Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.340
Πόντοι
3.246
Εξαιρετική φωτογραφία ! Πραγματικά δείχνεις πολύ κομψή και ελκυστική ! Θα μου άρεσε να με υποδεχόσουν με αυτή την ενδυμασία και να την έβλεπα κι από κοντά ! :wink:
να εδώ ας πούμε
έχουμε ένα κλασικό παράδειγμα σαλιαροαγάμητου αγαπούλη! και είναι και αγράμματος

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.548
:*

Συνημμένα

• IMG_20240725_130248.jpg
    IMG_20240725_130248.jpg
    3,9 MB · Εμφανίσεις: 104

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.014
Πόντοι
5.956
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.548
Πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμα μια ανόρθωση στήθους. Θα ανέβεις level σίγουρα
Έχω ένα καλό πλαστικό χειρουργό.. μιας και εμένα δεν μου χρειάζεται,να σε φέρω σε επαφή για αύξηση πέους? Θα του πω τι ψυχολογικά κόμπλεξ έχεις να σε αναλάβει μπας και γίνεις ανθρώπινος..

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
13
Like
7.098
Πόντοι
2.046
Έχω ένα καλό πλαστικό χειρουργό.. μιας και εμένα δεν μου χρειάζεται,να σε φέρω σε επαφή για αύξηση πέους? Θα του πω τι ψυχολογικά κόμπλεξ έχεις να σε αναλάβει μπας και γίνεις ανθρώπινος..
Ταπωμα..

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.014
Πόντοι
5.956
ΕΓΡΑΨΕΣ!

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.359
Πόντοι
206
Ωραίο το χιούμορ σου αλλά αυτό δεν σε βοηθάει στην ανόρθωση. Σε κάθε περίπτωση όμως επιμένω ότι αν το φτιάξεις θα ανέβεις επίπεδο και θα σε βοηθήσει τα επόμενα χρόνια γιατί πλέον μπαίνεις στη κατηγορία MILF

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.340
Πόντοι
3.246
ας ξεκινήσουμε από το ποιος σου είπε οτι δε χρειάζεσαι;

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.091
Πόντοι
4.365
Ωραίο το χιούμορ σου αλλά αυτό δεν σε βοηθάει στην ανόρθωση. Σε κάθε περίπτωση όμως επιμένω ότι αν το φτιάξεις θα ανέβεις επίπεδο και θα σε βοηθήσει τα επόμενα χρόνια γιατί πλέον μπαίνεις στη κατηγορία MILF
Τυπε αν και καθήμενος μιλάς ορθά. Αυτό το βυζί κατά την μαλαξη χαράζει με τη ρώγα το παρκέ. Όποιος δεν το βλέπει να πάει οφθαλμίατρο.
Πάντως αν υπάρχει γνωστός πλαστικός, μια μείωση στη πούτσα δεν θα έλεγα όχι. Όλοι με ρωτάνε πώς είναι να έχεις τρία πόδια :sunglasses:

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.014
Πόντοι
5.956
Τυπε αν και καθήμενος μιλάς ορθά. Αυτό το βυζί κατά την μαλαξη χαράζει με τη ρώγα το παρκέ. Όποιος δεν το βλέπει να πάει οφθαλμίατρο.
Πάντως αν υπάρχει γνωστός πλαστικός, μια μείωση στη πούτσα δεν θα έλεγα όχι. Όλοι με ρωτάνε πώς είναι να έχεις τρία πόδια :sunglasses:
Όνειρα θερινής νυκτός!
Δεν είναι η πουτσα σου αυτό που βλέπεις, το strapon της tantrazoe ειναι!!!

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.036
Πόντοι
441
Δε σου χρειάζεται;
Χαχαχχααχαχχα

Βάλε μια φωτό εδώ τότε και μη νευριάζεις αμέσως.
Αφού κοιτάνε το πάτωμα βρε Στεφανία γιατί ψεύδεσαι;

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.548
Όνειρα θερινής νυκτός!
Δεν είναι η πουτσα σου αυτό που βλέπεις, το strapon της tantrazoe ειναι!!!
Μα πραγματικά!πέρα από πορνοστάρ γέμισαμε και νάρκισσους!
Να του βρούμε κανένα καλό ψυχολόγο να μάθει να αγαπάει το γαριδάκι του και όχι να το βλέπει και να φαντασιώνεται ρόπαλο.. τι να κάνουμε αυτό του έδωσε η φύση χαχα

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.014
Πόντοι
5.956
Δε σου χρειάζεται;
Χαχαχχααχαχχα

Βάλε μια φωτό εδώ τότε και μη νευριάζεις αμέσως.
Αφού κοιτάνε το πάτωμα βρε Στεφανία γιατί ψεύδεσαι;
Μάλλον δεν την έχεις συναντήσει ποτέ!
Η Στεφανια έχει εκπληκτικά προκλητικες θηλες που κοσμούν ένα πολύ ερωτικό στήθος.

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
13
Like
7.098
Πόντοι
2.046
Να του βρούμε κανένα καλό ψυχολόγο να μάθει να αγαπάει το γαριδάκι του και όχι να το βλέπει και να φαντασιώνεται ρόπαλο.. τι να κάνουμε αυτό του έδωσε η φύση χαχα
Σκληρή..

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.412
Πόντοι
12.056
το γαριδακι μhπως ειναι jumbo :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom