Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Ευχαριστώ τους συναγωνιστές που απάντησαν με παπαριές.

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Κάποιος που την έχει επισκεφτεί, μπορεί να γράψει στη 1,5 ώρα διάρκεια, μασάζ-edging-πίπα και σεξ,100€ ,τι άλλο κάνει; Αν κάνει;
Και αν εξαντλεί το 1,5άωρο;

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.276
Πόντοι
11.146
Ευχαριστώ τους συναγωνιστές που απάντησαν με παπαριές.
....μαγκα μου δεν ειμαι γνωστης της καταστασης, ουτε πελατης ακομη, αλλα απ'οτι καταλαβα δν δινονται τετοιες πληροφοριες στο νημα! Στελνεις μνμ στην κοπελα και εχεις οτι πληροφορια θελεις! :hi:

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
388
Πόντοι
21
Κάποιος που την έχει επισκεφτεί, μπορεί να γράψει στη 1,5 ώρα διάρκεια, μασάζ-edging-πίπα και σεξ,100€ ,τι άλλο κάνει; Αν κάνει;
Και αν εξαντλεί το 1,5άωρο;
Σαν τι αλλο να κανει δηλαδη εκτος απο αυτα που ειπες.....για πες μας εσυ τι αλλο θα μπορουσε να κανει για να σε κανει να την επισκεφτεις....

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
....μαγκα μου δεν ειμαι γνωστης της καταστασης, ουτε πελατης ακομη, αλλα απ'οτι καταλαβα δν δινονται τετοιες πληροφοριες στο νημα! Στελνεις μνμ στην κοπελα και εχεις οτι πληροφορια θελεις! :hi:
Δλδ, να μου γράψει κάποιος αν γουστάρει να τη δακτυλιάζουν ή αν γουστάρει ή όχι γλυφομούνι ή γλυφοκώλι, είναι εκτός θέματος και νήματος;
Κι εγώ που νόμιζα ότι μπαίνουμε εδώ κι ανταλλάζουμε πληροφορίες..

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Και προφανώς, κανεις από τους παπαροπρολαλήσαντες,δεν την έχει επισκεφθεί..
Πουλάτε πνεύμα, έτσι;
Είστε οι γνωστοί, ξερόλες, Ελληναράδες γαμιάδες...
Μην ξαναγράψει κανείς τίποτα, οκ;

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.994
Καταρχάς μίλα κόσμια σε παρακαλώ πάρα πολύ και με ψυχραιμία 9.εδώ μέσα έχω παλέψει να υπάρχει ένα επίπεδο σε όποιον απευθύνεται σε μένα και θέλει να γνωρίσει τις υπηρεσίες μου .

είναι πάρα πολύ απλό να σε καλέσω ή να με καλέσεις ή να μου στείλεις εδώ πέρα ένα μηνυματάκι.. που από ότι βλέπω έχει γίνει αυτό οπότε αν αμφιβάλλεις για τις υπηρεσίες και έχει τόσες πολλές απορίες που δεν στις έχω καλύψει, η περιμένεις άλλα πράγματα από αυτά που μπορώ και θέλω να προσφέρω,προφανώς δεν είσαι έτοιμος για ραντεβού.

Ptr1st

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2023
Like
2.997
Πόντοι
456
Με ένα τηλεφώνημα λύνονται όλες οι απορίες

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Καταρχάς μίλα κόσμια σε παρακαλώ πάρα πολύ και με ψυχραιμία 9.εδώ μέσα έχω παλέψει να υπάρχει ένα επίπεδο σε όποιον απευθύνεται σε μένα και θέλει να γνωρίσει τις υπηρεσίες μου .

είναι πάρα πολύ απλό να σε καλέσω ή να με καλέσεις ή να μου στείλεις εδώ πέρα ένα μηνυματάκι.. που από ότι βλέπω έχει γίνει αυτό οπότε αν αμφιβάλλεις για τις υπηρεσίες και έχει τόσες πολλές απορίες που δεν στις έχω καλύψει, η περιμένεις άλλα πράγματα από αυτά που μπορώ και θέλω να προσφέρω,προφανώς δεν είσαι έτοιμος για ραντεβού.
Και αντί να γράψεις εσύ ή κάποιος, πάρε την.κοπέλα τλφν να σου τα πει όλα, πρέπει να κάνουν τους μάγκες;
Και ότι εγώ δεν είμαι κόσμιος;
Σοβαρολογούμε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με ένα τηλεφώνημα λύνονται όλες οι απορίες
Έτσι μπράβο, μου γραφεις αυτό που πρέπει..Σ'ευχαριστώ μύστη μου..

• Like
Αντιδράσεις: Ptr1st

Ptr1st

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2023
Like
2.997
Πόντοι
456
Έτσι μπράβο, μου γραφεις αυτό που πρέπει..Σ'ευχαριστώ μύστη μου..
Το αυτονόητο είπε συναγωνιστή.
Νομίζω ότι και η κοπέλα αυτό έχει πει στο παρελθόν.
Για λεπτομέρειες στο τηλέφωνο

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
Και προφανώς, κανεις από τους παπαροπρολαλήσαντες,δεν την έχει επισκεφθεί..
Πουλάτε πνεύμα, έτσι;
Είστε οι γνωστοί, ξερόλες, Ελληναράδες γαμιάδες...
Μην ξαναγράψει κανείς τίποτα, οκ;
Γειά σου ρε φλουφλη,εεε συγνώμη φλουφη!

• Χαχα
Αντιδράσεις: fluffy

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
49
Πόντοι
1
Το σχόλιό σου και όλων όσων έχουν προηγηθεί, δίνουν αφορμή μιας σύντομης αποκωδικοποίησης, που θα προβληματίσει μερικούς..

Δυστυχώς οι κυρίες του χώρου (λαδοκόρες, ct, cg, γενικότερα εκδιδόμενες έμμεσα ή άμεσα), στη συντριπτική τους πλειοψηφία, δε βρίσκονται σε επαφή με την πραγματικότητα, καθώς παρουσιάζουν ελιτίστικες συμπεριφορές, ενώ προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους, χρησιμοποιούν κάθε μέσο, από την πονηριά τους, με διάφορα τρικ που σκαρφίζονται - ακυρώσεις, μεταθέσεις - με υποτιθέμενους πελάτες, fake acc, επιδιώκοντας να είναι συνεχώς στην επικαιρότητα, μέχρι τους αγαπούληδες, μια στρατιά από άνδρες χωρίς εμπειρία, χαμηλής αυτοεκτίμησης, χωρίς κριτική σκέψη, άβγαλτοι και ανώριμοι, που κινούνται στο περιθώριο μιας υγιούς ερωτικής ζωής.. Είναι μια εύκολη λεία, αφού στρατολογούνται δωρεάν (ή με κόστος εξαιρετικά χαμηλότερο από το όφελος που προσπορίζουν), καθώς προσφέρονται από μόνοι τους και υπεραμύνονται με θέρμη, όταν σχολιάζεις το "ίνδαλμά" τους..
Εκτιμούν, στα σκοτάδια τους, πως βρήκαν τον αληθινό έρωτα, αφού μια γυναίκα ενδιαφέρθηκε σοβαρά γι αυτούς..

Ορισμένοι - νέα θύματα αυτής της σκευωρίας - κινούμενοι στη σφαίρα επιρροής των παραπάνω, ακολουθούν, θες από έλλειψη αυτοπεποίθησης, από απειρία, από ανάγκη να πιαστούν από κάπου, ίσως και από την απόρριψη που βιώνουν στην real ερωτική τους ζωή...

Έτσι, καθώς αυξάνονται οι ζηλωτές, δαιμονοποιούν την άλλη άποψη, αντιδρούν έντονα θέλοντας να επιβάλλουν τη δική τους, εμμένουν στην προτίμησή τους, ενώ αντί το σοκ της πληροφόρησης να τους αφυπνίσει, προτεραιότητά τους είναι να διαφυλάξουν την τιμή του "ινδάλματός" τους..

Στην προσπάθειά τους αυτή, υπονομεύουν σχόλια που δεν υπηρετούν το στόχο τους κ ακόμα χειρότερα, ως παντοκράτορες και παντογνώστες έσωθεν πληροφόρησης, μετέρχονται μιας συμπεριφοράς απαξίωσης, προσβλητικής και εξοβελισμού ολόκληρης της κοινότητας, καθώς οι ίδιοι γνωρίζουν πάντα καλύτερα από τους υπόλοιπους..

