Λοιπον παιδες καταρχην καλησπερα.Γραφω για ραντεβουνπου εγινε προ ολιγων ωρων σε δικο της χωρο στο ψυχικο.η κοπελα απο εμφανιση ειναι μια χαρα οτι βλέπετε στης φωτο.Απο σωμα ειναι μπαμπατσικη οπως ακριβως μ αρέσει. Παμε στο μασαζ απο τα καλα που μπορεις να βρεις αυτην την περιοδο,δυνατο εκει που πρεπει εχω κ αυχενικο κ το προσεξε πολυ κ σοφτ στα σημεια που πρεπει ξελαμπικαρεις με το δυνατο κ χαλαρωνεις με το σοφτ.μπηκα βαρυς κ εφυγα κομπλε ..Στο παρακατω τωρα.....λοιπόν η κοπελα κανει επαφη επιλεκτικα μου το τονισε κ μπραβο της,το λεω οχι γιατι εκανα εγω αλλα γιατι το λεει απ την αρχη κ οχι κατ οπην εορτης κ εμενα μου αρεσουνναυτες οι εξηγησεις απο την αρχη,σε βλεπω μου κανεις προχωραμε.Στο σεξ ηταν καταπληκτικήντο εκανε ακριβώς όπως το ήθελα αργο βασανιστικο με πολυ γλωσσοφιλο σαν να ημουνα μεντην δικια μου σε ολες τις στασεις,παιδια δεν ξερω αλλα εγω εμεινα πολυ ικανοποιημενος κ θα την ξανατιμησω.Οσο για το οικονομικο δεν μου αλαξε κατι.οτι μου έγραψε στο μυνημα αυτα μου πηρε κ εκατσα κ κανενα μεσαωρο παραπάνω.Λοιπον μπραβο στο κοριτσι εγω εμεινα πολυ ικανοποιημενος.Κ ξεκαθαριζω οτι γουστα ειναι αυτα σε αλλους αρεσουν κ σε αλλους οχι.Κ να με συνχωρεσετε για τα λάθη αλλανγραφω απο ταμπλετ κ τα μασαει λιγο.