Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1
Μάλλον με

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    6,6 KB · Εμφανίσεις: 86

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.634
Πόντοι
2.456
Ο φραπες ειναι πετυχημενος γιατι τον  :jerking: καλα ή γιατι βαζει γαλα απο τα :tits2: μασταρια της;
:think:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Ο φραπες ειναι πετυχημενος γιατι τον  :jerking: καλα ή γιατι βαζει γαλα απο τα :tits2: μασταρια της;
:think:
καλυτερα να δωσεις κανα 60ρι να τα κανεις ολα μα ολα....ακομα και μασχολοτσιμπουκο...

βεβαια καλυτερα το free μιας και το δινει εκει που ξερει οτι πρεπει να το δωσει ;)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Τί είναι το μασχαλοτσίμπουκο ρε μάγκες?
το τρομπονιασμα...οταν βαζεις το πουτσο σου στη μασχαλη της κοπελας και το κουνας περα δωθε...για κινκι γκομενες που ξεπερνουν το ισπανικο τεστ με αριστα και θελουν να προχωρησουν ενα βημα παρακατω....

rock_n_rolla

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
3
Πόντοι
0
το τρομπονιασμα...οταν βαζεις το πουτσο σου στη μασχαλη της κοπελας και το κουνας περα δωθε...για κινκι γκομενες που ξεπερνουν το ισπανικο τεστ με αριστα και θελουν να προχωρησουν ενα βημα παρακατω....

Προχωρημένα πράγματα δηλαδή.

Πρέπει να το κάνουμε και emoticon :2funny:

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
311
Πόντοι
21
Συναντηση στην υπόγα της Στεφανίας πριν λίγες μέρες, καπου κοντά στο φάρο Ψυχικού.
Επικοινωνία εύκολη, πρόσβαση στη μικρή γκαρσονιέρα επίσης εύκολη, με κάμποσο φρι πάρκινγκ στη γειτονιά.
Για την εμφάνιση της κοπέλας δε θα μιλήσω, μια που ειναι καθαρά υποκειμενική η φάση. Πάμε στο σέρβις: γλυκειά, φιλική και συνάμα επαγγελματική συμπεριφορά, δυνατό μασάζ με προσοχή στα σημεία που χρειάζονταν παραπάνω έμφαση και τέλειωμα με μια εξαιρετική μαλακία, αργή και αισθησιακή, με το μεσαίου μεγέθους βυζί της στο στόμα μου και το χέρι μου να την τρίβει το υγρό μουνί της.
Η ζημιά 40 ευρώ.
Αν τα άξιζε? Εσείς τι λέτε?

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Λοιπόν , Βίκυ στεφάνια , ειχα γραψει και πριν μερες αλλα δεν καταλαβε κανεις...

Ο χώρος μικρος σκοτεινός και δεν μπορώ να πω πεντακάθαρος , σε περιοχη που αναφερθηκε που ομως με βολευε και γιαυτο επισκεφτηκα,
κλεισούρα και υγρασία από το προγουμενο ραντεβού.
Πετσέτα καθαρή και παντόφλες μιας χρήσης . Κρεββατι μασάζ (με σεντονι μαλλον χρησιμοποιημενο που με χαλασε χωρις το γνωστο χαρτι ) και κρεββατι στρογγυλό .
Η κοπέλα χαμογελαστή , με υποδέχτηκε με ένα φόρεμα έτοιμη για έξοδο...σώμα κάτω του μετρίου , μικρό βυζι με μεγάλη ρωγα αλλά πεσμένο για την ηλικία .
Μεγαλη περιφερεια και κωλαρα για μερακλήδες
Ρώτησα τιμές είπε 40 για μια ώρα με happy ending της, ρωτησα για παραπανω υπηρεσιες  , ειπε  ναι στα 80 μαξ
Έτριβε για πάνω από ώρα και αφού έφτασε στο επίμαχο άρχισε κάτι παλαβά χωρίς να το πιάσει το εργαλείο ψιλό χάιδεμα τσιμπολόγημα κλπ
και ούτε αποφάσιζε να το βάλει στο στόμα , ουτε να τον παιξει σαν ανθρωπος...  όποτε σηκώθηκα και της είπα να παμε στο κρεββατι.
Πήγα να γλυφω και με σταμάτησε ... είπε δεν είμαι 'fan' ξενέρωσα της τον έδωσα πίπα και τελείωσα
Σύνολο 1 1/2 ώρα χωρίς άγχος χρόνου
Στο τέλος είπα τι χρωστάω μου είπε 60

Περιεγραψα οσο πιο αντικειμενικα μπορουσα η επιλογη δικη σας.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Λοιπόν , Βίκυ στεφάνια , ειχα γραψει και πριν μερες αλλα δεν καταλαβε κανεις...

Ο χώρος μικρος σκοτεινός και δεν μπορώ να πω πεντακάθαρος , σε περιοχη που αναφερθηκε που ομως με βολευε και γιαυτο επισκεφτηκα,
κλεισούρα και υγρασία από το προγουμενο ραντεβού.
Πετσέτα καθαρή και παντόφλες μιας χρήσης . Κρεββατι μασάζ (με σεντονι μαλλον χρησιμοποιημενο που με χαλασε χωρις το γνωστο χαρτι ) και κρεββατι στρογγυλό .
Η κοπέλα χαμογελαστή , με υποδέχτηκε με ένα φόρεμα έτοιμη για έξοδο...σώμα κάτω του μετρίου , μικρό βυζι με μεγάλη ρωγα αλλά πεσμένο για την ηλικία .
Μεγαλη περιφερεια και κωλαρα για μερακλήδες
Ρώτησα τιμές είπε 40 για μια ώρα με happy ending της, ρωτησα για παραπανω υπηρεσιες  , ειπε  ναι στα 80 μαξ
Έτριβε για πάνω από ώρα και αφού έφτασε στο επίμαχο άρχισε κάτι παλαβά χωρίς να το πιάσει το εργαλείο ψιλό χάιδεμα τσιμπολόγημα κλπ
και ούτε αποφάσιζε να το βάλει στο στόμα , ουτε να τον παιξει σαν ανθρωπος...  όποτε σηκώθηκα και της είπα να παμε στο κρεββατι.
Πήγα να γλυφω και με σταμάτησε ... είπε δεν είμαι 'fan' ξενέρωσα της τον έδωσα πίπα και τελείωσα
Σύνολο 1 1/2 ώρα χωρίς άγχος χρόνου
Στο τέλος είπα τι χρωστάω μου είπε 60

Περιεγραψα οσο πιο αντικειμενικα μπορουσα η επιλογη δικη σας.
ωραία πληροφόρηση

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Εξαρχής κανόνισα και πήγα στην Βίκυ-Στεφανία σαν μασαζολάτρης και όχι σαν μασαζομούρης. Δεν πήγα δλδ για καλαμάκι, ούτε για μπριζόλα, κτλ. Άλλωστε η κοπέλα λέει ότι η δουλειά της είναι μασέζ. Εμφανισιακά όπως στις φωτο. ΔΕΝ είναι [ξανθιά-2μετρη-σούπερ σώμα/πόδι-με γραμμώσεις-με στητά 3+]. Αυτός που θέλει τέτοια,  πάει αλλού.

Χώρος μάλλον καινούργιος, απλός, μικρός, καθαρός, ψιλοκομπλέ, αλλά άβολος, έχω κάποιες παρατηρήσεις (καθότι γεροντοκόρος). Μασάζ πολύ καλό, δυνατό με τα χέρια, σημειολογικό, επιμελημένο, παντού, εργατικότητα και κούραση, γεμάτος όλος ο χρόνος! Διέλυσε τους κόμπους μου με επιμονή και δύναμη. Από τη χαλάρωση ένιωθα κάποιες στιγμές ότι θα με έπαιρνε ο ύπνος. Φράπυ έντ καλό! Ευγένεια, χαμόγελο, χαλαρότητα, καφεδάκι. Επίσης, δεν τσιγκουνεύεται το χρόνο καθόλου, μένεις και παραπάνω.

Τιμές αυτές που γράφει και λέει και προφορικά. Ήταν απόλυτα σαφής και συνεπής με τις τηλεφωνικές συνεννοήσεις της, με είχε ενημερώσει και για τη δυνατότητα έξτρα  που δεν επέλεξα.

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και κάτι άλλο σημαντικό!!!!  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

'Οταν χύνεις, δε σηκώνεται να φύγει....στον χαϊδεύει απαλά, του κάνει μασάζ σε κορμό πούτσου κι αρχίδια για πολλή ώρα μέχρι να στραγγίξεις και την τελευταία σταγόνα και να χαλαρώσεις και να γίνεις ένα με το κρεβάτι!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Για μένα το After Cum Service ήταν πάντα απαραίτητο, αν και δεν το έχω συναντήσει σχεδόν καθόλου. 'Ολες σχεδόν όταν χύνεις σου πετάνε μια χαρτοπετσέτα με οινόπνευμα να σκουπιστείς, η Βίκυ οχι.  :hi: :erection:

Και αυτό! Εμένα τουλάχιστον όταν χύνω που χύνω σαν συντριβάνι (ας είναι καλά η βιταμίνη C που την έχω ξεσκίσει) φωνάζει η Στεφανία "ουάου"  :o :o :cum: :cum: :cum: :cum:

Φιλαράκι δικός μου είσαι!!!
Δεν έχω πετύχει άλλον που να ξέρει τι θέλει στο μάσαζ. Και απ' αυτά που γράφεις τα γούστα μας στο μασάζ είναι πολύ κοντά.
Όσο για την vit. C, 2-3gr/ημέρα κάθε πρωί.

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
401
Πόντοι
36
Δεν έχω πετύχει άλλον που να ξέρει τι θέλει στο μάσαζ. Και απ' αυτά που γράφεις τα γούστα μας στο μασάζ είναι πολύ κοντά.
αργινινη ολα τα λεφτα....

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Καλή η βιταμίνη C, ωφελεί, αλλά από την άλλη μπορεί να βλάψει τα νεφρά.

Σημ: Υποθέτω θέλετε βιταμίνη Ε και ψευδάργυρο

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055

Σ ευχαριστώ! Πείρα δεκαετιών σε εγχώρια και ξένα μασαζοκρέβατα! Πράγματι όπως λες, λίγοι ξέρουν τι θέλουν στο μασάζ και πώς το θέλουν!  :wanker: :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom