Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (6 μέλη και 28 επισκέπτες)

TheGreat

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Like
13
Πόντοι
0
Μήπως έιναι υπερβολικά πολλά...???   :think:  :think:  :think:

Με 10 - 20 ευρω παραπάνω πηδάς αρκετες, πιό εμφανήσιμες....

Φίλε δεν θα κρύψω ότι είμαι fan της και η άποψη μου είναι biased  :rockon: :rockon:!
Φίλε μου, δεν θες να πηδήξεις ένα ωραίο ψυχρό και αναίσθητο γκομενάκι που θα κοιτάει το ρολόι πότε θα τελειώσεις και να πετάξεις τα λεφτά σου, η μαλακία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πιο ωραία.
Θα μου πεις πουτάνες είναι παίζουν θέατρο. Και εγώ θα σου πω μπράβο! που το ξέρεις (γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα νομίζουν ότι είναι γκόμενοι) αλλά στα αρχίδια μας αρκεί να το κάνουν σωστά.
Η biky-stefania  :kneel: σου δίνει την ψευδαίσθηση (?) και σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι ο μοναδικός της γκόμενος. Μάνο για αυτό αξίζει τα λεφτά της και την εμπειρία  :headbaning1:!!!
Τι να κάνεις τα πιο εμφανίσιμα έπιπλα?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Φίλε δεν θα κρύψω ότι είμαι fan της και η άποψη μου είναι biased  :rockon: :rockon:!
Φίλε μου, δεν θες να πηδήξεις ένα ωραίο ψυχρό και αναίσθητο γκομενάκι που θα κοιτάει το ρολόι πότε θα τελειώσεις και να πετάξεις τα λεφτά σου, η μαλακία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πιο ωραία.
Θα μου πεις πουτάνες είναι παίζουν θέατρο. Και εγώ θα σου πω μπράβο! που το ξέρεις (γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα νομίζουν ότι είναι γκόμενοι) αλλά στα αρχίδια μας αρκεί να το κάνουν σωστά.
Η biky-stefania  :kneel: σου δίνει την ψευδαίσθηση (?) και σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι ο μοναδικός της γκόμενος. Μάνο για αυτό αξίζει τα λεφτά της και την εμπειρία  :headbaning1:!!!

πες τα ντε
κ μιλαω γενικα

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
παρεπιπτοντως να υπενθυμισω οτι βρισκομαι στην διαθεση σας με πρωταρχικο μελημα μου να σας προσφερω ενα αναζωογονητικοτατο μασαζ γεματο αισθησιασμο!!!καλη εβδομαδα να εχουμε  :lheel:

Από το 1heel: δίνεις υποσχέσεις Στεφανία...και σίγουρα είναι "αναζωογονητικοτατο"!Να είσαι καλά...

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16

Σημασία έχει τι τελικό αποτέλεσμα σε αυτές τις περιπτώσεις...μετά το τέλος να κάνεις λογαριασμό για το

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
...για το πώς πέρασες στον χρόνο που αφιερωσες καθώς και το κόστος.Αυτο μετράει άσχετα την ομορφιά ή την απλότητα.

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Λοιπον παιδες καταρχην καλησπερα.Γραφω για ραντεβουνπου εγινε προ ολιγων ωρων σε δικο της χωρο στο ψυχικο.η κοπελα απο εμφανιση ειναι μια χαρα οτι βλέπετε στης φωτο.Απο σωμα ειναι μπαμπατσικη οπως ακριβως μ αρέσει. Παμε στο μασαζ απο τα καλα που μπορεις να βρεις αυτην την περιοδο,δυνατο εκει που πρεπει εχω κ αυχενικο κ το προσεξε πολυ κ σοφτ στα σημεια που πρεπει ξελαμπικαρεις με το δυνατο κ χαλαρωνεις με το σοφτ.μπηκα βαρυς κ εφυγα κομπλε ..Στο παρακατω τωρα.....λοιπόν η κοπελα κανει επαφη επιλεκτικα μου το τονισε κ μπραβο της,το λεω οχι γιατι εκανα εγω αλλα γιατι το λεει απ την αρχη κ οχι κατ οπην εορτης κ εμενα μου αρεσουνναυτες οι εξηγησεις απο την αρχη,σε βλεπω μου κανεις προχωραμε.Στο σεξ ηταν καταπληκτικήντο εκανε ακριβώς όπως το ήθελα αργο βασανιστικο με πολυ γλωσσοφιλο σαν να ημουνα μεντην δικια μου σε ολες τις στασεις,παιδια δεν ξερω αλλα εγω εμεινα πολυ ικανοποιημενος κ θα την ξανατιμησω.Οσο για το οικονομικο δεν μου αλαξε κατι.οτι μου έγραψε στο μυνημα αυτα μου πηρε κ εκατσα κ κανενα μεσαωρο παραπάνω.Λοιπον μπραβο στο κοριτσι εγω εμεινα πολυ ικανοποιημενος.Κ ξεκαθαριζω οτι γουστα ειναι αυτα σε αλλους αρεσουν κ σε αλλους οχι.Κ να με συνχωρεσετε για τα λάθη αλλανγραφω απο ταμπλετ κ τα μασαει λιγο.

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Καλή η κριτική σου και απλώς να αναφέρω ότι σε αυτό το σύστημα ότι αποφασίζουμε να δοκιμάσουμε είναι δική μας επιλογή! Κανένας δεν μας υποχρεώνει να το κάνουμε και ειδικά όταν υπάρχουν φωτογραφίες από την κοπέλα...σου αρέσει προχωράς,δεν σου αρέσει δεν το κάνεις .Απλά

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865
Φίλτατε θα μου επιτρέψεις να συμπληρώσω ότι πολύ σημαντικό είναι κάποιος να ξέρει τι θέλει ακριβώς κ τι να περιμένει βασικά από εμένα προσωπικά.. Γιατί εγώ βροντοφωναζω ότι το μασάζ είναι η μεγάλη λατρεία μου πάνω από όλα ..

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.590
Πόντοι
29.667
Τελικά η Βίκυ-Στεφανια το πνίγει το κουνέλι;
Μήπως κάνει μόνο καλαμάκι ή μόνο φραπεδακι;

Πρέπει να μάθουμε για να ξέρουμε τι να περιμένουμε όταν την συναντήσουμε.

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26

Όπως είπε και ο Χάρης , το πνίγει το κουνέλι επιλεκτικά.
Έχει μια δόση περιπέτειας το πράγμα.Πληρώνεις και ίιιιιισως και να γαμήσεις.....
Το επόμενο στάδιο είναι να πηγαίνουμε με φωτοτυπία του Ε9 και του βιβλιαρίου καταθέσεων

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756

ρε ριχνει γαμησια ωκεανογραφημενα.....ακου αν πνιγει το κουνελι!!!!

με τα ποδια ανοιχτα ερχεται λεμε!

NOTIS47

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
180
Πόντοι
1
Όπως είπε και ο Χάρης , το πνίγει το κουνέλι επιλεκτικά.
Έχει μια δόση περιπέτειας το πράγμα.Πληρώνεις και ίιιιιισως και να γαμήσεις.....
Το επόμενο στάδιο είναι να πηγαίνουμε με φωτοτυπία του Ε9 και του βιβλιαρίου καταθέσεων
Πολυ σωστα...υπαρχει κ μεγαλο θεμα εγωισμου,δηλ αλλεs κοπελλεs,ερχονται στο ραντεβου,κ δεν εχουν την δυνατοτητα να διαλεξουν αν τουs αρεσει ο πελaτηs,μονο ο πελατηs εχει αυτο το πλεονεκτημα.
Η Στεφανια ερχεται,διαλεγει κ αν τηs αρεσει κανει,αν οχι τον πουλο.
Αυτο δεν ειναι πολυ εγωιστικο;;
Κ για να μη τρελλαθουμε,μασαζ,ΣΩΣΤΟ,γινεται ΜΟΝΟ σε ειδικο κρεββατι κ οχι σε κρεββατι hotel η υπογ γκαρσονιεραs...

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865
καλησπερα!επειδη δεν ειναι ωραια τα αυθαιρετα συμπερασματα...ουτε οι συγκρισεις..νομιζω ειναι ανθρωπινο δικαιωμα να απευθυνομαι σε συγκεκριμενο κοινο..στους λατρεις του μασαζ με οποια αισθησιακη προεκταση ειναι η καταλληλοτερη..αν καποιος δεν ενδιαφερεται,δεν καιγεται για το μασαζ το εχω πει πολλες φορες..οτι δεν υπαρχει λογος συναντησης.ξεκαθαρες κουβεντες

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.590
Πόντοι
29.667
Διευκρίνισε μας,ποια είναι η καταλληλότερη αισθησιακή προέκταση υου μασάζ;

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865
εχω αναφερθει..οσοι με εχουν γνωριζουν εχουν αποψη

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.590
Πόντοι
29.667
Βίκυ μου ρωτάω για να ξέρουμε τι θα κάνουμε όταν και αν συναντηθούμε. Μην παρεξηγήσε. Να μας λήθουν οι απορίες θέλουμε.

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Βίκυ μου ρωτάω για να ξέρουμε τι θα κάνουμε όταν και αν συναντηθούμε. Μην παρεξηγήσε. Να μας λήθουν οι απορίες θέλουμε.
Είπαμε, θα κρατάς ανα χείρας το Ε9 και τη φωτοτυπία του βιβλιαρίου της τραπέζης και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους...
:2funny:

Να σε διαλέγουν και οι πουτάνες μόνο στην Ελλάδα το ακούσαμε...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Είπαμε, θα κρατάς ανα χείρας το Ε9 και τη φωτοτυπία του βιβλιαρίου της τραπέζης και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους...
:2funny:

:happy: :think:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865
:2funny
:

να μην με ξερεις καν κ να εχεις αποψη..ωραια,καλα παμε!επισης να μην σε νοιαζει το μασαζ κ ν με προσβαλλεις κιολας τι ν πβ..μονο στν ελλαδα γινονται αυτα!αλλα μετα δεν ειναι αδικαιολογητο το να ειμαι επιλεκτικη..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom