Το ραντεβου Παρασκευη μεσημερακι στον χωρο της ,ευκολο παρκινγκ εξω απο το σπιτι (ειχε και αλλες 2 θεσεις παρκινγκ) και τηλεφωνο στην Στεφανια για το κουδουνι.
Παροτι ειχαμε μιλησει μιση ωρα νωριτερα για επιβεβαίωση του ραντεβου η κορασιδα δεν ηταν εκει ,μου λεει περιμενε λιγο ερχομαι. >
Σουλατσαρισμα στα περιξ και το μονο που ειχε να χαζεψω να περασει η ωρα ηταν 2 μαγαζια ,το ενα μαγαζι ηταν ενα πρατηριο ενος ψιλοαγνωστου brand με τα πιο βαρετα αθλητικα ειδη απο καταβολης κοσμου και η 2η βιτρινα κατι με ειδη σπιτιου ,ξερετε κουπες ,πιατακια ,ξυλινα αυγα μεσα σε πανερια.Καταλαβαινεται.
Βαριεμαρα ,χαζευω την βιτρινα και η ταμιας μεσα στο μαγαζι να μου ριχνει ματιες καθε 2 λεπτα μαλλον δεν ειχε ξαναδει αντρα να χαζευει τοση ωρα την βιτρινα και ανυσηχησε η κοπελα.
Πανω που ειχα αρχισει να ανακαλυπτω την θηλυκη πλευρα του εαυτου μου (και ειχε αρχισει να μου καλοαρεσει και ενας περτικαλης βουδας απο κερι
) χτυπαει το τηλεφωνο ,η Στεφανια ειναι στην εισοδο και με περιμενει.
15 λεπτα της ζωης μου χαμενα.
Βρισκομαστε στην εισοδο ,μπαινουμε στην πολυκατοικια και βουρ για το διαμερισμα.Μικρος χωρος ,ενα δωματιο με ενα μασαζοκρεβατο και ενα μεγαλο στρογγυλο κρεβατι και μια μικρη τουαλετα με ντουζ.
(Στην ντουζιερα το "τηλεφωνο" που πεταει το νερο εχει... φωτακια που αναβοσβηνουν σαν φωτορυθμικα
)
Το δωματιο μικρο αλλα homie με χαλαρη ατμοσφαιρα ,ωραιο μερος για αμαρτιες.
Ειχα κλεισει 2ωρο μασαζακι με φραπε οποτε ξαπλωσα στο μασαζοκρεβατο οσο η Στεφανια εκανε ενα ντουζακι.Η Στεφανια τωρα ειναι μια συμπαθητικη κοπελα ,εξυπνουλα ,ωραιο κορμακι με λιγα κιλακια εξτρα στην κοιλιτσα ,και στην περιφερεια οχι τιποτα υπερβολικο.Ομορφο προσωπακι και (το καλυτερο κομματι) 2 υπεροχα στητα βυζακια
στο ιδανικο μεγεθος αναμεσα σε λεμονι και πεπονι if you know what i mean.
Το περιεργο με την στεφανια ειναι οτι δειχνει πολυ ομορφοτερη χωρις τα ρουχα απο οτι με τα ρουχα
Στην "δουλεια" το κοριτσι ειναι τιμιο ,κανει ενα πολυ ωραιο χαλαρωτικο μασαζ σε ολο το σωμα εκτος απο κεφαλι και πατουσες.Δεν ειναι φυσιοθεραπευτικο μασαζ δεν θα σου γιατρεψει καποιο προβλημα που εχεις ή καποιο τραυματισμο μην μπερδευομαστε εδω ειναι για να χαλαρωσεις απο τα τρεξιματα ολης της μερας και να πιεις το φραπεδακι σου περιποιημενο απο μια ωραια χαμογελαστη κοπελα.
Δεν κανει αγγαρεια ,ειναι ομιλιτικη οσο πρεπει στην αρχη για να σπασει τον παγο και βγαζει τον σκασμο οταν σε χαλαρωνει με το μασαζακι στα πιο "επιβαρυμενα μερη" δηλαδη πλατη ,μεση και ποδια.
Παραλιγο να με παρει ο υπνος το τελευταιο μισαωρο και αυτο ειναι κατορθωμα για καθε μασερ.
Στον ερωτικο φραπε ισχυει οτι και στον κανονικο φραπε ,ειναι δυσκολο να αποτυχεις ,δεν ειναι πυρηνικη φυσικη.
Η κοπελα κανει μια χαρα φραπεδια με κεφι και πονηρο χαμογελο και την ευχαριστηθηκα τα μαλα.
Το highlight του μασαζ ειναι οταν καθεσαι ανασκελα με την Στεφανια πισω απο το κεφαλι σου ,να κανει μασαζ "σερνοντας" τα χερια της απο τους ομους προς την κοιλια σου και σκυβοντας προς εσενα τα βυζακια της να χορευουν σε αποσταση 2 εκατοστων απο το στομα σου.
La Vita è Bella
Φευγεις απο το σπιτι και αισθανεσαι 100 φορες καλυτερα απο οτι ησουν οταν μπηκες.
Α και στο θεμα χρονος ειναι κυρια ,ειχα κλεισει 2 ωρες και εκατσα 2 ωρες και 10 λεπτα ,ουτε ιχνος βιασυνης ή πιεσης απο την μερια της.