biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 21.005
δεν υπήρχε εποχή που δούλευα με Όλγα, ευχαριστώευχαριστω τυπε εσυ μαλλον θα μιλας για την εποχη που δουλευε με ναταλια και ολγα
δεν υπήρχε εποχή που δούλευα με Όλγα, ευχαριστώευχαριστω τυπε εσυ μαλλον θα μιλας για την εποχη που δουλευε με ναταλια και ολγα
Οφείλω να πω ένα μεγάλο μπράβο τουλάχιστον, γιατί είσαι από τους σπάνιους που αναφερονται πολυ εύστοχα μετρημένα, αντικείμενικα κ ακριβώς to the point.δεν παρακολουθω και πολλες απο τις κοπελες και τα εργα τους να πω την αληθεια, αλλα το μενος που μαζευει η συγκεκριμενη απο αλλους συνφορουμιτες δεν ειναι ευκολο να εξηγηθει...
Μπορω να καταλαβω τα σχολια για το πως χειριζεται τις τιμες της, αν και στο μασαζ ειναι σταθερα σ'αυτες τις τιμες απ'οταν εγω πηρα πρωτη φορα μεχρι 3-4 μηνες πισω περιπου που ηταν η τελευταια επισκεψη.
Σαν χαρακτηρας και σαν ανθρωπος, για την ωρα που περασα μαζι της, μια χαρα ηταν...
Το μασαζ της ειναι απο τα καλυτερα που παιζουν με χαπι στο τελος και σε καμια περιπτωση δεν ειναι μασαζ φυσιοθεραπευτη! (αλλα νομιζω δεν το πουλαει για τετοιο)
Για την εμφανιση κτλ κτλ, δεν εχω να πω τιποτα μιας και εμενα δεν με χαλαει, αλλα ειναι εδω και πολλα χρονια κατι υποκειμενικο.
Σωστε με τη γκρινια λοιπον και περαστε στην ενημερωση.
Ηρέμησε λίγο! Καταρχάς Οκ μας είπες την άποψη σου αλλά οφείλω ν σε διορθώσω στα εξής! Καταρχάς κ εγώ κάνω B2B όπως και Σουηδικό μασάζ.. Επιπλέον είναι η πρώτη φορά που φτιάχνω προφίλ για να ξεκαθαρίσω την θέση μου.. Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια μαρκάρισμα? Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του κ ελεύθερος να δοκιμάσει ο, τι γουστάρει! Παντογνωστης η μπαστακας είσαι?
πολυ Καλημέρα αρχηγέ! Ευχαριστώ πολύ για ειλικρινή παράθεση των πραγμάτωνπολυ καλο μασαζ με εκτονωση
καλημερα μπριζολα δινεις η οχι ξεκαθαρισετοπολυ Καλημέρα αρχηγέ! Ευχαριστώ πολύ για ειλικρινή παράθεση των πραγμάτων
ντροπή είναι ν βγάζεις τόση εμπάθεια κ μίσος.. Είναι προφανές!Εγω κουβεντα με το παλικαρι κανω,,,την γνωμη μ λεω, οπως εσυ εδω περα...και ναι, παντογνωστης δεν ειμαι, αλλα, οπως εξηγησα παιο πριν, ειδικος να εκφερω γνωμη για καλο κ κακο μασαζ ειμαι,,,οταν περνανε 10 μασερ το χρονο πανω μ,,,,
και ειναι ντροπη επισης να το παιζεις γνωστης του μασαζ, οταν σε ερωτησεις μ "γιατι αυτο", "γιατι εκει", οι απαντησεις σου ηταν οτι να ναι...που εγω τα χω μαθει πια εμπειρικα, και οχι λογω καποιας "εκπαιδευσης γκουρου",,,
Ο, τι και να πω εδω, θα σου ερθουν,,καθε διαφημιση ειναι καλη διαφημιση,,,ριξε κ τις τιμεες, κ θα χεις κοσμο,,,απλα θα παιρνουν μυρωδια μασαζ, κ οχι τπτ επαγγελματικο, και θα χουν την ψευδαισθηση οτι ηταν ολα τελει, απλα και μονο επειδη καποιος τους ακουμπησε, εσπρωξε...
Παιδες,,,στο καλο μασαζ, μεχρι κ ο υπνος μπορει να σε παρει...οποιος κανει αυτες τις μερες με Στεφ, ας μ στειλει, ν τ αποδειξω κ να καταλβει με βαση την αντιδραση του σωματος του, αν εκανε η δεν εκανε καλο μασαζ...
τζαμπα περιμενουμε τυπεπεριμενουμε απαντησεις;
αυτο βλεπωτζαμπα περιμενουμε τυπε
Καλημέρα σε όλους!έχω ήδη ξεκαθαρίσει την θέση μου.. Αν θέλετε μπριζόλα κ όχι μασάζ μην με μπερδεύετε με call girl..τζαμπα περιμενουμε τυπε
αναρωτιέμαι πως τολμάς να αμφισβητείς καταρχάς τον άνθρωπο που με μύησε στο άριστο μασάζ κ συνεργάστηκα μαζί του σε ένα από τα πιο πολυτελή 5αστερο spa resort..ολοι κοιμούνται από την χαλάρωση που νιώθουν στο άγγιγμα σου.. Εσύ ίσως ήσουν η εξαίρεση, αλλά μην το γενικευειςντροπή είναι ν βγάζεις τόση εμπάθεια κ μίσος.. Είναι προφανές!
τελικα τι κανεις; μονο μασαζ δεν μας τα λες καλα και στο σαιτ εδω τι κανεις; για να καταλαβουμε ολοι;Καλημέρα σε όλους!έχω ήδη ξεκαθαρίσει την θέση μου.. Αν θέλετε μπριζόλα κ όχι μασάζ μην με μπερδεύετε με call girl..
Καλημέρα σε όλους!έχω ήδη ξεκαθαρίσει την θέση μου.. Αν θέλετε μπριζόλα κ όχι μασάζ μην με μπερδεύετε με call girl..
μα τι να σου απαντησει? αφου γραφεις καλα σχολια τοτε ολα οκ....εγω σου εγραψα πριν 2 σελιδες,αλλα δεν απαντας...
εχω βρεθει μαζι σου,και εχω περασει καλα..
ΑΛΛΑ αυτοι που λενε οτι εκαναν σεξ μαζι σου,εναντι διαφορετικου τιμηματος ειναι ψευτες?
δεχομαι οτι πηγες με καποιον γιατι τον γουσταρες,οκ,αρα τοτε δεν θα επαιρνες περρισοτερα λεφτα
ετσι δεν ειναι?
το θεμα ειναι απλο, σκεφτηκε να μπει εδω για διαφημηση αλλα δε σκεφτηκε το κραξιμο που θα φαει για τους γνωστους λογους..μα τι να σου απαντησει? αφου γραφεις καλα σχολια τοτε ολα οκ....
ενταξει, το τζιμαρα τον ευχαριστησε λογω οτι ειναι ο τζιμαρας....
μπα...ουτε που περνουσε απο το μυαλο της το νημα οταν εγραψε 2-3 σχολια μια ομορφη ανοιξιατικη μερα....σε λιγο θα δουμε κριτικη φουλ και τοτε να ειμαστε ετοιμοι για πολλες παραθεσεις....το θεμα ειναι απλο, σκεφτηκε να μπει εδω για διαφημηση αλλα δε σκεφτηκε το κραξιμο που θα φαει για τους γνωστους λογους..
μα τι να σου απαντησει? αφου γραφεις καλα σχολια τοτε ολα οκ....
ενταξει, το τζιμαρα τον ευχαριστησε λογω οτι ειναι ο τζιμαρας....
στο μπου για να γαμησεις δεν χρειαζεται να εισαι ομορφοπαιδο....εισαι πολυ πανω απο το μεσο ορο σε εμφανιση.... ;)να ξερουμε ρε ζαντ,τι θα παρουμε,τι θα πληρωσουμε...
δλδ εμεις δεν ειμαστε ομορφοπαιδα?
αφου οι αλλοι λενε σεξακι,γιατι να μην παρουμε και εμεις..
ειναι και νεαρα η βικη...