leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
το χουμε ξαναπει
οποιος θελει κοπελα με πιασιματα κ καλο μασαζ παει
το χουμε ξαναπει
οποιος θελει κοπελα με πιασιματα κ καλο μασαζ παει
τυπε μπριζολα δινει?
Παιδες, μην σκοτωνεστε,,,Επειδη ο καθενα ς για τους δικους του λογους, με τις δικες του γνωσεις και με αλλες προσδοκιες, σξιολογει διαφορετικα καθε φορα....
Δικο μου resume για οσους δεν εχουν δοκιμασει και ενδιαφερονται
Ποιοτητα μασαζ: Μετριοτατο, 5/10, και οχι με βαση τυχαιες εμπειριες..αλλα με επαγγελματιες απο ξενοδοχειακο spa...φυσικα ειναι και ο φραπες που ενταξει, καλος ειναι...Γνωσεις μασαζ, και εκει φανηκε να υστερει, σε κουβεντα πανω στο μασαζ, τα σημεια μασαζ, τον τοπο/ λογο κτλ...λιγο αχταρμα τα χει στο μυαλο της...
Εμφανιση: αν και δεν θα πρεπε να ενδιαφερι, μασαζ ειναι και αυτο μετριοτατο4/10...τωρα, γουστα ειναι αυτα, τι να πω..κ εμεν αμ αρεσουν με πιασιματα, αλλα αντικειμενικα μιλαω κ ειναι μετριοτατη...
Ηλικια: Μ πε 22, εχω διαβασει και για 25,,,μονο αυτη ξερει,,παλι λιγη σημασια εχει...
Καθαριοτητα: Κανενα θεμα...
Προσωπικοτητα/ χαρακτηρας: ψεματακια, μικρα η μεγαλυτερα, που δεν χαλανε την εικονα της, που γενικοτερα δειχνει σεβαστη, μαζεμενη, ευγενικη, αλλα συναμα και λιγο καχυποπτη-κουτοπονηρη..
Τιμη: πανω κατω στο 40αρι κινειται γενικως για την 1.30 ωρα...ισως να τ αλλαζει κατα προτιμηση η με τα κεφια της, αλλα δεν ειναι για τοσα, αντικειμενικα, ειναι στο 30αρι η ολη εμπειρια,,,,αλλα μην ξεχνατε ερχεται και μονη της, χωρις να στα πρηζει στο χωρο σας,,,και ειναι διακριτικη κ οχι σαν την τρελη της γειτονιας'
Για τον δικο της χωρο, ισως θα πρεπε να ζηταει κατι λιγοτερο φυσικα....
Δεν ειναι τρομερο value for money, αλλα για τους γνωστες και αυτους που ζητουν αποκλειστικα καλο μασαζ,,,δεν ειναι η κοπελα,,,
Δεν θελω να προμοταρω, αλλα υπαρχουν κ αλλες επιλογες...ελαχιστα πιο ακριβες με πολυ καλυτερη εμπειρια...και b2b και χαλαρωτικο/ σουηδικο..
Σεξ: φυσικα δεν τσεκαρα κατι τετοιο,,δεν ειναι στα στανταρντ μου...οποτε δεν μπορω να κρινω...
Επισης...προσωπικο παραπονο.....μην το τσιγκουνευεσαι το λαδι γαμωτη μ,,,αφου βλεπεις οτι δεν γλιστραει ευκολα και ειναι σαν να μας κανεις εντριβες....απαπαπαπα
Επισης , κουτοπονηρια αυτο με τους στημενους λογαριασμους που εκανε προ καιρου,,,
Επειδη λαμβανω μηνυματα και ζηταει ο κοσμος καταλογο, και τον δινω...να ξερετε η συγκριση και η εν λογω κριτικη γινεται και με πουτσομασεζ του κωλου που εμαθαν απο γκουρου στην ΠΛ. Αττικης,,,αλλα και με τοπ μασεζ πανελληνιως που εχω δοκιμασει λογω επαγγελματος,,,και μονο μασαζ,...οποτε η ΒΙΚ-Στεφ, δεν αδικειται, και την εχω βαθμολογησει επιεικοτατα...
τυπε μπριζολα δινει?
κατάλογος??
πού βρίσκουμε τοπ μασέζ?
καλυτερα οπου πιασει αναλογα με την κατασταση ζηταει και αναλογα και πως θα σε βρει στην καβλαΝομίζω κανει και τα δύο! Οπως βολεύεται ο καθένας.
καταλογο με καλες /καλυτερες απο Βικ Στεφ
Τις καλεςτις,βρισκεις στα καλα ξενοδοχεια...με αλλο τιμοκαταλογο...
σε κατάλαβα, αλλά ρώτησα ποιές είναι αυτές οι πολύ καλύτερες και λίγο ακριβότερες που είχες γράψει
μόνο στα καλά (?ακριβά?) χοτέλια? δλδ
σε κατάλαβα, αλλά ρώτησα ποιές είναι αυτές οι πολύ καλύτερες και λίγο ακριβότερες που είχες γράψει
μόνο στα καλά (?ακριβά?) χοτέλια? δλδ
ευχαριστω τυπε εσυ μαλλον θα μιλας για την εποχη που δουλευε με ναταλια και ολγαΕγώ πριν κανα χρόνο είχα αρτηθεί. Τωρα δεν ξέρω. Εχω πολύ καιρό να την δω.
ΤΗΝΧ!
Όταν (και εφόσον) θα τις έχω γνωρίσει όλες θα έχω διαμορφώσει και εγώ τη γνώμη μου
ξεκινα απο Γεωργια, την πιο οικονομικη στο 50αρι...B2Β και φραπες....και μονο μ αυτην θ απορησεις γιατι εδωσες 40 στην Στεφ...και μετα ανεβα...
έχει δλδ προφίλ εδώ?
ξεκινα απο Γεωργια, την πιο οικονομικη στο 50αρι...B2Β και φραπες....και μονο μ αυτην θ απορησεις γιατι εδωσες 40 στην Στεφ...και μετα ανεβα...
Ηρέμησε λίγο! Καταρχάς Οκ μας είπες την άποψη σου αλλά οφείλω ν σε διορθώσω στα εξής! Καταρχάς κ εγώ κάνω B2B όπως και Σουηδικό μασάζ.. Επιπλέον είναι η πρώτη φορά που φτιάχνω προφίλ για να ξεκαθαρίσω την θέση μου.. Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια μαρκάρισμα? Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του κ ελεύθερος να δοκιμάσει ο, τι γουστάρει! Παντογνωστης η μπαστακας είσαι?ξεκινα απο Γεωργια, την πιο οικονομικη στο 50αρι...B2Β και φραπες....και μονο μ αυτην θ απορησεις γιατι εδωσες 40 στην Στεφ...και μετα ανεβα...
μπορεί να έχεις δίκιο... αλλά ίσως να καταλήξω στη Στεφ, καθώς δεν νομίζω να καταφέρω να βρω πως θα επικοινωνήσω με τη Γεωργία
Καλησπέρα Φίλτατε! Σε προσκαλώ να δοκιμάσεις !