swadow
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 623
- Πόντοι
- 316
γιατι απορεις τζιμη λεω για τον συναδελφο για της καλες υπηρεσιες που προσφερει
και που κολαει αυτο ρε παπαρα???πριν ενα χρονο ειχα παει μαζι της με φουλ προγραμα απο ολα εκανε τα παντα με τιμή 1.30 ωρα 90 ευρω και ειχε και θαρρος να μου ζητήσει να την παω στο σπιτι.
καλη ε
πριν ενα χρονο ειχα παει μαζι της με φουλ προγραμα απο ολα εκανε τα παντα με τιμή 1.30 ωρα 90 ευρω και ειχε και θαρρος να μου ζητήσει να την παω στο σπιτι.
καλη ε
τα καλα να τα λεμε δεν εχω παρει αλλα απο αυτα που ακουω σιγουρα θα κανω επισκεψη
και τι σε χαλασε δεν μας ειπες;πριν ενα χρονο ειχα παει μαζι της με φουλ προγραμα απο ολα εκανε τα παντα με τιμή 1.30 ωρα 90 ευρω και ειχε και θαρρος να μου ζητήσει να την παω στο σπιτι.
καλη ε
επισις φιλε μετα απο το πασχα σιγουρατα καλα να τα λεμε δεν εχω παρει αλλα απο αυτα που ακουω σιγουρα θα κανω επισκεψη
και τι σε χαλασε δεν μας ειπες;
και εγω τωρα τιποτα οπως ειπες μετα το πασχα με την πρωτη ευκαιρια βουρεπισις φιλε μετα απο το πασχα σιγουρα
Κοιτάξτε νομίζω όποιος είχε πάει μαζί τις κε πέρασε καλα δεν νομίζω θα τα πει όλα εδω και θα τα κρατήσει για τον εαυτό του. Και η καθε κοπελα μεσα απο τις εμπειρίες καταλαβαίνεις οτι ολα αλλάζουν.
σωστοςκαι εγω τωρα τιποτα οπως ειπες μετα το πασχα με την πρωτη ευκαιρια βουρ
Μην περιμενετε απαντηση ο τυπος ειναι τρομπας βγαινει και λεει ντροπη σου βικη και μετα απο μια ωρα αραδιαζει μια μαλακια αυτον πως τον λενε??
τυπε κανεις καπου λαθος εδω γραφουμε για να παιρνουμε πληροφοριες αν οντος δεν ηταν καλη η κοπελα θα το εγραφαν νομιζωΚοιτάξτε νομίζω όποιος είχε πάει μαζί τις κε πέρασε καλα δεν νομίζω θα τα πει όλα εδω και θα τα κρατήσει για τον εαυτό του. Και η καθε κοπελα μεσα απο τις εμπειρίες καταλαβαίνεις οτι ολα αλλάζουν.
ποσο φουλ δηλαδη??
anal?
cim?
rimming??
τυπε κανεις καπου λαθος εδω γραφουμε για να παιρνουμε πληροφοριες αν οντος δεν ηταν καλη η κοπελα θα το εγραφαν νομιζω
γουστα ειναι αυτα
ακριβως ετσι για αυτο το ειπα τζιμη αλλος περναει καλα αλλος οχι δεν σου αρεσει δεν ξαναπας;ε οκ
αυτο ειναι κ υποκειμενικο
απλα αν δεν περασεις καλα απλα το λες
χωρις υστεριες βρισιες κ παπαριες
ακριβως ετσι για αυτο το ειπα τζιμη αλλος περναει καλα αλλος οχι δεν σου αρεσει δεν ξαναπας;