Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.889
Πόντοι
456
60 μαρουλια λουκα.

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1
Ειδικά εδω εκανε μονο μασάζ μια κοπελα οποία κανει μονο μασαζ δεν βαζει τέτοιες φωτογραφίες.

Συνημμένα

• IMG_20170409_172838.jpg
    IMG_20170409_172838.jpg
    94,4 KB · Εμφανίσεις: 1.275
  • IMG_20170409_164830.jpg
    IMG_20170409_164830.jpg
    62,2 KB · Εμφανίσεις: 1.224

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1
τα στητα βυζακια που τα ειδες?
και τα λιγα κιλακια?αλλα με 7 μηνυματα ολοι βγαζουν συμπερασματα...
Το ραντεβου Παρασκευη μεσημερακι στον χωρο της ,ευκολο παρκινγκ εξω απο το σπιτι (ειχε και αλλες 2 θεσεις παρκινγκ) και τηλεφωνο στην Στεφανια για το κουδουνι.
Παροτι ειχαμε μιλησει μιση ωρα νωριτερα για επιβεβαίωση του ραντεβου η κορασιδα δεν ηταν εκει ,μου λεει περιμενε λιγο ερχομαι.  >:(

Σουλατσαρισμα στα περιξ και το μονο που ειχε να χαζεψω να περασει η ωρα ηταν 2 μαγαζια ,το ενα μαγαζι ηταν ενα πρατηριο ενος ψιλοαγνωστου brand με τα πιο βαρετα αθλητικα ειδη απο καταβολης κοσμου και η 2η βιτρινα κατι με ειδη σπιτιου ,ξερετε κουπες ,πιατακια ,ξυλινα αυγα μεσα σε πανερια.Καταλαβαινεται.
Βαριεμαρα ,χαζευω την βιτρινα και η ταμιας μεσα στο μαγαζι να μου ριχνει ματιες καθε 2 λεπτα μαλλον δεν ειχε ξαναδει αντρα να χαζευει τοση ωρα την βιτρινα και ανυσηχησε η κοπελα.
Πανω που ειχα αρχισει να ανακαλυπτω την θηλυκη πλευρα του εαυτου μου (και ειχε αρχισει να μου καλοαρεσει και ενας περτικαλης βουδας απο κερι  :headbang: ) χτυπαει το τηλεφωνο ,η Στεφανια ειναι στην εισοδο και με περιμενει.
15 λεπτα της ζωης μου χαμενα.

Βρισκομαστε στην εισοδο ,μπαινουμε στην πολυκατοικια και βουρ για το διαμερισμα.Μικρος χωρος ,ενα δωματιο με ενα μασαζοκρεβατο και ενα μεγαλο στρογγυλο κρεβατι και μια μικρη τουαλετα με ντουζ.
(Στην ντουζιερα το "τηλεφωνο" που πεταει το νερο εχει... φωτακια που αναβοσβηνουν σαν φωτορυθμικα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: )
Το δωματιο μικρο αλλα homie με χαλαρη ατμοσφαιρα ,ωραιο μερος για αμαρτιες.

Ειχα κλεισει 2ωρο μασαζακι με φραπε οποτε ξαπλωσα στο μασαζοκρεβατο οσο η Στεφανια εκανε ενα ντουζακι.Η Στεφανια τωρα ειναι μια συμπαθητικη κοπελα ,εξυπνουλα ,ωραιο κορμακι με λιγα κιλακια εξτρα στην κοιλιτσα ,και στην περιφερεια οχι τιποτα υπερβολικο.Ομορφο προσωπακι και (το καλυτερο κομματι) 2 υπεροχα στητα βυζακια  :tits: στο ιδανικο μεγεθος αναμεσα σε λεμονι και πεπονι if you know what i mean.
Το περιεργο με την στεφανια ειναι οτι δειχνει πολυ ομορφοτερη χωρις τα ρουχα απο οτι με τα ρουχα  :kneel:

Στην "δουλεια" το κοριτσι ειναι τιμιο ,κανει ενα πολυ ωραιο χαλαρωτικο μασαζ σε ολο το σωμα εκτος απο κεφαλι και πατουσες.Δεν ειναι φυσιοθεραπευτικο μασαζ δεν θα σου γιατρεψει καποιο προβλημα που εχεις ή καποιο τραυματισμο μην μπερδευομαστε εδω ειναι για να χαλαρωσεις απο τα τρεξιματα ολης της μερας και να πιεις το φραπεδακι σου περιποιημενο απο μια ωραια χαμογελαστη κοπελα.
Δεν κανει αγγαρεια ,ειναι ομιλιτικη οσο πρεπει στην αρχη για να σπασει τον παγο και βγαζει τον σκασμο οταν σε χαλαρωνει με το μασαζακι στα πιο "επιβαρυμενα μερη" δηλαδη πλατη ,μεση και ποδια.
Παραλιγο να με παρει ο υπνος το τελευταιο μισαωρο και αυτο ειναι κατορθωμα για καθε μασερ.
Στον ερωτικο φραπε ισχυει οτι και στον κανονικο φραπε ,ειναι δυσκολο να αποτυχεις ,δεν ειναι πυρηνικη φυσικη.
Η κοπελα κανει μια χαρα φραπεδια με κεφι και πονηρο χαμογελο και την ευχαριστηθηκα τα μαλα.
Το highlight του μασαζ ειναι οταν καθεσαι ανασκελα με την Στεφανια πισω απο το κεφαλι σου ,να κανει μασαζ "σερνοντας" τα χερια της απο τους ομους προς την κοιλια σου και σκυβοντας προς εσενα τα βυζακια της να χορευουν σε αποσταση 2 εκατοστων απο το στομα σου.
La Vita è Bella

Φευγεις απο το σπιτι και αισθανεσαι 100 φορες καλυτερα απο οτι ησουν οταν μπηκες.
Α και στο θεμα χρονος ειναι κυρια ,ειχα κλεισει 2 ωρες και εκατσα 2 ωρες και 10 λεπτα ,ουτε ιχνος βιασυνης ή πιεσης απο την μερια της.

Μαπα Πληροφόρηση και ειναι Νέος εδω ζωγραφιζει το κοριτσάκι υποτίθεται οτι γράφει ο πελάτης  αλλα  δεν ξελασπώνεις ευκολα βουλιαξες.
Όπως μπήκες στο χορό έτσι και χορεύεις. Καλη τύχη. Και πες μας την Αλήθεια οχι ψέμα.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
σερι ποστ φιλε

Jonh89

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Like
36
Πόντοι
0
Γεια σου Στεφανια! εχεις δικό σου χώρο για μασάζ?

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1
:rockon: :rockon: :idiot: :idiot:

Συνημμένα

• IMG_20170409_164830.jpg
    IMG_20170409_164830.jpg
    62,2 KB · Εμφανίσεις: 892
  • IMG_20170409_164806.jpg
    IMG_20170409_164806.jpg
    54,8 KB · Εμφανίσεις: 1.078
  • IMG_20170409_172804.jpg
    IMG_20170409_172804.jpg
    103,3 KB · Εμφανίσεις: 1.287

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ειναι μπαμπατσικο
so what??
αν δεν σ αρεσει δεν πας
απλα πραματα

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Να καταθέσω κι εγώ τη δική μου εμπειρία.

Την κοπέλα την ξέρω περίπου 2 χρόνια.
Εχω πάει μαζί της αρκετές φορές. Πιο παλιά έκανε outcall και το μαλλί πήγαινε πιο ακριβά αφού πλήρωνα και ξενοδοχείο. Τώρα που κάνει στον χώρο της ΧΩΡΙΣ να αυξήσει την τιμή της είναι σαφώς πιο ελκυστική η πρόταση.

Πάντα έπαιρνα 2 ώρες πρόγραμμα, ποτέ δεν έκανα κάτι ολοκληρωμένο μαζί της μπριζόλιασμα αφού δεν ήταν αυτό που ζήταγα απο υπηρεσίες αλλά απλά χαλάρωση και φραπεδάκι σπέσιαλ.

Τώρα στο ψητό.

Είναι πάντα ευδιάθετη και πρόσχαρη τουλάχιστον σ εμένα. Στο πρόγραμμα δε χάνει λεπτό ή κοιτάει το ρολόϊ γι' αυτό ποτέ δεν τελείωσα να φύγω πάνω στην ώρα, πάντα λίγο αργότερα.  :dancing: Είναι καλή στο social αφού έχει μπλα μπλά και μπορείς να μιλήσεις για να σπάσει ο πάγος που συνήθως φροντίζει εκείνη να σπάσει με τον τρόπο της.

Το μασάζ της είναι χαλαρωτικό και ξέρει που τρίβει, σε σημείο κι εγώ να έχω κοιμηθεί 1-2 φορές, (σπάνιο για μένα αφού είμαι πάντα στην τσίτα). Σίγουρα όπως είπε ένας συναγωνιστής πριν δεν θα πάω αν έχω πρόβλημα στη μέση κλπ σε αυτήν αφού δεν αυτοσυστήνεται για φυσιοθεραπευτής κλπ.  :hi:

Η όλη μαεστρία της δεν είναι μόνο στο μασάζ αλλά και στο χαμόγελο που σου ρίχνει κάνοντας σου μασάζ ενώ εσύ έχεις χαλαρώσει. 'Εχει μια πουτανιά ωραία στο βλέμμα της. Επίσης μεγάλη πουτανιά έχει στα χέρια που αφού είσαι μπρούμυτα ή ανάσκελα σε παίζει για ώρα μέχρι να φτάσει στο κρεάτινο ραβδί μου, αφού κάνει τυχαίες κινήσεις γύρω απ αυτό κι εγώ συνήθως έχω γίνει τούρμπο.  :erection:

Δεν είναι προσωπικά για μένα η λύση που όταν θέλω να  :fuck2: :fuck2: :fuck1: :fuck1: :zfuck: :zfuck: θα πάω σε αυτήν, όχι. Την προτιμώ όταν θέλω να χαλαρώσω οικονομικά και για ένα 2ωράκι.  :rockon:

Προσωπικά ποτέ δε μετάνοιωσα τα λεφτά που έχω δώσει (60 ευρώ δίωρο) αντίθετα έχω μετανοιώσει 50 ευρώ που έχω δώσει σε στούντιο και μπήκα-βγήκα στο 10λεπτό, ή σε μασαζερί που έχω δώσει 80 ευρώ για 45 λεπτά και ήταν μες τη βρώμα η άλλη ή μου έκανε νούμερα.

Αυτά απο μένα, καλά  :erection: :erection:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
με καλυψες απολυτα φιλε :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
κρεατινο ραβδι?? :2funny:

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
Να καταθέσω κι εγώ τη δική μου εμπειρία.

Την κοπέλα την ξέρω περίπου 2 χρόνια.
Εχω πάει μαζί της αρκετές φορές. Πιο παλιά έκανε outcall και το μαλλί πήγαινε πιο ακριβά αφού πλήρωνα και ξενοδοχείο. Τώρα που κάνει στον χώρο της ΧΩΡΙΣ να αυξήσει την τιμή της είναι σαφώς πιο ελκυστική η πρόταση.

Πάντα έπαιρνα 2 ώρες πρόγραμμα, ποτέ δεν έκανα κάτι ολοκληρωμένο μαζί της μπριζόλιασμα αφού δεν ήταν αυτό που ζήταγα απο υπηρεσίες αλλά απλά χαλάρωση και φραπεδάκι σπέσιαλ.

Τώρα στο ψητό.

Είναι πάντα ευδιάθετη και πρόσχαρη τουλάχιστον σ εμένα. Στο πρόγραμμα δε χάνει λεπτό ή κοιτάει το ρολόϊ γι' αυτό ποτέ δεν τελείωσα να φύγω πάνω στην ώρα, πάντα λίγο αργότερα.  :dancing: Είναι καλή στο social αφού έχει μπλα μπλά και μπορείς να μιλήσεις για να σπάσει ο πάγος που συνήθως φροντίζει εκείνη να σπάσει με τον τρόπο της.

Το μασάζ της είναι χαλαρωτικό και ξέρει που τρίβει, σε σημείο κι εγώ να έχω κοιμηθεί 1-2 φορές, (σπάνιο για μένα αφού είμαι πάντα στην τσίτα). Σίγουρα όπως είπε ένας συναγωνιστής πριν δεν θα πάω αν έχω πρόβλημα στη μέση κλπ σε αυτήν αφού δεν αυτοσυστήνεται για φυσιοθεραπευτής κλπ.  :hi:

Η όλη μαεστρία της δεν είναι μόνο στο μασάζ αλλά και στο χαμόγελο που σου ρίχνει κάνοντας σου μασάζ ενώ εσύ έχεις χαλαρώσει. 'Εχει μια πουτανιά ωραία στο βλέμμα της. Επίσης μεγάλη πουτανιά έχει στα χέρια που αφού είσαι μπρούμυτα ή ανάσκελα σε παίζει για ώρα μέχρι να φτάσει στο κρεάτινο ραβδί μου, αφού κάνει τυχαίες κινήσεις γύρω απ αυτό κι εγώ συνήθως έχω γίνει τούρμπο.  :erection:

Δεν είναι προσωπικά για μένα η λύση που όταν θέλω να  :fuck2: :fuck2: :fuck1: :fuck1: :zfuck: :zfuck: θα πάω σε αυτήν, όχι. Την προτιμώ όταν θέλω να χαλαρώσω οικονομικά και για ένα 2ωράκι.  :rockon:

Προσωπικά ποτέ δε μετάνοιωσα τα λεφτά που έχω δώσει (60 ευρώ δίωρο) αντίθετα έχω μετανοιώσει 50 ευρώ που έχω δώσει σε στούντιο και μπήκα-βγήκα στο 10λεπτό, ή σε μασαζερί που έχω δώσει 80 ευρώ για 45 λεπτά και ήταν μες τη βρώμα η άλλη ή μου έκανε νούμερα.

Αυτά απο μένα, καλά  :erection: :erection:
συμφωνω απολυτα σε αυτα που γραφεις ετσι ειναι

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Και κάτι άλλο σημαντικό!!!!  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

'Οταν χύνεις, δε σηκώνεται να φύγει....στον χαϊδεύει απαλά, του κάνει μασάζ σε κορμό πούτσου κι αρχίδια για πολλή ώρα μέχρι να στραγγίξεις και την τελευταία σταγόνα και να χαλαρώσεις και να γίνεις ένα με το κρεβάτι!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Για μένα το After Cum Service ήταν πάντα απαραίτητο, αν και δεν το έχω συναντήσει σχεδόν καθόλου. 'Ολες σχεδόν όταν χύνεις σου πετάνε μια χαρτοπετσέτα με οινόπνευμα να σκουπιστείς, η Βίκυ οχι.  :hi: :erection:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
κ οταν σε φραπεδιαζει κοιτα ποτε εσενα κ ποτε το κρεατινο ραβδι κ με καβλαρικο χαμογελο
οχι να κοιτα το ταβανι κ να σου δειχνει σιχαμαρα σαν κατι αλλες

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
κ οταν σε φραπεδιαζει κοιτα ποτε εσενα κ ποτε το κρεατινο ραβδι κ με καβλαρικο χαμογελο
οχι να κοιτα το ταβανι κ να σου δειχνει σιχαμαρα σαν κατι αλλες

Σωστός!  :hi:

Μου έχει τύχει κι αυτό απο μασατζού που δεν γούσταρε τη δουλειά της και να βλέπει κρεάτινα ραβδιά και κοίταζε τον πίνακα απέναντι!  :uglystupid:
Βέβαια τέτοιες μασαζομάνες μπήκανε σύντομα στα αζήτητα και έφυγαν απ τον χώρο ευτυχώς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom