Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
ευχαριστω τυπε εσυ μαλλον θα μιλας για την εποχη που δουλευε με ναταλια και ολγα

Την Ολγα μαλον την ξέρω την Ναταλία μαλον όχι. Τωρα άν δουλευε μαζί τους δεν γνωρίζω. Ε΄γώ μόνη της την γνωρισα όταν δεν είχε χώρο και πήγαινε σε ξενοδοχείο.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Την Ολγα μαλον την ξέρω την Ναταλία μαλον όχι. Τωρα άν δουλευε μαζί τους δεν γνωρίζω. Ε΄γώ μόνη της την γνωρισα όταν δεν είχε χώρο και πήγαινε σε ξενοδοχείο.
οντως υπηρχε μια εποχη που δουλευε με ναταλια και ολγα μεσω ενος σαιτ σπα μασαζ νομιζω τιποτα το ιδιαιτερο

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
οντως υπηρχε μια εποχη που δουλευε με ναταλια και ολγα μεσω ενος σαιτ σπα μασαζ νομιζω τιποτα το ιδιαιτερο

Κοίτα άλλο το δουλεύω κάτω από το ίδιο σαϊτ και άλλο το δουλεύω μαζί!
Θα πρέπει όποιος γράφει κάτι να το γράφει σωστά για να μη γίνονται παρεξηγήσεις. Η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια και δίνει την δυνατότητα να γράφουμε ορθά.

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Κοίτα άλλο το δουλεύω κάτω από το ίδιο σαϊτ και άλλο το δουλεύω μαζί!
Θα πρέπει όποιος γράφει κάτι να το γράφει σωστά για να μη γίνονται παρεξηγήσεις. Η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια και δίνει την δυνατότητα να γράφουμε ορθά.
τυπε οντως μπορει να παιζουμε με τις λεξεις αλλα τρεις γυναικες ηταν που σε καποιους πελατες πηγαιναν και δυο μαζι αυτο τι σημαινει η επειδει δουλευαν στο ιδιο σαιτ δεν ηταν συναδελφοι?η πιστευεις οτι δεν γνωριζοντουσαν?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
τυπε οντως μπορει να παιζουμε με τις λεξεις αλλα τρεις γυναικες ηταν που σε καποιους πελατες πηγαιναν και δυο μαζι αυτο τι σημαινει η επειδει δουλευαν στο ιδιο σαιτ δεν ηταν συναδελφοι?η πιστευεις οτι δεν γνωριζοντουσαν?

Νομίζω οτι μάλλον παρεξηγήθηκαν αυτά που έγραψα! Δεν εννοούσα οτι δεν είναι συνάδελφοι. Επίσης οταν πηγαίνει μαζί με άλλη στον ίδιο πελάτη ταυτόχρονα τότε ναι δουλεύει μαζί.

Αυτά τα λίγα για να μη γίνονται παρεξηγήσεις.

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
ναταλια λετε την ουκρανεζα απο την κυψελη που ξεσκατιζε γερους και μετα το γυρισε  στο μασαζ?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
οκ
ας δουλευε κ με αλλες κοπελες.
κ τι εγινε??

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Νομίζω οτι μάλλον παρεξηγήθηκαν αυτά που έγραψα! Δεν εννοούσα οτι δεν είναι συνάδελφοι. Επίσης οταν πηγαίνει μαζί με άλλη στον ίδιο πελάτη ταυτόχρονα τότε ναι δουλεύει μαζί.

Αυτά τα λίγα για να μη γίνονται παρεξηγήσεις.
τυπε δεν τρεχει τιποτα ουτε υπαρχει λογος τσακωμου πληροφοριες ανταλασουμε ολα ειναι οκ

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
Όχι δεν την έχεις ξεκαθαρίσει. Με εμένα, όπως και με δυο φίλους μου έχεις κανει Φούλ πρόγραμμα (με τον έναν μάλιστα πρόσφατα), και στον καθέναν μας πήρες διαφορετικά χρήματα (διαφορά μικρή τύπου 10 ευρώ, αλλα δεν παύει να ειναι διαφορά.). Επισης, απ οτι εχω καταλάβει έχεις παει και με πολλούς απο εδω μέσα. Όποτε μιλά ξεκάθαρα και πες ή οτι πας με όσους σου κανει κέφι ή με όλους και επισης βάλε στάνταρ ταρίφα. Θες να το πεις βίζιτα; Θες να το πεις μασάζ με εξτραδακια; Η ουσία ειναι ίδια γι αυτο μη προσπαθείς να πείσεις οτι πουλάς κατι διαφορετικό απο ότι οι υπόλοιπες εδω μέσα (και δεν εννοώ σε θέμα ποιότητας).
μπορεις να κοροιδευεις λιγους για πολυ καιρο, πολλους για λιγο καιρο αλλα ποτε δε μπορεις να τους δουλευεις ολους για παντα, αυτος ειναι νομος και ταιριαζει γαντι στην περιπτωση του νηματος βικυ-στεφανια!!

louk87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2015
Κριτικές
5
Like
163
Πόντοι
281
μπορεις να κοροιδευεις λιγους για πολυ καιρο, πολλους για λιγο καιρο αλλα ποτε δε μπορεις να τους δουλευεις ολους για παντα, αυτος ειναι νομος και ταιριαζει γαντι στην περιπτωση του νηματος βικυ-στεφανια!!

Εγώ δε θέλω μα θίξω την κοπέλα ούτε το πρόγραμμά της. Άλλωστε σε γενικές γραμμές είχα περάσει καλά. Απλά το θέμα μου είναι το ψέμα και η σοβαροφάνεια, και που; στο bourdela.com!

Εδώ είμαστε όλοι για μα συζητάμε και να ανταλλάσουμε εμπειρίες. Δε νομίζω να υπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει ότι η Βίκυ-Στεφανία δεν κανει Φούλ πρόγραμμα. Οκ, μπορεί να ειναι επιλεκτική και να μην πηγαινει πχ με παππούδια ή με κανέναν βρωμυλο ή δε ξέρω κι εγώ τι.

Αν το ξεκαθαρίσει πιστεύω θα είναι σεβαστό απ' όλους αλλά τώρα να προσπαθεί να κρυφτεί σε αυτό το σάιτ και μάλιστα ενώ υπάρχει βιβλιογραφία δύο χρόνων (τουλάχιστον), το θεωρώ τραγικό.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Οσοι παρακολουθουσαμε τους αξιους ενημερωτες στο Μσζαζ κατ οικον ,θυμομαστε να γινεται λογος απο παλια για Ολγα,Βικυ-Στεφανια,Ναταλια.Με την εννοια οτι ηταν σταθερες αξιες σε προτιμηση.Μια ερωτηση μονο.Η Ναταλια εκανε αυστηρα μασαζ εστω με handjob στο τελος η εμπιπτει κι αυτη στη κατηγορια των αλλων δυο κοριτσιων;Δηλαδη φουλ προγραμμα;

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Οσοι παρακολουθουσαμε τους αξιους ενημερωτες στο Μσζαζ κατ οικον ,θυμομαστε να γινεται λογος απο παλια για Ολγα,Βικυ-Στεφανια,Ναταλια.Με την εννοια οτι ηταν σταθερες αξιες σε προτιμηση.Μια ερωτηση μονο.Η Ναταλια εκανε αυστηρα μασαζ εστω με handjob στο τελος η εμπιπτει κι αυτη στη κατηγορια των αλλων δυο κοριτσιων;Δηλαδη φουλ προγραμμα;
τυπε εγω που την ειχα παρει μια φορα μονο φραπε και αυτον για κλαματα

sotostop

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
0

εδώ είναι ο χώρος της Βίκυ - Στεφανία οχι κάποιας άλλης όποτε εδω δίνουμε άποψη και πληροφορία για την Βίκυ - Στεφανία

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
εδώ είναι ο χώρος της Βίκυ - Στεφανία οχι κάποιας άλλης όποτε εδω δίνουμε άποψη και πληροφορία για την Βίκυ - Στεφανία

Δε νομίζω. Η εμπάθεια είναι το ότι αντί να κρίνεται η ίδια για τις υπηρεσίες της, έχουν αραδιάσει 5-6 ακόμα ονόματα κοριτσιών... τέλος πάντων. Αν μας αρέσει το site είναι γιατί μπορεί να γράφει ο καθένας ότι θέλει.

Αυτό που προφανώς η Στεφάνια δεν έχει κάνει για κάποιο λόγο είναι να πει το αυτονόητο: οι τιμές για μασάζ είναι Χ και οποίος θέλει διευκρινίσεις ή παραπέρα παροχές ας στείλει μήνυμα.

Δεν είναι πυρηνική φυσική.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ενταξει,ευχαριστω,ας μου κανουν τη παρατηρηση οι αρμοδιοι,οχι εσυ.
τυπε εγω που την ειχα παρει μια φορα μονο φραπε και αυτον για κλαματα
Καταλαβα,αγγαρεια δηλαδη.Θυμασαι ποσα ειχες δωσει;Ντυμενη ηταν;

sotostop

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
0
απο οτι κατάλαβες τα κάνει όλα άλλα με επιλεγμένα άτομα η Βίκυ - Στεφανία  :knockinb: :knockinb: :knockinb:
και εδώ έκανε αυτό για να έχει περισσότερη διαφήμιση γιατί μάλλον έμεινε απο δουλειά και από κάπου πρέπει να ξανα αρχισει.
και αποφάσισε εδω. κριμα γιατι βγήκαν ολα στην φορα.
:idiot: :idiot: :idiot: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :2on1: και που ειναι ακομα..... :orchestra: :gay: :vomit: :vomit:

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216

Stories

Νέο!