zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
Την φραπεδιά την κάνει ντυμένη ?
Και το μασάζ ? βγάζει τίποτε ή είναι με τα ρούχα ?
Την φραπεδιά την κάνει ντυμένη ?
Και το μασάζ ? βγάζει τίποτε ή είναι με τα ρούχα ?
Ο φραπες ειναι πετυχημενος γιατι τον καλα ή γιατι βαζει γαλα απο τα μασταρια της;
Δηλαδη κατι σαν multi..Γιατί διαθέτει άριστη και αξεπέραστη τεχνική!
καλυτερα να δωσεις κανα 60ρι να τα κανεις ολα μα ολα....ακομα και μασχολοτσιμπουκο...Ο φραπες ειναι πετυχημενος γιατι τον καλα ή γιατι βαζει γαλα απο τα μασταρια της;
ακομα και μασχολοτσιμπουκο...
το τρομπονιασμα...οταν βαζεις το πουτσο σου στη μασχαλη της κοπελας και το κουνας περα δωθε...για κινκι γκομενες που ξεπερνουν το ισπανικο τεστ με αριστα και θελουν να προχωρησουν ενα βημα παρακατω....Τί είναι το μασχαλοτσίμπουκο ρε μάγκες?
το τρομπονιασμα...οταν βαζεις το πουτσο σου στη μασχαλη της κοπελας και το κουνας περα δωθε...για κινκι γκομενες που ξεπερνουν το ισπανικο τεστ με αριστα και θελουν να προχωρησουν ενα βημα παρακατω....
Γιατί διαθέτει άριστη και αξεπέραστη τεχνική!
Δηλαδη κατι σαν multi..
ωραία πληροφόρησηΛοιπόν , Βίκυ στεφάνια , ειχα γραψει και πριν μερες αλλα δεν καταλαβε κανεις...
Ο χώρος μικρος σκοτεινός και δεν μπορώ να πω πεντακάθαρος , σε περιοχη που αναφερθηκε που ομως με βολευε και γιαυτο επισκεφτηκα,
κλεισούρα και υγρασία από το προγουμενο ραντεβού.
Πετσέτα καθαρή και παντόφλες μιας χρήσης . Κρεββατι μασάζ (με σεντονι μαλλον χρησιμοποιημενο που με χαλασε χωρις το γνωστο χαρτι ) και κρεββατι στρογγυλό .
Η κοπέλα χαμογελαστή , με υποδέχτηκε με ένα φόρεμα έτοιμη για έξοδο...σώμα κάτω του μετρίου , μικρό βυζι με μεγάλη ρωγα αλλά πεσμένο για την ηλικία .
Μεγαλη περιφερεια και κωλαρα για μερακλήδες
Ρώτησα τιμές είπε 40 για μια ώρα με happy ending της, ρωτησα για παραπανω υπηρεσιες , ειπε ναι στα 80 μαξ
Έτριβε για πάνω από ώρα και αφού έφτασε στο επίμαχο άρχισε κάτι παλαβά χωρίς να το πιάσει το εργαλείο ψιλό χάιδεμα τσιμπολόγημα κλπ
και ούτε αποφάσιζε να το βάλει στο στόμα , ουτε να τον παιξει σαν ανθρωπος... όποτε σηκώθηκα και της είπα να παμε στο κρεββατι.
Πήγα να γλυφω και με σταμάτησε ... είπε δεν είμαι 'fan' ξενέρωσα της τον έδωσα πίπα και τελείωσα
Σύνολο 1 1/2 ώρα χωρίς άγχος χρόνου
Στο τέλος είπα τι χρωστάω μου είπε 60
Περιεγραψα οσο πιο αντικειμενικα μπορουσα η επιλογη δικη σας.
Και κάτι άλλο σημαντικό!!!!
'Οταν χύνεις, δε σηκώνεται να φύγει....στον χαϊδεύει απαλά, του κάνει μασάζ σε κορμό πούτσου κι αρχίδια για πολλή ώρα μέχρι να στραγγίξεις και την τελευταία σταγόνα και να χαλαρώσεις και να γίνεις ένα με το κρεβάτι!
Για μένα το After Cum Service ήταν πάντα απαραίτητο, αν και δεν το έχω συναντήσει σχεδόν καθόλου. 'Ολες σχεδόν όταν χύνεις σου πετάνε μια χαρτοπετσέτα με οινόπνευμα να σκουπιστείς, η Βίκυ οχι.
Και αυτό! Εμένα τουλάχιστον όταν χύνω που χύνω σαν συντριβάνι (ας είναι καλά η βιταμίνη C που την έχω ξεσκίσει) φωνάζει η Στεφανία "ουάου" :o :o
αργινινη ολα τα λεφτα....Φιλαράκι δικός μου είσαι!!!
Δεν έχω πετύχει άλλον που να ξέρει τι θέλει στο μάσαζ. Και απ' αυτά που γράφεις τα γούστα μας στο μασάζ είναι πολύ κοντά.
Όσο για την vit. C, 2-3gr/ημέρα κάθε πρωί.
Φιλαράκι δικός μου είσαι!!!
Δεν έχω πετύχει άλλον που να ξέρει τι θέλει στο μάσαζ. Και απ' αυτά που γράφεις τα γούστα μας στο μασάζ είναι πολύ κοντά.
Όσο για την vit. C, 2-3gr/ημέρα κάθε πρωί.
αργινινη ολα τα λεφτα....