Καλησπέρα και από εμένα! Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες πραγματικά έμεινα άφωνος...! Την κοπέλα την γνωρίζω σχεδόν δυο χρόνια και την έχω συναντήσει αρκετές φορές ! Πρόκειται για ένα ευγενέστατο κορίτσι, γλυκιά και ιδιαίτερα γοητευτική! Ενα πράγμα που με εξέπληξε ευχάριστα από την πρώτη φορά που την επισκέφθηκα είναι η υποδοχή, κάθε φορά που ανοίγει την πόρτα βλέπω ένα κορίτσι ενδεδυμένο με ένα ωραίο φόρεμα, ενα στεφάνι λουλουδιών να κοσμέι το προσωπό της και με ένα πλατύ χαμόγελο να με καλησπερίζει στον χώρο της ! Αυτό και μόνο το γεγονός με προδιαθέτει πως θα έχω μια πολύ ευχάριστη συνεδρία μαζί της. Στο θέμα της καθαριότητας προσέχει κάθε λεπτομέρια, όλα είναι στην εντέλεια στον χώρο της, το μπάνιο, οι πετσέτες κλπ όπως και η ίδια πάντοτε είναι πεντακάθαρη και με ένα ελαφρύ και συνάμα ωραίο άρωμα ! Το μασαζ της έιναι άψογο και κάθε φορά με χαλαρώνει πολύ αλλά ταυτόχρονα φεύγει όλο το πιάσιμο από την καθημερινή κόπωση μου! Προτείνω την εμπειρία του edjing μετά από ένα καλό μασάζ μαζ της, έιναι ότι καλύτερο, αλλά και την νέα της προσθήκη το ταντρα που αφορά b2b μασάζ για την απόλυτη απογείωση των αισθήσεων !! Αυτό που έχω αποκομίσει από την γνωριμία μας, έιναι πως το κορίτσι σέβεται τους ανθρώπους που την συναντούν, τους εκτιμά και πάντα η πρόθεση της είναι να τους φροντίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να έχουν μια όμορφη συνεδρία μαζί της!