Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]δεν υπήρχε εποχή που δούλευα με Όλγα[/size][/size][/size][/size], ευχαριστώ
επειδη νομιζεις οτι απευθυνεσαι σε μαλακες και σε πιστευουν να σου πω μια φραση ετσι για να ξερεις πως εδω μεσα οταν γραφω (αλλα και αλλου) παντα ξερω...δεν υπαρχει περιπτωση ΕΓΩ να γραφω αν δεν γνωριζω...ΟΚ??

λοιπον....για δες εδω κατι....

[size=10pt]Αthens spa massage [/size] :grin: :grin:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365
εγω σου εγραψα πριν 2 σελιδες,αλλα δεν απαντας...
εχω βρεθει μαζι σου,και εχω περασει καλα..
ΑΛΛΑ αυτοι που λενε οτι εκαναν σεξ μαζι σου,εναντι διαφορετικου τιμηματος ειναι ψευτες?
δεχομαι οτι πηγες με καποιον γιατι τον γουσταρες,οκ,αρα τοτε δεν θα επαιρνες περρισοτερα λεφτα
ετσι δεν ειναι?

1ον. Όσο ψεύτες είναι αυτοί, άλλο τόσο έσκισε τα μνημόνια ο Τσίπρας

2ον. Δεν ξέρω περίπτωση να μην ζήτησε λεφτά. Αφού λοιπόν μιλάμε ως ενήλικες στο μπου και όχι στο γκαζετα, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τιμολογούμαι αυτές τις υπηρεσίες και να είμαστε ειλικρινείς..

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
με την ναταλια εχει δουλεψει
με την ολγα δεν το ηξερα

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36

2ον. Δεν ξέρω περίπτωση να μην ζήτησε λεφτά. Αφού λοιπόν μιλάμε ως ενήλικες στο μπου και όχι στο γκαζετα, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τιμολογούμαι αυτές τις υπηρεσίες και να είμαστε ειλικρινείς..
γιατι σου ζηταει οτι ναναι ,οχι κατι σταθερο

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
για την γνωστη ολγα λες

εγω ξερω οτι ολγα κ χριστινα κασετοφωνακι εχουν δουλεψει μαζι
ολγα και χριστινα δεν εχουν κρυψει ποτε τιποτα!!!!!

εγω δε γουσταρω αυτες που δεν λενε την αληθεια....

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.755
Πόντοι
746
ολγα και χριστινα δεν εχουν κρυψει ποτε τιποτα!!!!!

εγω δε γουσταρω αυτες που δεν λενε την αληθεια....
ολγα και χριστινα δουλεψανε τρια τέσσερα ραντεβού μαζι το ένα ηταν με μενα τον καλοπιστο για την δρακουμελ εννοω την ολγαρα την εχω στανταρακι μου

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.755
Πόντοι
746
επειδη νομιζεις οτι απευθυνεσαι σε μαλακες και σε πιστευουν να σου πω μια φραση ετσι για να ξερεις πως εδω μεσα οταν γραφω (αλλα και αλλου) παντα ξερω...δεν υπαρχει περιπτωση ΕΓΩ να γραφω αν δεν γνωριζω...ΟΚ??

μας περνανε πολλες ότι ειμαστε αρχαριοι και αβγαλτοι εδώ μεσα και ουτε ψεμματα δεν ξερουνε να πουνε.......

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.034

έχεις μπερδευτεί!! Που κολλάνε προπέρσινα ξινά σταφύλια? 2χρονια πριν..? Άλλο ν πεις ότι η Όλγα ήταν μια επιλογή στο ίδιο γραφείο κ άλλο ν λες ότι δουλεύαμε μαζί που ΔΕΝ ισχει

louk87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2015
Κριτικές
5
Like
163
Πόντοι
281
Καλημέρα σε όλους!έχω ήδη ξεκαθαρίσει την θέση μου.. Αν θέλετε μπριζόλα κ όχι μασάζ μην με μπερδεύετε με call girl..

Όχι δεν την έχεις ξεκαθαρίσει. Με εμένα, όπως και με δυο φίλους μου έχεις κανει Φούλ πρόγραμμα (με τον έναν μάλιστα πρόσφατα), και στον καθέναν μας πήρες διαφορετικά χρήματα (διαφορά μικρή τύπου 10 ευρώ, αλλα δεν παύει να ειναι διαφορά.). Επισης, απ οτι εχω καταλάβει έχεις παει και με πολλούς απο εδω μέσα. Όποτε μιλά ξεκάθαρα και πες ή οτι πας με όσους σου κανει κέφι ή με όλους και επισης βάλε στάνταρ ταρίφα. Θες να το πεις βίζιτα; Θες να το πεις μασάζ με εξτραδακια; Η ουσία ειναι ίδια γι αυτο μη προσπαθείς να πείσεις οτι πουλάς κατι διαφορετικό απο ότι οι υπόλοιπες εδω μέσα (και δεν εννοώ σε θέμα ποιότητας).

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6

:hi:
και γω αν δεις,της ιδιες αποριες εχω... :idiot:

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Όχι δεν την έχεις ξεκαθαρίσει. Με εμένα, όπως και με δυο φίλους μου έχεις κανει Φούλ πρόγραμμα (με τον έναν μάλιστα πρόσφατα), και στον καθέναν μας πήρες διαφορετικά χρήματα (διαφορά μικρή τύπου 10 ευρώ, αλλα δεν παύει να ειναι διαφορά.). Επισης, απ οτι εχω καταλάβει έχεις παει και με πολλούς απο εδω μέσα. Όποτε μιλά ξεκάθαρα και πες ή οτι πας με όσους σου κανει κέφι ή με όλους και επισης βάλε στάνταρ ταρίφα. Θες να το πεις βίζιτα; Θες να το πεις μασάζ με εξτραδακια; Η ουσία ειναι ίδια γι αυτο μη προσπαθείς να πείσεις οτι πουλάς κατι διαφορετικό απο ότι οι υπόλοιπες εδω μέσα (και δεν εννοώ σε θέμα ποιότητας).

εφοσον το κοριτσι δε περνει θεση,και δεν απανταει,για μενα θα επρεπε οι ΜΟΝΤ να το σβησουν το νημα.Βικη αυτο που λεω δεν εχει κανενα μενος προς το προσωπο σου,μη το παρεις ως επιθεση...αλλα ο σκοπος του σαιτ ειναι να ενημερωνομαστε και να ανταλασουμε εντυπωσεις.
αν θελει να βγαλει και ο τζιμης το πμ μου που του εστειλα πριν μερικες μερες,και ζηταγα το τηλ σου,για να σε δω..οπως βλεπεις εγω δε κρυβω τιποτα...
αλλα αν εγω κανω μονο μασαζακι,με 50,και ο αλλος γαμαει με 50,τοτε νιωθω μαλακας,και αυτο δε μου αρεσει...τα φιλια μου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom