Το endging δεν μαθαινετε ουτε απο βιβλια σεξουαλικα ουτε απο βιντεο και οδηγιες ουτε δυστυχως δοκιμαζοντας πανω στους πελατες την ωρα του ραντεβου τους που σκεφτονται - πωω τι καυλα δδωσε κιαλο- , θελει πολυ εκπαιδευση απο αυτον -αυτην που το ασκει σε προσωπικο επιπεδο με περτενερ σταθερο πιθανων που που δινει feedback τι νοιωθει πως νοιωθει ποτε παει να τελειωσει ωστε και ο ασκων το endging να αντιλαμβανεται και τι συμβαινει εκεινη την ωρα στο πεος , την ροη του αιματος , τους παλμους απ τις φλεβες ... , ωστε οταν το κανει στον πελατη να καταλαβαινει μονο απο το πεος του τι ακριβως γινεται και ποτε κοντευει να τελειωσει αλλα θελει πολυ προσπαθεια δεν ειναι ετσι απλο.
Μια μασουρ που εχει σταματησει πολλα χρονια ελεγε εγω κανω αν θες endging αλλα θα πρεπει να μου μιλας εσυ ποτε κοντευεις να τελειωσεις γιατι δεν μπορω να το νοιωσω μον μου , ημιμετρο ? ναι ! τιμιο ? ναι !
και επισης το αυθεντικο endging το πετυχημενο το πατροπαραδωτο σαν το Πασοκ δεν το αντεχει και δεν το γουσταρει πολυ μεγαλη μεριδα ανδρων οπως εγω πχ , δεν το γουσταρω ,δεν με ευχαριστει και νοιωθω οτι με ταλαιπωρει αντι να περασω καλα , αλλα το σωστο το endging .....
το να κανουμε και 2-3 διαλειματα την ωρα που μου τον παιζουν (βαφτισμενο endging και ναχαμε να λεγαμε ) δεν με χαλαει
Ετσι μια γνωμη σαν την πορδη και απο μενα