Akatanomasto$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.260
- Πόντοι
- 206
Από λαϊκή αγορασμένα;Καλημέρα!φορεματακι η σετάκια?
Από λαϊκή αγορασμένα;Καλημέρα!φορεματακι η σετάκια?
Το κολλητό φορεματακι της πρώτης φωτό που αναδεικνύει τις καμπύλες σου!Καλημέρα!φορεματακι η σετάκια?
απο το παζαρι στο σχιστοΑπό λαϊκή αγορασμένα;
Δεν ξέρω κάν πού πέφτει αυτό!απο το παζαρι στο σχιστο
οσοι οδηγουν ντατσουν και χαιλουξ τογιοτα καθε κυριακη ειναι εκειΔεν ξέρω κάν πού πέφτει αυτό!
Που είναι το Κολωνάκι;Δεν ξέρω κάν πού πέφτει αυτό!
Εμείς εδώ στα βόρεια προάστια δεν τα ξέρουμε αυτά!Που είναι το Κολωνάκι;
Καμία σχέση
Μα κάνουν μπαμ τα συνολάκια σου ότι είναι αγορασμενα από μπουτίκ της Κηφισιάς...Εμείς εδώ στα βόρεια προάστια δεν τα ξέρουμε αυτά!
απο κηπουρικες εργασιες πως τα πας??Εμείς εδώ στα βόρεια προάστια δεν τα ξέρουμε αυτά!
Χρειαζόμαστε κηπουρό εδώ πέρα!απο κηπουρικες εργασιες πως τα πας??
παντα χρειαζεται ενας κηπουρος για το κλαδεμα...το προστιμο ειναι μεγαλο σε περιπτωση φωτιαςΧρειαζόμαστε κηπουρό εδώ πέρα!
παντα χρειαζεται ενας κηπουρος για το κλαδεμα...το προστιμο ειναι μεγαλο σε περιπτωση φωτιας
Κ για λόγους αισθητικής θέλουμε σχεδιάκια εδώ σαν το κούρεμα!
Φορεματάκι που σηκώνεται και δεν είναι απαραίτητο να βγει...Καλημέρα!φορεματακι η σετάκια?
Τι πικάντικο,μας πόνανε οι μπαλες με αυτά που ανεβαζεις.ελα σαλονικααααά!!!!Αφού το ζητήσατε ας τολμήσω να ανεβάσω κάτι πιο πικάντικο! Τα μαγικά χεράκια μου εν ωρα δράσης στο ending!
Πρωταγωνιστή μου σε ευχαριστώ πολύ για την ιδέα σου!
Δεν πειράζει έχουμε κι άλλες μέρες μπροστά μας αφού θα μείνω εδώ! Ενάμιση μήνα σίγουρα εκτός αν με πιάσει καμία έκτακτη ανάγκη για ταξίδιΡε Στεφανακι μου....
Σήμερα μου το χάλασες
Ωραία τα χεράκια σου επί το έργον που αγκαλιάζουν αυτή την ομολογουμένως εντυπωσιακή ψωλαρα. Μου έβαλες ωραία ιδέα για το επόμενο ραντεβού μας...Αφού το ζητήσατε ας τολμήσω να ανεβάσω κάτι πιο πικάντικο! Τα μαγικά χεράκια μου εν ωρα δράσης στο ending!
Η τεχνική της στο edging είναι πάρα πολύ κακή, δε γνωρίζει πώς πρέπει να χειρίζεται το εργαλείο και είναι επιεικώς ατσούμπαλη θα έλεγα! Επίσης αυτό στο τέλος που χτυπάει τα αρχίδια τι ακριβώς είναι;;; Εγώ το κάνω στα καρπούζια να δω αν είναι ώριμαΑφού το ζητήσατε ας τολμήσω να ανεβάσω κάτι πιο πικάντικο! Τα μαγικά χεράκια μου εν ωρα δράσης στο ending!