badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 597
- Πόντοι
- 86
Αχαχααχαχαχαχχ..ρε κατι πράγματα π γίνονται,,..απίστευτα μ φαίνονται αλήθεια
...με σερβερ απο ΓερμανιαΕίμαστε ένα απέραντο κλωνοκομειο!!!!!
...εσπασε λιγο ο κοσμος! Οταν καθησα ηταν 98 ατομανταξει καλο το νημα δε λεω αλλα μετα τα μπινελικια που επεφταν στο νημα της ελεναρας εχει ανεβει ο πηχης, δειξτε λιγο περισσοτερο παθος και ζηλο να διπλασιασουμε το κοινο που παρακολουθει το ξεκατινιασμα
Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (11 μέλη και 48 επισκέπτες)
Τα μηνύματα της Στεφανίας σβήστηκαν ε?..αχαχαχαχχαχαχαχαχαχα γελάω πολυ με τα πάντα εδω μέσα....και τωρα όλα καλα?παμε γι αλλα?αραγε μήνυση θα γίνει?δυσκολα λογικά....Μπραβο στεφάνια έχεις χαρακτήρα παντως........εσπασε λιγο ο κοσμος! Οταν καθησα ηταν 98 ατομα
Δεν ξέρω από χαρακτήρα αλλά εγώ σπάστηκα όταν ανέβασε προσωπικές συνομιλίες στο νήμα! Η εχεμύθια είναι αυτό που κάνει όλο το σύστημα να δουλεύει. Άσχετα με την προσωπική της κόντρα με κάποια μέλη, προσωπικά δεδομένα (πμ, τηλέφωνα, φωτογραφίες) ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ με την καμμία. Νόμος!Τα μηνύματα της Στεφανίας σβήστηκαν ε?..αχαχαχαχχαχαχαχαχαχα γελάω πολυ με τα πάντα εδω μέσα....και τωρα όλα καλα?παμε γι αλλα?αραγε μήνυση θα γίνει?δυσκολα λογικά....Μπραβο στεφάνια έχεις χαρακτήρα παντως.....
Τύπε τι κόλλα έχεις φάει με την "Λούλα"?!?! Ποιόν εννοείς ?Eχω μιαν απορια ρε παιδια! Ο κλωνος του κλωνου πως ονομαζεται; Και τι::::... θα κανει η Λουλα μυνηση τη Στεφανια;
Ψαξε....διαβασε...μαθε....Τύπε τι κόλλα έχεις φάει με την "Λούλα"?!?! Ποιόν εννοείς ?
Αααα γεια σου....Από το στόμα μου το πήρες αδερφέ.Και εγώ θα ήθελα να μάθω ,όπως επίσης και την ηλικία???Το έχουμε?Καλησπέρα στην παρέα,
Δεν θέλω να φανώ ότι σπάω την συζήτηση αλλά έχουμε social media της στεφανιας?