Που να της θυμίσω ότι μιλήσαμε Τρίτη 20/9 το απόγευμα για να βρεθούμε την Κυριακή .....Το μεσημέρι 20/9,πριν σου στείλω στο viber, στις έπαιξε η μάνα με τα 3 παιδιά από ότι μου ειπε ένα πουλάκι...Ξέρεις ποια ..Αυτή που την υποδέχτηκες με μαγιω..Άρα πως έκλεισες ραντεβού με έμενα για Κυριακή 25/9 ,για μιάμιση ώρα ρε Αϊνστάιν αφού σε έδειρε δικός μου άνθρωπος????.Και κατηγορείς για απειλές κ κλπ???Ούτε ψέματα δεν ξέρεις να πεις!!!!!Και τα μυνήματα μένουν ....Και Τετάρτη 21/9 στις 10:53 το πρωί στέλνεις μνμ χωρίς να ονοματίζεις κ λες πίπες ...Κ λέω τι λέει η κοπέλα έκανε λάθος ????Σε ρωτάω κ δεν απαντάς...Και μου λες μεινε μακριά μου χωρίς λογο.Ευτυχώς τα γραπτά μένουν ...Για αυτό......Βουλωσε την τρύπα του στόματος σου κ σταματά να μιλάς με τον κωλο στο στόμα σου...Κατηγορησες εμένα που σε υποστήριζα ,τόσο διπρόσωπη κ κενή .....Να δηλώσω ότι εδώ σταματάω να ασχολούμαι μαζί σου .Οποίος κατάλαβε ,κατάλαβε τι μέρος του λόγου είσαι...Έχουν γνώση οι φύλακες ..Μικροί μεγάλοι στο ίδιο καφενείο ,δεν παίζει