adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
σωστοςστελνεις τους επισκεπτες στην Ακροπολη μια βολτα και κανεις τη δουλεια σου....
σωστοςστελνεις τους επισκεπτες στην Ακροπολη μια βολτα και κανεις τη δουλεια σου....
απο εμφανιση τι λεει?
hi!you can call me 698********
Φωτογραφίες έχει στο profil τηςφωτο απ τα κοριτσια;;;
Γνωστό και το πάθος και το μεράκι σου Στεφανία!καλησπερα!καλησπερα,καλως σας βρηκα!ο λογος που γραφω εδω ειναι επειδη θα ηθελα να ξεκαθαρισω την θεση μου!λοιπον,ο στοχος μου ειναι να προσφερω την απολυτη ευεξια μεσα απο ενα καταπληκτικο μασαζ..διοτι το μασαζ ειναι το παθος μου!το μερακι μου!αυτο σημαινει οτι απευθυνομαι στους λατρεις του μασαζ!
σωστος ο jimyτο χουμε ξαναπει
οποιος θελει κοπελα με πιασιματα κ καλο μασαζ παει
το χουμε ξαναπει
οποιος θελει κοπελα με πιασιματα κ καλο μασαζ παει
Φωτογραφίες έχει στο profil της
Η κοπέλα είναι γύρω στα 27-30, το δυνατό της όπλο είναι το μασάζ που το κατέχει άριστα.
Είναι Ελληνίδα μετρίου αναστήματος.
Εγώ όποτε είχα βρεθεί είχα happy ending με μεγάλη μαεστρία και τέχνη.
Οι τιμές της είναι νομίζω οι πιο ανταγωνιστικές που υπάρχουν, αλλά ας τα πει η ίδια.
Μπήκες στο profil της και δεν είδες τις 2 φωτογραφίες της?ΠερίεργοΠου εγώ δεν είδα κάτι...
Σωστά. Αφού όμως αποφάσισε και έκανε το άνοιγμα στο μπου (προς μεγάλη μου έκπληξη) καλό είναι να τιμολογήσει και τις "προαιρετικές" υπηρεσίες της με μία τιμή για όλους..
τριμπαζο...έλα ρε πάντα ήταν εδώ και μάλιστα με τρία τεσερα προφίλ και δήθεν κάποιος μίλαγε για αυτήν και στην πραγματικοτητα έγραφε η ίδια επειδή δεν έχει δουλειά είναι όντος κουτοπόνηρο μεγάλο μπάζο κ.....λυφτησα και βρομιάρα μακριά μακριά. 100 φορες προτιμώ την Δρακουμελ παρα αυτην ...
έλα ρε πάντα ήταν εδώ και μάλιστα με τρία τεσερα προφίλ και δήθεν κάποιος μίλαγε για αυτήν και στην πραγματικοτητα έγραφε η ίδια επειδή δεν έχει δουλειά είναι όντος κουτοπόνηρο μεγάλο μπάζο κ.....λυφτησα και βρομιάρα μακριά μακριά. 100 φορες προτιμώ την Δρακουμελ παρα αυτην ...
καλα πως κανεις ετσι δοντι βγαζεις?γινε ποιο ξεκαθαρηΝομίζω ότι το νήμα αυτό αναφέρεται σε προσωπικές κ συγκεκριμένες εμπειρίες που βασίζονται σε πραγματικα στοιχεία κ όχι σε αδικαιολογητο μίσος κ κακοπροαιρετη διαθεση
το νημα αυτο εχει να κανει με μελη που εχουν δικαιωμα στη δικη τους γνωμη, αλλα οχι στα δικα τους δεδομενα....και το λεω αυτο για να ξερεις οτι η γνωμη του καθενος ειναι που μετραει εδω μεσα και τα δεδομενα τους μοιραζονται προς ολους εμας....εσυ μαλλον εχεις παρεξηγησει κατι...εδω μεσα λοιπον σε συμβουλευω να υπερασπιζεσαι 3 γνωμες...τη δικη μας, τη δικη μου και τη σωστη....ποια ειναι η σωστη? ας ερθουν να σε δουν και να μας πουν...παντως να ξερεις οτι εδω μεσα δεν ειναι μερος για αντιπαραθεσεις οπως συνηθως κανεις εσυ με αλλες κοπελες και μαλιστα σε εισοδους ξενοδοχειων....για αυτο σου λεω....να δεχεσαι και κριτικες....και ασε εμας που ξεεουμε ενα δυο πραγματα περισσοτερα για σενα να εχουμε τη δικη μας αποψη...παμε τωρα παρακατω και να εχεις καλη συνεχεια....Νομίζω ότι το νήμα αυτό αναφέρεται σε προσωπικές κ συγκεκριμένες εμπειρίες που βασίζονται σε πραγματικα στοιχεία κ όχι σε αδικαιολογητο μίσος κ κακοπροαιρετη διαθεση
πρεπει να τις εβαλε μεταΜπήκες στο profil της και δεν είδες τις 2 φωτογραφίες της?Περίεργο