Θύτες και θύματα, μιας καλά στημένης άνωθεν πλεκτάνης ... :hi:

Ποστάρισμα αριστούργημα, απόλυτα εύστοχος σε ότι γράφεις, λες μεγάλες αλήθειες με άψογη χρήση της γλώσσας, ότι πιο ολοκληρωμένο έχω διαβάσει στο νήμα, αν διαβάσει κανείς τα επόμενα ποστ , οι αγαπούληδες της μανδάμ σε επιβεβαιώνουν κάθε μέρα!

Respect από μένα !!!

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.413
Πόντοι
446
Από τοτε που έχασε τα κιλα η γυναικα εχει γινει attention seeker που ειναι επιζημιο μακροπροσθεσμα και οι τυποι που την κραζουν για τα σωματικα ελαττωματα της εχουν επηρεαστει πολυ από την πορνογραφια που ειναι και αυτο επιζημιο μακροπροσθεσμα.

Εγγρ.
14 Ιουν 2006
Like
97
Πόντοι
0
Το σχόλιό σου και όλων όσων έχουν προηγηθεί, δίνουν αφορμή μιας σύντομης αποκωδικοποίησης, που θα προβληματίσει μερικούς..

Δυστυχώς οι κυρίες του χώρου (λαδοκόρες, ct, cg, γενικότερα εκδιδόμενες έμμεσα ή άμεσα), στη συντριπτική τους πλειοψηφία, δε βρίσκονται σε επαφή με την πραγματικότητα, καθώς παρουσιάζουν ελιτίστικες συμπεριφορές, ενώ προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους, χρησιμοποιούν κάθε μέσο, από την πονηριά τους, με διάφορα τρικ που σκαρφίζονται - ακυρώσεις, μεταθέσεις - με υποτιθέμενους πελάτες, fake acc, επιδιώκοντας να είναι συνεχώς στην επικαιρότητα, μέχρι τους αγαπούληδες, μια στρατιά από άνδρες χωρίς εμπειρία, χαμηλής αυτοεκτίμησης, χωρίς κριτική σκέψη, άβγαλτοι και ανώριμοι, που κινούνται στο περιθώριο μιας υγιούς ερωτικής ζωής.. Είναι μια εύκολη λεία, αφού στρατολογούνται δωρεάν (ή με κόστος εξαιρετικά χαμηλότερο από το όφελος που προσπορίζουν), καθώς προσφέρονται από μόνοι τους και υπεραμύνονται με θέρμη, όταν σχολιάζεις το "ίνδαλμά" τους..
Εκτιμούν, στα σκοτάδια τους, πως βρήκαν τον αληθινό έρωτα, αφού μια γυναίκα ενδιαφέρθηκε σοβαρά γι αυτούς..

Ορισμένοι - νέα θύματα αυτής της σκευωρίας - κινούμενοι στη σφαίρα επιρροής των παραπάνω, ακολουθούν, θες από έλλειψη αυτοπεποίθησης, από απειρία, από ανάγκη να πιαστούν από κάπου, ίσως και από την απόρριψη που βιώνουν στην real ερωτική τους ζωή...

Έτσι, καθώς αυξάνονται οι ζηλωτές, δαιμονοποιούν την άλλη άποψη, αντιδρούν έντονα θέλοντας να επιβάλλουν τη δική τους, εμμένουν στην προτίμησή τους, ενώ αντί το σοκ της πληροφόρησης να τους αφυπνίσει, προτεραιότητά τους είναι να διαφυλάξουν την τιμή του "ινδάλματός" τους..

Στην προσπάθειά τους αυτή, υπονομεύουν σχόλια που δεν υπηρετούν το στόχο τους κ ακόμα χειρότερα, ως παντοκράτορες και παντογνώστες έσωθεν πληροφόρησης, μετέρχονται μιας συμπεριφοράς απαξίωσης, προσβλητικής και εξοβελισμού ολόκληρης της κοινότητας, καθώς οι ίδιοι γνωρίζουν πάντα καλύτερα από τους υπόλοιπους..

Θύτες και θύματα, μιας καλά στημένης άνωθεν πλεκτάνης ... :hi:

Respect and agree !!!✌️✍️☀️

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.994

Ptr1st