Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Μπορεί Fer...Εγώ μπήκα εχθές και τις είδα.Καλημερα

maniouel

Μέγας
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Κριτικές
25
Like
1.060
Πόντοι
3.910
Οπως ειπαν οι περισσότεροι πρεπει να βάλεις λεπτομέρειες στο Προφίλ σου για οτι κανεις και ποσο κοστίζει ωστε να αποφασισουμε αν θελουμε να σε δουμε...να τσουλισει και το πράμα δηλαδή

sotostop

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
0
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
Οπως ειπαν οι περισσότεροι πρεπει να βάλεις λεπτομέρειες στο Προφίλ σου για οτι κανεις και ποσο κοστίζει ωστε να αποφασισουμε αν θελουμε να σε δουμε...να τσουλισει και το πράμα δηλαδή.
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
μας χαϊδεύει τα αυτιά και μετά τιμή να. το κουτοπόνηρο μυαλό.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Κανά αρνητικό, δεν μας είπες. ´Η δεν έχει...;

'Εχει πιασιματάκια όπως είπαν οι υπόλοιποι.Κάποιοι βγάζουν μεγάλη μπήχλα και χλέμπα στα σχόλια τους για την κοπέλα που ΔΕΝ ευσταθεί σχετικά με την εμφάνιση της, η οποία χλέμπα πρέπει να γυρίσει στη μάπα τους τριμμένη και απλωμένη.

Η κοπέλα δεν είναι μοντέλο, αλλά κατ εμέ μέτρια πάντα χαμογελαστή και άριστη στο μασάζ. Τώρα το θέμα της εμφάνισης είναι υποκειμενικό, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν είναι άσχημη.

sotostop

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
0
Η Στεφανία - Βίκυ δεν έχει ιδέα από μασάζ φίλε. Οταν την ρώτησα που έμαθε μασάζ μου είπε ότι ένας Ινδός γκουρού της έμαθε, κοινώς παπαριές. Τώρα αν εσένα σου αρέσει, σεβαστό, αλλά όχι μασάζ.
:2on1: :pipa2: :tits: :cum: :tits2: :knockinb: :think: :think: :think:

οποτε δε μιλαμε για πραγματικο μασαζ και παλι, λεμε για μασαζ και μαλακια η  πιπα κτλ. φιλε σε πραγματικο μασαζ εχω κανει πολυ ανωτερα απο της στεφανιας

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
το νημα αυτο εχει να κανει με μελη που εχουν δικαιωμα στη δικη τους γνωμη, αλλα οχι στα δικα τους δεδομενα....και το λεω αυτο για να ξερεις οτι η γνωμη του καθενος ειναι που μετραει εδω μεσα και τα δεδομενα τους μοιραζονται προς ολους εμας....εσυ μαλλον εχεις παρεξηγησει κατι...εδω μεσα λοιπον σε συμβουλευω να υπερασπιζεσαι 3 γνωμες...τη δικη μας, τη δικη μου και τη σωστη....ποια ειναι η σωστη? ας ερθουν να σε δουν και να μας πουν...παντως να ξερεις οτι εδω μεσα δεν ειναι μερος για αντιπαραθεσεις οπως συνηθως κανεις εσυ με αλλες κοπελες και μαλιστα σε εισοδους ξενοδοχειων....για αυτο σου λεω....να δεχεσαι και κριτικες....και ασε εμας που ξεεουμε ενα δυο πραγματα περισσοτερα για σενα να εχουμε τη δικη μας αποψη...παμε τωρα παρακατω και να εχεις καλη συνεχεια....

ΥΓ Να δωσεις και τιμες κρεβατοχαιδεματος, μασχαλοτσίμπουκου και full....ετσι για να ξερουμε τι λεφτα να κραταμε πανω μας οταν σε δουμε....γιατι ενα ειναι μονο σιγουρο...οτι δεν κανεις μονο μασαζ....αρα παμε να μας πεις να ξερουμε ολοι....

αδερφε δεν σε πιανω!!! :huh:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
γενικα!!
εγω εχω καλη εμπειρια απ την κοπελα
τι να πω?
μα δεν λεω οχι....απλα τη γνωμη μου λεω....πολλοι περασαν υπεροχα και πολλοι περασαν ασχημα....ετσι με ολες....

louk87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2015
Κριτικές
5
Like
163
Πόντοι
281
Επειδή το θέμα πάει να γεμίσει αντιπαραθέσεις και παντός τύπου σχόλια, συμφωνώ με τον φίλο Zadren στο ότι να ξεκαθαρίσει πρώτα η Βίκυ-Στεφανία που έφτιαξε το θέμα αναλυτικά τα προγράμματα και τις τιμές της (γιατί έδωσε τιμές μόνο για μασάζ με φραπέ) και ύστερα να αρχίσουν τα αρνητικά-θετικά σχόλια.

Προσωπικά απέχω τους τελευταίους μήνες από το χώρο καθώς λόγω δουλειάς είμαι εκτός Αθηνών. Παρόλα αυτά παρακολουθώ το φόρουμ και μόλις είδα ότι η κοπέλα έκανε δικό της θέμα θέλησα να στείλω καθώς έχω βρεθεί μαζί της, έχω κάνει σεξ μαζί της, και απ' ότι είχα συζητήσει με φίλους από δω, οι τιμές της είναι όσα πάνε και όσα έρθουν.

Παραθέτω λοιπόν τη δική μου εμπειρία από τον περασμένο Οκτώβρη την οποία την είχα ποστάρει τότε στο νήμα "Μασάζ κατ' οίκον".

Βίκυ - Στεφανία
Με τη συγκεκριμένη κοπέλα προσπαθώ να βρεθώ κανένα μήνα καθώς είχα διαβάσει πολύ καλά σχόλια για το μασάζ της. Απλά κάτι ότι ο χώρος της είναι στο Ψυχικό, κάτι ότι οι ώρες δουλειάς μου περίεργες, την είχα ακυρώσει 2-3 φορές. Τελικά μου έκατσε ένα έκτακτο ρεπό πριν από μιάμιση εβδομάδα και πήρα την ευκαιρία να πάω στο χώρο της. Εύκολη συνεννόηση και γενικά πολύ ευχάριστη και πρόθυμη στο τηλέφωνο, δε σε αποπαίρνει.
Πήγα εκεί και είδα μια κοπέλα μικρή, γύρω στα 23-24, με πιασιματάκια (προσωπικά δε με ενοχλούν), πρόσωπο αδιάφορο αλλά προς το γλυκό και γενικά πρόσχαρη συμπεριφορά που σε έκανε να νιώσεις άνετα. Με ενημέρωσε για πρόγραμμα με εκτόνωση με το χέρι στα 40, είπα ναι, μπήκα έκανα μπανάκι και ξάπλωσα στο μασαζοκρέβατο.
Το μασαζάκι της φοβερό, σε όποιο σημείο και αν έπιασε έκανε θαύματα, μου θύμιζε πολύ σε τέχνη τη Ζωή (με εξαίρεση αυτό με τον κώλο  :grin: ). Με έτριψε για σχεδόν μια γεμάτη ώρα, μετά με γύρισε, με περιποιήθηκε γύρω-γύρω και στη συνέχεια έπιασε χειρονακτική εργασία η οποία ήταν απίστευτη. Της έβγαλα εκεί το σουτιέν, πετάχτηκαν έξω τα μεμέ της, μεγάλα αλλά πεσμένα, όμως με άφησε να παίξω μαζί τους μέχρι την κατάθεση.
Μετά, παρά την κατάθεση, συνέχισα να έχω ορέξεις και δεδομένου ότι μιλήσαμε αρκετά την ώρα του μασάζ και είχε σπάσει ο πάγος, της έκανα νύξη για αν κάνει κάτι παραπάνω. Είπε ότι κάνει, αλλά με έξτρα 50 ευρώ (σύνολο 90). Δέχτηκα και πήγαμε στο κρεβάτι. Εκεί ξεκίνησε φιλιά και μια πιπούλα συμπαθητική. Στη συνέχεια τη γύρισα, ξεκινήσαμε σεξάκι και μετά από αλλαγή δύο στάσεων ήρθε η κατάθεση. Στα του αγώνα ήταν τελείως παθητική, τα περίμενε όλα από εσένα, όμως δεν είπε σε τίποτα όχι. GFE φάση.
Στο σύνολο 90 ευρώ λοιπόν. Είναι πολλά κατά την άποψή μου. Αν ήταν 20 λιγότερα θα ήμουν ικανοποιημένος δεδομένου ότι δεν πληρώνεις χοτέλι, συν ότι έχεις δύο εκτονώσεις και ένα πάρα πολύ καλό μασάζ, το οποίο για εμένα μετράει. Πάντως δε με χάλασε σαν συνολική εικόνα.
Δεν ξέρω αν θα την ξανασυναντήσω, αν το κάνω πάντως, μάλλον με κόβω για το απλό πρόγραμμα με την απλή εκτόνωση χεριού, μιας και προτιμώ στο σεξ να παίρνει και η κοπέλα κάποιες πρωτοβουλίες (βλέπε Ζωή).

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
δεν παρακολουθω και πολλες απο τις κοπελες και τα εργα τους να πω την αληθεια, αλλα το μενος που μαζευει η συγκεκριμενη απο αλλους συνφορουμιτες δεν ειναι ευκολο να εξηγηθει...

Μπορω να καταλαβω τα σχολια για το πως χειριζεται τις τιμες της, αν και στο μασαζ ειναι σταθερα σ'αυτες τις τιμες απ'οταν εγω πηρα πρωτη φορα μεχρι 3-4 μηνες πισω περιπου που ηταν η τελευταια επισκεψη.

Σαν χαρακτηρας και σαν ανθρωπος, για την ωρα που περασα μαζι της, μια χαρα ηταν...

Το μασαζ της ειναι απο τα καλυτερα που παιζουν με χαπι στο τελος και σε καμια περιπτωση δεν ειναι μασαζ φυσιοθεραπευτη! (αλλα νομιζω δεν το πουλαει για τετοιο)

Για την εμφανιση κτλ κτλ, δεν εχω να πω τιποτα μιας και εμενα δεν με χαλαει, αλλα ειναι εδω και πολλα χρονια κατι υποκειμενικο.

Σωστε με τη γκρινια λοιπον και περαστε στην ενημερωση.

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
δεν παρακολουθω και πολλες απο τις κοπελες και τα εργα τους να πω την αληθεια, αλλα το μενος που μαζευει η συγκεκριμενη απο αλλους συνφορουμιτες δεν ειναι ευκολο να εξηγηθει...

Μπορω να καταλαβω τα σχολια για το πως χειριζεται τις τιμες της, αν και στο μασαζ ειναι σταθερα σ'αυτες τις τιμες απ'οταν εγω πηρα πρωτη φορα μεχρι 3-4 μηνες πισω περιπου που ηταν η τελευταια επισκεψη.

Σαν χαρακτηρας και σαν ανθρωπος, για την ωρα που περασα μαζι της, μια χαρα ηταν...

Το μασαζ της ειναι απο τα καλυτερα που παιζουν με χαπι στο τελος και σε καμια περιπτωση δεν ειναι μασαζ φυσιοθεραπευτη! (αλλα νομιζω δεν το πουλαει για τετοιο)

Για την εμφανιση κτλ κτλ, δεν εχω να πω τιποτα μιας και εμενα δεν με χαλαει, αλλα ειναι εδω και πολλα χρονια κατι υποκειμενικο.

Σωστε με τη γκρινια λοιπον και περαστε στην ενημερωση.
οχι σταθερα κατ οικον ηταν 30 η ωρα 40 1 1/2  50 το διωρο... μετα την αυξησε την τιμη φυσικα δικαωμα της ειναι
να το κανει αν και με την αυξηση  πας στον χωρο της οποτε γλιτωνεις ξενοδοχειο

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
οχι σταθερα κατ οικον ηταν 30 η ωρα 40 1 1/2  50 το διωρο... μετα την αυξησε την τιμη φυσικα δικαωμα της ειναι
να το κανει αν και με την αυξηση  πας στον χωρο της οποτε γλιτωνεις ξενοδοχειο
Μπορει να εχω και λαθος, δεν εχω δωσει ποτε κατω απο 40 αλλα δε θυμαμαι και ποση ωρα εκανα γιατι πανε και κατι μηνες, μη πω χρονια.

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Παιδες, μην σκοτωνεστε,,,Επειδη ο καθενα ς για τους δικους του λογους,  με τις δικες του γνωσεις και με αλλες προσδοκιες, σξιολογει διαφορετικα καθε φορα....

Δικο μου resume για οσους δεν εχουν δοκιμασει και ενδιαφερονται

Ποιοτητα μασαζ: Μετριοτατο, 5/10, και οχι με βαση τυχαιες εμπειριες..αλλα με επαγγελματιες απο ξενοδοχειακο spa...φυσικα ειναι και ο φραπες που ενταξει, καλος ειναι...Γνωσεις μασαζ, και εκει φανηκε να υστερει, σε κουβεντα πανω στο μασαζ, τα σημεια μασαζ, τον τοπο/ λογο κτλ...λιγο αχταρμα τα χει στο μυαλο της...

Εμφανιση: αν και δεν θα πρεπε να ενδιαφερι, μασαζ ειναι και αυτο μετριοτατο4/10...τωρα, γουστα ειναι αυτα, τι να πω..κ εμεν αμ αρεσουν με πιασιματα, αλλα αντικειμενικα μιλαω κ ειναι μετριοτατη...

Ηλικια: Μ πε 22, εχω διαβασει και για 25,,,μονο αυτη ξερει,,παλι λιγη σημασια εχει...
Καθαριοτητα: Κανενα θεμα...

Προσωπικοτητα/ χαρακτηρας:  ψεματακια, μικρα η μεγαλυτερα, που δεν χαλανε την εικονα της, που γενικοτερα δειχνει σεβαστη, μαζεμενη, ευγενικη, αλλα συναμα και λιγο καχυποπτη-κουτοπονηρη..

Τιμη: πανω κατω στο 40αρι κινειται γενικως για την 1.30 ωρα...ισως να τ αλλαζει κατα προτιμηση η με τα κεφια της, αλλα δεν ειναι για τοσα, αντικειμενικα, ειναι στο 30αρι η ολη εμπειρια,,,,αλλα μην ξεχνατε ερχεται και μονη της, χωρις να στα πρηζει στο χωρο σας,,,και ειναι διακριτικη κ οχι σαν την τρελη της γειτονιας'

Για τον δικο της χωρο, ισως θα πρεπε να ζηταει κατι λιγοτερο φυσικα....

Δεν ειναι τρομερο value for money, αλλα για τους γνωστες και αυτους που ζητουν αποκλειστικα καλο μασαζ,,,δεν ειναι η κοπελα,,,

Δεν θελω να προμοταρω, αλλα υπαρχουν κ αλλες επιλογες...ελαχιστα πιο ακριβες με πολυ καλυτερη εμπειρια...και b2b και χαλαρωτικο/ σουηδικο..

Σεξ: φυσικα δεν τσεκαρα κατι τετοιο,,δεν ειναι στα στανταρντ μου...οποτε δεν μπορω να κρινω...

Επισης...προσωπικο παραπονο.....μην το τσιγκουνευεσαι το λαδι γαμωτη μ,,,αφου βλεπεις οτι δεν γλιστραει ευκολα και ειναι σαν να μας κανεις εντριβες....απαπαπαπα

sotostop

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
0
Παιδες, μην σκοτωνεστε,,,Επειδη ο καθενα ς για τους δικους του λογους,  με τις δικες του γνωσεις και με αλλες προσδοκιες, σξιολογει διαφορετικα καθε φορα....

Δικο μου resume για οσους δεν εχουν δοκιμασει και ενδιαφερονται

Ποιοτητα μασαζ: Μετριοτατο, 5/10, και οχι με βαση τυχαιες εμπειριες..αλλα με επαγγελματιες απο ξενοδοχειακο spa...φυσικα ειναι και ο φραπες που ενταξει, καλος ειναι...Γνωσεις μασαζ, και εκει φανηκε να υστερει, σε κουβεντα πανω στο μασαζ, τα σημεια μασαζ, τον τοπο/ λογο κτλ...λιγο αχταρμα τα χει στο μυαλο της...

Εμφανιση: αν και δεν θα πρεπε να ενδιαφερι, μασαζ ειναι και αυτο μετριοτατο4/10...τωρα, γουστα ειναι αυτα, τι να πω..κ εμεν αμ αρεσουν με πιασιματα, αλλα αντικειμενικα μιλαω κ ειναι μετριοτατη...

Ηλικια: Μ πε 22, εχω διαβασει και για 25,,,μονο αυτη ξερει,,παλι λιγη σημασια εχει...
Καθαριοτητα: Κανενα θεμα...

Προσωπικοτητα/ χαρακτηρας:  ψεματακια, μικρα η μεγαλυτερα, που δεν χαλανε την εικονα της, που γενικοτερα δειχνει σεβαστη, μαζεμενη, ευγενικη, αλλα συναμα και λιγο καχυποπτη-κουτοπονηρη..

Τιμη: πανω κατω στο 40αρι κινειται γενικως για την 1.30 ωρα...ισως να τ αλλαζει κατα προτιμηση η με τα κεφια της, αλλα δεν ειναι για τοσα, αντικειμενικα, ειναι στο 30αρι η ολη εμπειρια,,,,αλλα μην ξεχνατε ερχεται και μονη της, χωρις να στα πρηζει στο χωρο σας,,,και ειναι διακριτικη κ οχι σαν την τρελη της γειτονιας'

Για τον δικο της χωρο, ισως θα πρεπε να ζηταει κατι λιγοτερο φυσικα....

Δεν ειναι τρομερο value for money, αλλα για τους γνωστες και αυτους που ζητουν αποκλειστικα καλο μασαζ,,,δεν ειναι η κοπελα,,,

Δεν θελω να προμοταρω, αλλα υπαρχουν κ αλλες επιλογες...ελαχιστα πιο ακριβες με πολυ καλυτερη εμπειρια...και b2b και χαλαρωτικο/ σουηδικο..

Σεξ: φυσικα δεν τσεκαρα κατι τετοιο,,δεν ειναι στα στανταρντ μου...οποτε δεν μπορω να κρινω...

Επισης...προσωπικο παραπονο.....μην το τσιγκουνευεσαι το λαδι γαμωτη μ,,,αφου βλεπεις οτι δεν γλιστραει ευκολα και ειναι σαν να μας κανεις εντριβες....απαπαπαπα

:idiot: :idiot: :idiot: :tits2: :tits2: :tits2:  :tits: :cum: :knockinb: :think:
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :kissass2:

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
καλησπερα σε ολους,και στη βικη.
την εχω δει πριν ενα εναμιση χρονο περιπου.οπως εχουν πει οι περισσοτεροι,ελαβα 1 ωρα μασαζακι,και χαπι εντ.
ναι θα την ξανα βλεπα,δεν εχω θεμα,για μια ωρα χαλαρωση,καλα ειναι.
ο ενδιασμος μου ειναι οτι δε παιρνει θεση σε αυτα που λενε οι φιλοι εδω,οτι δλδ αλλου εχει χαπι εντ αλλου κανει σεξ,αλλου κανει σεξ 2 φορες,αλλου κανει πιπες,αλλου βγαζει ρουχα,αλλου δε βγαζει,αλλος δινει 30,αλλος 40 αλλος 80 αλλος 100.
η ιδια λεει οτι κανει μονο μασαζ....
αρα καποιος μας δουλευει....η βικη μας δουλευει,η τα παιδια που λενε διαφορα..
λοιπον κατ εμε,το καλυτερο θα ηταν να βγεις βικη μου,και να βγαλεις ενα καταλογο για ολους..
αυτο που κανεις,μονο κακο μπορει να σου κανει...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Tελικά έχει δικός της χώρο ή έρχεται κατ΄οίκον; Γιατί στη σελίδα στο facebook, γράφει μασάζ κατ΄οικον...όχι τίποτα άλλο, αλλά στο σπίτι έχω επισκέπτες αυτή την εποχή, οπότε.....

Νομίζω κανει και τα δύο! Οπως βολεύεται ο καθένας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom