Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865
Εύχομαι καλή μέρα και καλό Πάσχα σε όλους! :rose:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Το μασαζ το κατεχει πολυ καλα, δεν θα ελεγα οτι ειναι δυνατο, αλλα ουτε και πασαλειμα. Οντως οπως προειπαν αλλοι σου κανει μασαζ σε ολο μα ολο το σωμα (μπρουμυτα και ανασκελα) και το αγγιγμα της και οι κινησεις ντης ειναι κατι μεταξυ χαλαρωτικου και αισθησιακου. Χωρις να το ζητησω ιδιαιτερα ετσι μου εκανε μασαζ, αν καποιος θελει κατι πιο δυνατο (πχ προς το αθλητικο), πιστευω οτι η Στεφανια θα ανταποκριθει μια χαρα. Στο τελος αρχισε εναν αριστοτεχνικο φραπε που εξελιχθηκε σε ενα εξισου καλο καλαμακι.
Η ολη συναντηση κρατησε 1 1/2 ωρα χωρις να υπολογιζω τα ντουζ με κοστος 50 ευρω (συν κατι για το καλαμακι, αλλα αφηνω την ιδια να πει σχετικα για τα εξτρα δωρακια)
Ανετα θα την ξανασυναντουσα, αν και με δυσκολευει η αποσταση απο τα νοτια προαστεια, πρ΄ολα αυτα η προσβαση και το παρκαρισμα ειναι ευκολα.

Το καλαμάκι φίλε είχε και πλαστικό περιτύλιγμα ή όχι?  :think: :think: :think:

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1

Συνημμένα

• a_d4115fc2.jpg
    a_d4115fc2.jpg
    9,5 KB · Εμφανίσεις: 455

nofriedsjustxxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
169
Πόντοι
280
Πρωινή συνάντηση από λίγων ημερών με την εν λόγω κορασίδα στον υπόγειο χώρο που εργάζάζεται και μάλλον μένει.
Συνολικές εντυπώσεις θετικές, χωρίς το μασάζ της να είναι επαγγελματικό, τουλάχιστον έχει καλή διάθεση και προσπαθεί, ο φραπές ήταν καλός αλλά δυσκολευόμουν να εκτονωθώ και ζήτησα καλάμάκι, το οποίο προσέφερε άνευ, αφού πρώτα σκούπισε τα έλαια, η "ανακούφιση" επήλθε ολούθε......πλήν στομ.κοιλότητας. Η χημεία που αναπτύχθηκε ήταν θετική, εμφανισιακά νεαρούλα με φατσούλα γλυκιά, σώμα δεν..
Συνολική παραμονή, κάτι παραπάνω από ώρα, κοστος 60. Εάν βολέψει το πρόγραμμα θα ξανατιμηθεί..

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Πρωινή συνάντηση από λίγων ημερών με την εν λόγω κορασίδα στον υπόγειο χώρο που εργάζάζεται και μάλλον μένει.
Συνολικές εντυπώσεις θετικές, χωρίς το μασάζ της να είναι επαγγελματικό, τουλάχιστον έχει καλή διάθεση και προσπαθεί, ο φραπές ήταν καλός αλλά δυσκολευόμουν να εκτονωθώ και ζήτησα καλάμάκι, το οποίο προσέφερε άνευ, αφού πρώτα σκούπισε τα έλαια, η "ανακούφιση" επήλθε ολούθε......πλήν στομ.κοιλότητας. Η χημεία που αναπτύχθηκε ήταν θετική, εμφανισιακά νεαρούλα με φατσούλα γλυκιά, σώμα δεν..
Συνολική παραμονή, κάτι παραπάνω από ώρα, κοστος 60. Εάν βολέψει το πρόγραμμα θα ξανατιμηθεί..

ωραιος

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865
Θα ήθελα να ενημερώσω τους νέους φίλους και να υπενθυμίσω στους παλιούς ότι είμαι διαθέσιμη για συναντήσεις Σάββατα και Κυριακές κανονικά με ωράριο από 9 το πρωί εως το βράδυ στις 11 περίπου. Πολλά πολλά φιλάκια σε όλους σας*** :rose:

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.590
Πόντοι
29.667
Θα ήθελα να ενημερώσω τους νέους φίλους και να υπενθυμίσω στους παλιούς ότι είμαι διαθέσιμη για συναντήσεις Σάββατα και Κυριακές κανονικά με ωράριο από 9 το πρωί εως το βράδυ στις 11 περίπου. Πολλά πολλά φιλάκια σε όλους σας*** :rose:

Καθημερινές δεν δέχεσαι;

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865
μια βροχερη αλλα αισθησιακη καλημερα σε ολους!

arrostia36

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2016
Like
69
Πόντοι
1
Λοιπον παιδες καταρχην καλησπερα.Γραφω για ραντεβουνπου εγινε προ ολιγων ωρων σε δικο της χωρο στο ψυχικο.η κοπελα απο εμφανιση ειναι μια χαρα οτι βλέπετε στης φωτο.Απο σωμα ειναι μπαμπατσικη οπως ακριβως μ αρέσει. Παμε στο μασαζ απο τα καλα που μπορεις να βρεις αυτην την περιοδο,δυνατο εκει που πρεπει εχω κ αυχενικο κ το προσεξε πολυ κ σοφτ στα σημεια που πρεπει ξελαμπικαρεις με το δυνατο κ χαλαρωνεις με το σοφτ.μπηκα βαρυς κ εφυγα κομπλε ..Στο παρακατω τωρα.....λοιπόν η κοπελα κανει επαφη επιλεκτικα μου το τονισε κ μπραβο της,το λεω οχι γιατι εκανα εγω αλλα γιατι το λεει απ την αρχη κ οχι κατ οπην εορτης κ εμενα μου αρεσουνναυτες οι εξηγησεις απο την αρχη,σε βλεπω μου κανεις προχωραμε.Στο σεξ ηταν καταπληκτικήντο εκανε ακριβώς όπως το ήθελα αργο βασανιστικο με πολυ γλωσσοφιλο σαν να ημουνα μεντην δικια μου σε ολες τις στασεις,παιδια δεν ξερω αλλα εγω εμεινα πολυ ικανοποιημενος κ θα την ξανατιμησω.Οσο για το οικονομικο δεν μου αλαξε κατι.οτι μου έγραψε στο μυνημα αυτα μου πηρε κ εκατσα κ κανενα μεσαωρο παραπάνω.Λοιπον μπραβο στο κοριτσι εγω εμεινα πολυ ικανοποιημενος.Κ ξεκαθαριζω οτι γουστα ειναι αυτα σε αλλους αρεσουν κ σε αλλους οχι.Κ να με συνχωρεσετε για τα λάθη αλλανγραφω απο ταμπλετ κ τα μασαει λιγο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom