Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Σπανίως γράφω αν και απ τους πιο παλιούς στο site αλλά...

Εχετε πέσει σαν τα μαύρα κοράκια να την μπαίνετε συνέχεια στην κοπέλα με την οποία έχω βρεθεί μερικές φορές.

Αυτό που ξέρω είναι πως ΔΕΝ προτείνεται για call girl ή βιζιτού, ή κοροϊδεύει όπως πάτε αλλού και σκάτε 2-3 φορές απο 100 ευρώ και γελάνε όταν φεύγετε, αλλά για μασάζ, κάτι που το δηλώνει η ίδια. ΜΗΝ περιμένετε μπριζόλα, δε θα κάτσει. Πάει με κάποια άτομα μόνο επειδή η ίδια γουστάρει γι αυτό και η τρομερά μικρή διαφορά τιμής (+10 ευρώ).  :grin: :grin:

Τώρα το πού έμαθε μασάζ και το τι λέει μου είναι παντελώς αδιάφορο.  :rolleyes: :rolleyes: Μπορεί να το έμαθε απο γκουρού ή μπορεί και απο μόνη της. Δηλαδή ρε αλάνια όταν πάτε με την κάθε μια σε ελαιοτριβείο ζητάτε περγαμηνές και πιστοποίησης πουτσομασάζ;  :gay: :gay:

Ξέρω απο προσωπική πείρα πως η κοπέλα κάνει απ' τα καλύτερα μασάζ και αυτό εμένα δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ΚΑΝΕΝΑΣ αφού έχω γυρίσει πάνω απο 10 χρόνια όλα τα μαγαζιά.  :rockon: :rockon: Απο Φραντζή ως Στουρνάρη, απο Βούλα ως Πειραιά, το πιο κρυφό μασατζίδικο που υπάρχει και όλοι γράφετε στις κριτικές πως μείνατε με το πουλί στο χέρι και σκάσατε 100 ευρώ.  :gay: :gay: Εγώ εκεί γάμησα και φυσικά ποτέ δεν έγραψα πως το μαγαζί δίνει μπριζόλα.

Το κορίτσι είναι αυτό που φαίνεται στο προφίλ, οι τιμές είναι αυτές που είναι και λέει, σεξ μην περιμένετε. Βγάλτε την μπήχλα σας αλλού εκεί που σας παίρνουν τα κατοστάρικα και μένετε με τον πέουλα στο χέρι σηκωμένο. :erection: :erection: :erection:

ΥΓ Μη με ρωτάτε ποια ελαιοτριβεία μπριζολιάζουν σε μηνύματα, δεν θα απαντήσω.Λίγοι και εκλεκτοί οι γνώστες αυτών των μαγαζιών.Πάντως έχει τρελό γέλιο να σου λέει η αισθητικός πως πριν απο μένα  :fuck1: :fuck1: ένας έδινε όσο-όσο για να  :tits2: και έμεινε με το  :wanker: :gay:

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6

Εχετε πέσει σαν τα μαύρα κοράκια να την μπαίνετε συνέχεια στην κοπέλα με την οποία έχω βρεθεί μερικές φορές.

Αυτό που ξέρω είναι πως ΔΕΝ προτείνεται για call girl ή βιζιτού, ή κοροϊδεύει όπως πάτε αλλού και σκάτε 2-3 φορές απο 100 ευρώ και γελάνε όταν φεύγετε, αλλά για μασάζ, κάτι που το δηλώνει η ίδια. ΜΗΝ περιμένετε μπριζόλα, δε θα κάτσει. Πάει με κάποια άτομα μόνο επειδή η ίδια γουστάρει γι αυτό και η τρομερά μικρή διαφορά τιμής (+10 ευρώ).  :grin: :grin:

Τώρα το πού έμαθε μασάζ και το τι λέει μου είναι παντελώς αδιάφορο.  :rolleyes: :rolleyes: Μπορεί να το έμαθε απο γκουρού ή μπορεί και απο μόνη της. Δηλαδή ρε αλάνια όταν πάτε με την κάθε μια σε ελαιοτριβείο ζητάτε περγαμηνές και πιστοποίησης πουτσομασάζ;  :gay: :gay:

Ξέρω απο προσωπική πείρα πως η κοπέλα κάνει απ' τα καλύτερα μασάζ και αυτό εμένα δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ΚΑΝΕΝΑΣ αφού έχω γυρίσει πάνω απο 10 χρόνια όλα τα μαγαζιά.  :rockon: :rockon: Απο Φραντζή ως Στουρνάρη, απο Βούλα ως Πειραιά, το πιο κρυφό μασατζίδικο που υπάρχει και όλοι γράφετε στις κριτικές πως μείνατε με το πουλί στο χέρι και σκάσατε 100 ευρώ.  :gay: :gay: Εγώ εκεί γάμησα και φυσικά ποτέ δεν έγραψα πως το μαγαζί δίνει μπριζόλα.

Το κορίτσι είναι αυτό που φαίνεται στο προφίλ, οι τιμές είναι αυτές που είναι και λέει, σεξ μην περιμένετε. Βγάλτε την μπήχλα σας αλλού εκεί που σας παίρνουν τα κατοστάρικα και μένετε με τον πέουλα στο χέρι σηκωμένο. :erection: :erection: :erection:

ΥΓ Μη με ρωτάτε ποια ελαιοτριβεία μπριζολιάζουν σε μηνύματα, δεν θα απαντήσω.Λίγοι και εκλεκτοί οι γνώστες αυτών των μαγαζιών.Πάντως έχει τρελό γέλιο να σου λέει η αισθητικός πως πριν απο μένα  :fuck1: :fuck1: ένας έδινε όσο-όσο για να  :tits2: και έμεινε με το  :wanker: :gay:

ρε φιλε μας κοροιδευεις?????
ποιος ειπε για +-10ευρο?
ειπαμε,40-50-60-70-80-90-100 και παει λεγοντας...
οπως ειπα και πιο πριν,δλδ εμεις δεν ειμαστε ομορφοπαιδα?
απο αυτους που εχουν παει με βικη,μονο αυτος που εχουν δωσει παραπανω "γουσταρε"!!!
πλακα μας κανεις!
και αφου "γουσταρε"μερικους και πηγε,γιατι πηρε παραπανω λεφτα?
εσυ τι γκομενα σου,που σε γουσταρει,την πληρωνεις πιο πολυ απ της πουτανες?
και πιος; εχει πεσει να τη φαει?αφου λεει μονο μασαζ,και εχει βγει ενα καρο
κοσμος,που λεει οτι πηρα μπριζολα....
γιατι δε περνει θεση,εσυ τη εισαι,ο ALEX της βικης...

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
ντροπή είναι ν βγάζεις τόση εμπάθεια κ μίσος.. Είναι προφανές!

για δες καλυτερα παραπανω....

για την παρουσια σου και την συμπεριφορασ δεν λεω κατι ασχημο,,,

για την ποιοτητα κ την εμφανιση παλι επιεικως τα χαρακτηρισα μετρια, οχι τελειως χαλι;και εξ αλλου ειναι προσωπικη γνωμη, πθα μας πεισεις εσυ οτι μιλαμε ασχημα επειδη δεν μας αρεσε το μασαζ σου...?

οποτε  π βλεπεις το μισος και την εμπαθεια,,,?επειδη βγηκε αντικειμενικοτητα κ μια προσωπικη αποψη...που και παλι ειναι στην μεση και δε σε κραζει...

εσυ δεν ντρεπεσαι για τις πονηραδες με τις τιμες, τα διπλα προφιλ εδω μεσα,,,και τις κουτοπονηριες, με τους γκουρου καιτα ασχετα π ακουσα περι μασαζ, αλλα και γενικοτερα,,,

Ντροπη,,,

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1

Αυτό που ξέρω είναι πως ΔΕΝ προτείνεται για call girl ή βιζιτού, ή κοροϊδεύει όπως πάτε αλλού και σκάτε 2-3 φορές απο 100 ευρώ και γελάνε όταν φεύγετε, αλλά για μασάζ, κάτι που το δηλώνει η ίδια. ΜΗΝ περιμένετε μπριζόλα, δε θα κάτσει. Πάει με κάποια άτομα μόνο επειδή η ίδια γουστάρει γι αυτό και η τρομερά μικρή διαφορά τιμής (+10 ευρώ).  :grin: :grin:

Τώρα το πού έμαθε μασάζ και το τι λέει μου είναι παντελώς αδιάφορο.  :rolleyes: :rolleyes: Μπορεί να το έμαθε απο γκουρού ή μπορεί και απο μόνη της. Δηλαδή ρε αλάνια όταν πάτε με την κάθε μια σε ελαιοτριβείο ζητάτε περγαμηνές και πιστοποίησης πουτσομασάζ;  :gay: :gay:

Ξέρω απο προσωπική πείρα πως η κοπέλα κάνει απ' τα καλύτερα μασάζ και αυτό εμένα δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ΚΑΝΕΝΑΣ αφού έχω γυρίσει πάνω απο 10 χρόνια όλα τα μαγαζιά.  :rockon: :rockon: Απο Φραντζή ως Στουρνάρη, απο Βούλα ως Πειραιά, το πιο κρυφό μασατζίδικο που υπάρχει και όλοι γράφετε στις κριτικές πως μείνατε με το πουλί στο χέρι και σκάσατε 100 ευρώ.  :gay: :gay: Εγώ εκεί γάμησα και φυσικά ποτέ δεν έγραψα πως το μαγαζί δίνει μπριζόλα.

Τα μασατζιδικα και οι ανεξαρτητες δεν ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα ομονοιακε....αμα εχεις δει ΜΟΝΟ αυτα, τα μασαζ του 10αρικου κ του 20αρικου, σε μετρο συγκρισης με την Στεφ φυσικα θα σ φανει κορυφαιο μασαζ,,,,

Οπως ανεφερα και πιο πισω λογω επαγγελματος, κανω καθε χρονια 10 μασαζ απο τις κορυφαιες μασεζ στη χωρα, στα ακριβοτερα ξενοδοχεια της Σαντορινης,,,,εσυ μιλας για Γ εθνικη με τα μασατζιδικα, και β εθνικη με την Στεφ....

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
εδώ είναι ο χώρος της Βίκυ - Στεφανία οχι κάποιας άλλης όποτε εδω δίνουμε άποψη και πληροφορία για την Βίκυ - Στεφανία
εδω ειναι ο χωρος της Βικης Στεφανιας και ΕΓΩ προσωπικα θα γραφω για οποια γουσταρω....

Δεν εχεις ιδεα πως δημιουργηθηκε το νημα αυτο αρα προχωρα παρακατω και ασε τις υποδειξεις!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Τα μασατζιδικα και οι ανεξαρτητες δεν ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα ομονοιακε....αμα εχεις δει ΜΟΝΟ αυτα, τα μασαζ του 10αρικου κ του 20αρικου, σε μετρο συγκρισης με την Στεφ φυσικα θα σ φανει κορυφαιο μασαζ,,,,

Οπως ανεφερα και πιο πισω λογω επαγγελματος, κανω καθε χρονια 10 μασαζ απο τις κορυφαιες μασεζ στη χωρα, στα ακριβοτερα ξενοδοχεια της Σαντορινης,,,,εσυ μιλας για Γ εθνικη με τα μασατζιδικα, και β εθνικη με την Στεφ....

Αφού έχεις δοκιμάσει μασάζ ΜΟΝΟ στην Ελλάδα δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη. Λόγω υποχρεώσεων ταξιδεύω Ασία συνέχεια και δε μπορείς να μου συγκρίνεις το μασάζ σε 5άστερο ξενοδοχείο στο Χόνγκ Κόνγκ με τις μασέζ με αυτό της Σαντορίνης! Μην τρελαθούμε!

Δεν είμαι φίλος καμμιάς, λαδώνομαι, "χτυπάω" και φεύγω. Απλά εσύ και μερικοί άλλοι έχετε βγάλει μεγάλη εμπάθεια στην κοπέλα με χαρακτηρισμούς. Μη με ρωτάς τι έχεις πει, δες μόνος σου τι γράφεις.

Δεν θα μπω στο τριπάκι να ερωταπαντώ γιατί έχω καλύτερα πράγματα να κάνω, το έκανα παλιά στο site.

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Βρε παιδιά...ηρεμήστε. Τι κοκκορομαχίες είναι αυτές!!!
Σε όποιον αρέσει η κοπέλα και το όποιο πρόγραμμα της θα πάει και θα περάσει καλά...
Σε όποιον δεν αρέσει, θα προσπεράσει και θα πάει αλλού. Αμάν πια με τα χωρίς νόημα και ουσία σχόλια και απόψεις.
Και αν κοροϊδεύει, αυτό θα αντέξει λίγες φορές και μετά θα κλείσει το μαγαζάκι. Τόσο απλά.
Γνώμη μου....

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Σε όποιον αρέσει η κοπέλα και το όποιο πρόγραμμα της θα πάει και θα περάσει καλά...
Σε όποιον δεν αρέσει, θα προσπεράσει και θα πάει αλλού. Αμάν πια με τα χωρίς νόημα και ουσία σχόλια και απόψεις.
Και αν κοροϊδεύει, αυτό θα αντέξει λίγες φορές και μετά θα κλείσει το μαγαζάκι. Τόσο απλά.
Γνώμη μου....

:thumbsup:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Γνώμη μου....
Πολύ σωστή η τοποθέτηση σου Rainbow...Έτσι ακριβώς είναι!Την γνώρισες,πές μας την εμπειρία σου...δεν την ξέρεις,δοκίμασε!Τόσο απλά...

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206
12 σελίδες σχόλια σε μερικές μόνο μέρες. Και να μην ήθελαν μερικοί τώρα θα την δοκιμάσουν μόνο και μόνο από περιέργεια. Από ασήμαντη την κάναμε διάσημη!

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1
12 σελίδες σχόλια σε μερικές μόνο μέρες. Και να μην ήθελαν μερικοί τώρα θα την δοκιμάσουν μόνο και μόνο από περιέργεια. Από ασήμαντη την κάναμε διάσημη!

αφού σε όλες τις φωτογραφίες στο fb έχει κορόνα στο κεφάλι είναι πολύ σημαντική και διάσημη.
την διασημότητα την έφτιαξε εδώ με τις υπηρεσίες που προσφέρει.
:2on1: :tits2: :kissass2: :pipa3: :knockinb: :humpleg:   

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Γνώμη μου....
Συμφωνώ. Δες τα  μπηχλιάρικα τρολ όμως που θα βγουν απο την τρύπα τους σε λίγο και θα σπαμάρουν!  :vomit: :vomit:

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Αφού έχεις δοκιμάσει μασάζ ΜΟΝΟ στην Ελλάδα δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη. Λόγω υποχρεώσεων ταξιδεύω Ασία συνέχεια και δε μπορείς να μου συγκρίνεις το μασάζ σε 5άστερο ξενοδοχείο στο Χόνγκ Κόνγκ με τις μασέζ με αυτό της Σαντορίνης! Μην τρελαθούμε!

Δεν είμαι φίλος καμμιάς, λαδώνομαι, "χτυπάω" και φεύγω. Απλά εσύ και μερικοί άλλοι έχετε βγάλει μεγάλη εμπάθεια στην κοπέλα με χαρακτηρισμούς. Μη με ρωτάς τι έχεις πει, δες μόνος σου τι γράφεις.

Δεν θα μπω στο τριπάκι να ερωταπαντώ γιατί έχω καλύτερα πράγματα να κάνω, το έκανα παλιά στο site.

Ποιος σου ειπε Ομονοιακε, οτι εχω κανει ΜΟΝΟ Ελλαδα...?εχω εδω και χρονια, παιρνω ειμωνα το δωρεαν ταξιδι ,διαμονη μου στις χωρες αυτες τις Ασιας, και Ευρωπης,,,φυσικα και τα μασαζ μου, διαφορες δεν εχω δει τρομερες με Ελλαδα,,,απλα βρισκεις εξειδικευση σε ααλαα ειδη μασαζ που δεν βρισκεις εδω,,,,οποτε παλι η Στεφ παραμενει χαμηλα για μενα,,,εν συγκρισει με ...πολεες αλλες,,,δεν ξερω ποια ειναι η αντιληψη σου τοτε για ενα σωστο μασαζ,,,εξαλλου μην χτυπιεσαι, προσωπικες γνωμες ειναι αυτες,,,ουτε εγω θα σε πεισω, ουτε εσυ εμενα,,

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
ρε αφηστε το μασαζ και πεστε μας.....

την εχει γαμησει κανεις να μας πει τη γνωμη του? και ποσο? στα 40? στα 70? free?

louk87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2015
Κριτικές
5
Like
163
Πόντοι
281
ρε αφηστε το μασαζ και πεστε μας.....

την εχει γαμησει κανεις να μας πει τη γνωμη του? και ποσο? στα 40? στα 70? free?

Εγώ με 40+50 τον περασμένο Οκτώβρη (40 μασάζ + 50 σεξ), φίλος με 40+40. λίγες μέρες μετά απο εμένα και πριν λίγες ημέρες άλλος φίλος με 40+30.

Εγώ εχω αναρτήσει και σχετική κριτική.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εγώ με 40+50 τον περασμένο Οκτώβρη (40 μασάζ + 50 σεξ), φίλος με 40+40. λίγες μέρες μετά απο εμένα και πριν λίγες ημέρες άλλος φίλος με 40+30.

Εγώ εχω αναρτήσει και σχετική κριτική.

φιλε ηταν καλη στο δευτερο πιατο??

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756