη διάθεση απέναντί μου.
Μάθε επιτέλους να φέρεσαι και όχι να πετάγεσαι σαν το δηλητηριώδες μανιτάρι που προσπαθεί να μολύνει την αρμονία.
Με αυτά που γράφεις αποδεικνύεις πόσο σουργελο είσαι. Η αρμονία και εσύ είσαστε αντίθετα είδη. Χαχαχαχα μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.361
Πόντοι
206
Οκ όλα αυτά,εσυ ρε φαφουτη τραβα σε κανα οδοντιατρο,κλέφτες θα γινουν οι άνθρωποι!
Βγάλε το στραπον από το κωλαράκι σου γιατί σε πονάει και λες μαλακιες. Παίρνεις ποσοστά

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
Με αυτά που γράφεις αποδεικνύεις πόσο σουργελο είσαι. Η αρμονία και εσύ είσαστε αντίθετα είδη. Χαχαχαχα μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου
Εγώ που στο παρελθόν έχω επισκεφθεί αρκετές φορές την Στεφανία έχω να πω πως είναι ένα πολύ αξιόλογο άτομο και πάρα πολύ καλή στη δουλειά της. Πάντα με ευγένεια και καλή διάθεση

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.018
Πόντοι
5.956

Ptr1st

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2023
Like
2.988
Πόντοι
456
Ρε συναγωνιστές καλό είναι να μην χάνουμε την ψυχραιμία μας και να μένουμε σε πιο ανθρώπινους ρυθμούς συζήτησης.
Το γάβγισμα και οι κραυγές παραπέμπουν σε ζούγκλα.
Ας κρατήσουμε τα threads στον αρχικό τους σκοπό που δεν είναι άλλος από την διαφήμιση της πραγματιας της εκάστοτε κοπέλας και την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων.
Ούτε οι προσβολές χρειάζονται ούτε οι εμμονές

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Ρε μάγκες λίγο ψυχραιμία. Διαβάζω τόσες ημέρες για το αν το βυζί της Στεφανίας είναι πεσμένο, αν είναι όρθιο, αν είναι καθιστό, αν έχει διαστημική ρώγα, αν το ένα, αν το άλλο και πολλά διάφορα. Εδώ το νήμα το άνοιξε η κοπέλα για να ενημερώνει για το πρόγραμμα της, τις τιμές και το τι παρέχει. Το αν κάποιου δεν του αρέσει η συγκεκριμένη κοπέλα μπορεί ευγενικά να αποχωρήσει και να βρει άλλο νήμα κοπέλας που αρμόζει στα γούστα του. Άλλος θέλει αδύνατη, άλλος παχουλή, άλλος να του βγάζει ειδικά γούστα κ.λπ. Εδώ είναι ένα νήμα, όπως και όλα τα άλλα για να υπάρχει ενημέρωση. Αν κάποιος την συνάντησε και του άρεσε θα γράψει την εμπειρία του, αν πάλι κάποιος την συνάντησε την κοπέλα και δεν πέρασε καλά δεκτή και η αρνητική κριτική ώστε να την διαβάσει κάποιος και να αξιολογήσει ανάλογα. Όλα τα άλλα μόνο ως τρολάρισμα μπορώ να τα εκλάβω. Σε άλλα νήματα δηλαδή γιατί δεν υπάρχει τέτοια καυστική κριτική για τις κοπέλες; Απλά ρωτάω, διότι είναι πολύ βαρετό να διαβάζω οτιδήποτε μπορεί να σκεφθεί κάποιος και να το αποτυπώνει συνεχώς. Σίγουρα υπάρχουν ευχαριστημένοι και σίγουρα δυσαρεστημένοι από τις υπηρεσίες κάποιας κοπέλας. Όποιον του αρέσει συνεχίζει να είναι κοντά σε αυτή την κοπέλα, σε αυτούς που δεν αρέσει είναι βαρετό να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια. Ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του και στα γούστα του. Απλά το κανω επισήμανση γιατί η συγκεκριμένη κοπέλα, τουλάχιστον με αυτά που διαβάζω, δεν έχει δώσει τέτοιο δικαίωμα. Προσωπικά την έχω συναντήσει πριν πολλά χρόνια. Όταν δεν είχε κάνει την αλλαγή στο σώμα της. Είχα περάσει προσωπικά καλά και βλέπω ότι από τότε έχει κάνει πρόοδο. Εργαζόμενη είναι, παρέχει κάποιες υπηρεσίες και στο φινάλε αυτά μπορεί και αυτά δίνει. Όλα τα υπόλοιπα που γράφονται είναι για να γεμίζει το νήμα με ασυναρτησίες. Αυτά είχα να επισημάνω ήρεμα και ωραία και κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτή η διχόνοια. Η ζωή είναι μικρή και τα ποιοτικά χρόνια μικρότερα. Ας τα χαρεί ο καθένας με τις εμπειρίες του χωρίς πολλά και ανούσια σχόλια. Εύχομαι σε όλους σας πάντα να βρίσκεται μια κοπέλα που θα ικανοποιεί και θα χαλαρώνει το σώμα σας και θα εξυπηρετεί στο 100% τις ανάγκες σας! Αυτό τουλάχιστον έχω εγώ ως απόλυτη αρχή.
:rockon: Πέστα χρυσοστομε!!

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

KOLTREIN

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
185
Πόντοι
0
Το σχόλιό σου και όλων όσων έχουν προηγηθεί, δίνουν αφορμή μιας σύντομης αποκωδικοποίησης, που θα προβληματίσει μερικούς..

Δυστυχώς οι κυρίες του χώρου (λαδοκόρες, ct, cg, γενικότερα εκδιδόμενες έμμεσα ή άμεσα), στη συντριπτική τους πλειοψηφία, δε βρίσκονται σε επαφή με την πραγματικότητα, καθώς παρουσιάζουν ελιτίστικες συμπεριφορές, ενώ προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους, χρησιμοποιούν κάθε μέσο, από την πονηριά τους, με διάφορα τρικ που σκαρφίζονται - ακυρώσεις, μεταθέσεις - με υποτιθέμενους πελάτες, fake acc, επιδιώκοντας να είναι συνεχώς στην επικαιρότητα, μέχρι τους αγαπούληδες, μια στρατιά από άνδρες χωρίς εμπειρία, χαμηλής αυτοεκτίμησης, χωρίς κριτική σκέψη, άβγαλτοι και ανώριμοι, που κινούνται στο περιθώριο μιας υγιούς ερωτικής ζωής.. Είναι μια εύκολη λεία, αφού στρατολογούνται δωρεάν (ή με κόστος εξαιρετικά χαμηλότερο από το όφελος που προσπορίζουν), καθώς προσφέρονται από μόνοι τους και υπεραμύνονται με θέρμη, όταν σχολιάζεις το "ίνδαλμά" τους..
Εκτιμούν, στα σκοτάδια τους, πως βρήκαν τον αληθινό έρωτα, αφού μια γυναίκα ενδιαφέρθηκε σοβαρά γι αυτούς..

Ορισμένοι - νέα θύματα αυτής της σκευωρίας - κινούμενοι στη σφαίρα επιρροής των παραπάνω, ακολουθούν, θες από έλλειψη αυτοπεποίθησης, από απειρία, από ανάγκη να πιαστούν από κάπου, ίσως και από την απόρριψη που βιώνουν στην real ερωτική τους ζωή...

Έτσι, καθώς αυξάνονται οι ζηλωτές, δαιμονοποιούν την άλλη άποψη, αντιδρούν έντονα θέλοντας να επιβάλλουν τη δική τους, εμμένουν στην προτίμησή τους, ενώ αντί το σοκ της πληροφόρησης να τους αφυπνίσει, προτεραιότητά τους είναι να διαφυλάξουν την τιμή του "ινδάλματός" τους..

Στην προσπάθειά τους αυτή, υπονομεύουν σχόλια που δεν υπηρετούν το στόχο τους κ ακόμα χειρότερα, ως παντοκράτορες και παντογνώστες έσωθεν πληροφόρησης, μετέρχονται μιας συμπεριφοράς απαξίωσης, προσβλητικής και εξοβελισμού ολόκληρης της κοινότητας, καθώς οι ίδιοι γνωρίζουν πάντα καλύτερα από τους υπόλοιπους..

Θύτες και θύματα, μιας καλά στημένης άνωθεν πλεκτάνης ... :hi:

οτι πιο σωστό έχω διαβάσει σε κοντα 400 σελίδες του τόπικ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom