Όχι δεν την έχεις ξεκαθαρίσει. Με εμένα, όπως και με δυο φίλους μου έχεις κανει Φούλ πρόγραμμα (με τον έναν μάλιστα πρόσφατα), και στον καθέναν μας πήρες διαφορετικά χρήματα (διαφορά μικρή τύπου 10 ευρώ, αλλα δεν παύει να ειναι διαφορά.). Επισης, απ οτι εχω καταλάβει έχεις παει και με πολλούς απο εδω μέσα. Όποτε μιλά ξεκάθαρα και πες ή οτι πας με όσους σου κανει κέφι ή με όλους και επισης βάλε στάνταρ ταρίφα. Θες να το πεις βίζιτα; Θες να το πεις μασάζ με εξτραδακια; Η ουσία ειναι ίδια γι αυτο μη προσπαθείς να πείσεις οτι πουλάς κατι διαφορετικό απο ότι οι υπόλοιπες εδω μέσα (και δεν εννοώ σε θέμα ποιότητας).
εφοσον το κοριτσι δε περνει θεση,και δεν απανταει,για μενα θα επρεπε οι ΜΟΝΤ να το σβησουν το νημα.Βικη αυτο που λεω δεν εχει κανενα μενος προς το προσωπο σου,μη το παρεις ως επιθεση...αλλα ο σκοπος του σαιτ ειναι να ενημερωνομαστε και να ανταλασουμε εντυπωσεις.
αν θελει να βγαλει και ο τζιμης το πμ μου που του εστειλα πριν μερικες μερες,και ζηταγα το τηλ σου,για να σε δω..οπως βλεπεις εγω δε κρυβω τιποτα...
αλλα αν εγω κανω μονο μασαζακι,με 50,και ο αλλος γαμαει με 50,τοτε νιωθω μαλακας,και αυτο δε μου αρεσει...τα φιλια μου!