Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.005
Πολυ σωστα...υπαρχει κ μεγαλο θεμα εγωισμου,δηλ αλλεs κοπελλεs,ερχονται στο ραντεβου,κ δεν εχουν την δυνατοτητα να διαλεξουν αν τουs αρεσει ο πελaτηs,μονο ο πελατηs εχει αυτο το πλεονεκτημα.
Η Στεφανια ερχεται,διαλεγει κ αν τηs αρεσει κανει,αν οχι τον πουλο.
Αυτο δεν ειναι πολυ εγωιστικο;;
Κ για να μη τρελλαθουμε,μασαζ,ΣΩΣΤΟ,γινεται ΜΟΝΟ σε ειδικο κρεββατι κ οχι σε κρεββατι hotel η υπογ γκαρσονιεραs...
πως φαινεται οτι ιδεα δν εχεις για μενα!εχω κανονικο τραπεζι του μασαζ προς πληροφορηση σου..

NOTIS47

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
180
Πόντοι
1
καλησπερα!επειδη δεν ειναι ωραια τα αυθαιρετα συμπερασματα...ουτε οι συγκρισεις..νομιζω ειναι ανθρωπινο δικαιωμα να απευθυνομαι σε συγκεκριμενο κοινο..στους λατρεις του μασαζ με οποια αισθησιακη προεκταση ειναι η καταλληλοτερη..αν καποιος δεν ενδιαφερεται,δεν καιγεται για το μασαζ το εχω πει πολλες φορες..οτι δεν υπαρχει λογος συναντησης.ξεκαθαρες κουβεντες
καλησπερα,δεν υπαρχουν αυθαιρετα συμπερασματα...που τα ειδεs;
εδω ειμαστε μελη για να ενημερωνουμε ο εναs τον αλλον κ μαλιστα συγκεκριμενα μετα απο δοκιμη κ οχι απ το μυαλο...
επειδη εισαι κ εσυ μελοs καλο ειναι να ενημερωσειs ξεκαθαρα τι κανειs στο σεξ,δηλ cim,cif,anal k μασαζ μετξυ των δυο γυρων κλπ...
ααα κ με ενα πριφιλ...
οσο για τουs λατρειs του μασαζ,που αναφερειs,αυτοι ξερουν οτι για να γινει αυτο,πρεπει να υπαρχουν οι καταλληλεs προυποθεσειs...
κ αν δεν καταλαβαινειs,καταλληλοs χωροs με αδεια λειτουργιαs,υγειονομικουs ελεγχουs,καταλληλο εξοπλισμο,πυροσβεση,γνωσειs,πτυχια,κλπ...
τωρα εισαι σε σημειο να κανουμε αρπαχτη κοροιδευονταs τουs αφελειs... :rose: :rose: :rose:

Επισκέπτης
Ρε παιδες απο οτι εχω καταλαβει το δινει αρκει να μη σε παρει χαμπαρι οτι εισαι λιγουρης.Ουσιαστικα παμε με τα νερα της και μας δινει μπριζολα

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
:

Να σε διαλέγουν και οι πουτάνες μόνο στην Ελλάδα το ακούσαμε...
να μην με ξερεις καν κ να εχεις αποψη..ωραια,καλα παμε!επισης να μην σε νοιαζει το μασαζ κ ν με προσβαλλεις κιολας τι ν πβ..μονο στν ελλαδα γινονται αυτα!αλλα μετα δεν ειναι αδικαιολογητο το να ειμαι επιλεκτικη..

εμενα τι με βαλες μεσα??

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
:

να μην με ξερεις καν κ να εχεις αποψη..ωραια,καλα παμε!επισης να μην σε νοιαζει το μασαζ κ ν με προσβαλλεις κιολας τι ν πβ..μονο στν ελλαδα γινονται αυτα!αλλα μετα δεν ειναι αδικαιολογητο το να ειμαι επιλεκτικη..
Ελληνικά ξέρεις να διαβάζεις; Διάβασες παραπάνω τι είπα ή μπα;
Εγώ μπορεί προσωπικά να μην σε ξέρω αλλά ο Χάρης που σε δοκίμασε και είπε οτι δέχεσαι επαφή επιλεκτικά , μπορείς να τον αμφισβητήσεις;
Ποιος λοιπόν προσβάλει ποιον; Εγώ εσένα ή εσύ όλους εμάς εδώ;
Δηλαδή εαν έρθει κάποιος που είναι ευγενικός και καθαρός , μόνο και μόνο επειδή τυχαίνει πχ να μην είναι του γούστου σου θα τον απορρίψεις.
Ρε πάτε καλά εδώ μέσα;

NOTIS47

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
180
Πόντοι
1
Ρε παιδες απο οτι εχω καταλαβει το δινει αρκει να μη σε παρει χαμπαρι οτι εισαι λιγουρης.Ουσιαστικα παμε με τα νερα της και μας δινει μπριζολα
Ρε φιλε μαs λεs να παμε με τα νερα τηs πουταναs για να μαs συμπαθισει κ ισωs να μαs κατσει;;;

Επισκέπτης
Ρε φιλε μαs λεs να παμε με τα νερα τηs πουταναs για να μαs συμπαθισει κ ισωs να μαs κατσει;;;
Οχι τυπε.σου λεω να πας με τα νερα της να δημιουργησει την ατμοσφαιρα που θελει η ιδια και να πνιξετε το κουνελι.ειναι ροματζο το κοριτσι

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26

Δηλαδή σαν να μας περιγράφεις την ελλεηνίδα , με τη μόνη διαφορά οτι αυτή παίρνει και τα λεφτά μπροστάτζα...Δηλαδή και μαλάκας και δαρμένος...

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
:

να μην με ξερεις καν κ να εχεις αποψη..ωραια,καλα παμε!επισης να μην σε νοιαζει το μασαζ κ ν με προσβαλλεις κιολας τι ν πβ..μονο στν ελλαδα γινονται αυτα! αλλα μετα δεν ειναι αδικαιολογητο το να ειμαι επιλεκτικη..

Έχεις καμία συγγένεια με την Βερόνικα????  :think: :think: :think:

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Τα λεφτα στο τελος της συνεδρια αναλογως των υπηρεσιων
Θα πάει δηλαδή ο άλλος και ανάλογα τις καύλες της κυράτσας θα εγκριθεί εαν θα τη γαμήσει ή όχι.
Αυτό μου λες.
Αγορίνα κουμάντο στην τσέπη σου δεν κάνω αλλά εαν είσαι τόσο ηλίθιος και δέχεσαι να περνάς από έγγριση από πουτάνα της σειράς με γειά σου και χαρά σου.
Δεν είναι όλοι σαν εσένα όμως.

NOTIS47

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
180
Πόντοι
1
Οχι τυπε.σου λεω να πας με τα νερα της να δημιουργησει την ατμοσφαιρα που θελει η ιδια και να πνιξετε το κουνελι.ειναι ροματζο το κοριτσι
δεν εχω κατι μαζι σου...αλλα δεν παει κανειs στη μισοπουτανα για να τηs κανει γλυκα ματακια για να γαμιση...αυτα γινονται με γκομενακια που βγαινειs χωριs να υπαρχει ταριφα,μονο αισθημα...
ισωs εχω μεγαλωσει κ τα βλεπω αλλιωs...

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
δεν ειναι αδικαιολογητο το να ειμαι επιλεκτικη..
Όταν ο πελάτης είναι ευγενής μαζί σου και καθαρός , δεν έχεις καμία δικιολογία να μην τον δεχτείς.Μάλιστα είναι και εξόχως ρατσιστικό.
Οι μοναδικές περιπτώσεις που κάποια του χώρου έχει κάθε δικαίωμα να διώξει κάποιον με τις κλωτσιές είναι στην περίπτωση που είναι είτε αγενής και προσβάλει με τη συμπεριφορά του είτε είναι βρωμιάρης και άπλυτος.
Κάθε άλλη περίπτωση είναι αδικιολόγητη πέρα ως πέρα και φλερτάρει με τα όρια του ρατσισμού.
Είτε σου αρέσει , είτε δεν σου αρέσει.Γκέκε;

NOTIS47

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
180
Πόντοι
1
Έχεις καμία συγγένεια με την Βερόνικα????  :think: :think: :think:
Εχει συγγενεια με τα ευκολα λεφτα κ δυστυχωs εδω υπαρχουν πολλοι που τουs αρεσει να το παιζουν αγαπουλιδεs κ να πληρωνουν τη πουτανα.
Ισωs να μην γνωριζουν την αξια των χρηματων που δινουν κ να ειναι βιτσιοζοι στο δουλεμα απο πουτανα...

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1
Φίλτατε θα μου επιτρέψεις να συμπληρώσω ότι πολύ σημαντικό είναι κάποιος να ξέρει τι θέλει ακριβώς κ τι να περιμένει βασικά από εμένα προσωπικά.. Γιατί εγώ βροντοφωναζω ότι το μασάζ είναι η μεγάλη λατρεία μου πάνω από όλα ..
:)

Χα χα χα που ειναι το μασάζ σου. Τι ξέρεις απο μασάζ τιποτα απόλυτος
Δεν κανείς μασάζ χαϊδεύεις και βαζεις πολυ λάδι. Που μετα το μασάζ σου δεν φεύγει απο το σώμα. Κανε λίγο οικονομία στο λάδι .......χα χα χα

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1
καλησπερα!επειδη δεν ειναι ωραια τα αυθαιρετα συμπερασματα...ουτε οι συγκρισεις..νομιζω ειναι ανθρωπινο δικαιωμα να απευθυνομαι σε συγκεκριμενο κοινο..στους λατρεις του μασαζ με οποια αισθησιακη προεκταση ειναι η καταλληλοτερη..αν καποιος δεν ενδιαφερεται,δεν καιγεται για το μασαζ το εχω πει πολλες φορες..οτι δεν υπαρχει λογος συναντησης.ξεκαθαρες κουβεντες

Επιστήμονας μας βγήκε.
Χα χα χα

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.005
H EIΔIKOTHTA MOY EINAI TO MAΣAZ. ΓNΩPIZΩ AΠANTA TA EIΔH, ME OΛEΣ TIΣ ΠAPAΛΛAΓEΣ TOYΣ, AΠO AΘΛHTIKO EΩΣ XAΛAPΩTIKO, KAI AYTO ΠOY ΟΛΟΨΥΧΑ ΠPOΣΦEPΩ EINAI AΨOΓO MAΣAZ ΣE OΛO TO ΣΩMA ME AΠOTEPO ΣKOΠO THN AΠOΛYTH TONΩΣH KAI EYEΞIA ΣΩMATOΣ KAI ΨYXHΣ KAI ΓIA TON ΣKOΠO AYTO, MAZI ME TO MAΣAZ ΠPOΣΦEPΩ MIA IΔIAITEPH XEIPONAKTIKH EKTONΩΣH. AN MEPIKEΣ ΦOPEΣ ΠPOXΩPAΩ ΣE EPΩTIKH EΠAΦH EINAI MONO EΠEIΔH KAΠOIOI ΣEBAΣTOI ΠEΛATEΣ MOY MOY TO ZHTANE, KAI MONO ΣE ΠEPIΠTΩΣH ΠOY YΠAPΞEI ANA METAΞY MAΣ KATAΛΛHΛH XHMEIA. MONO KAI MONO TOTE, KAI MONO ΩΣ ΣYMΠΛHPΩMA THΣ OΛIKHΣ EYEΞIAΣ TOY MAΣAZ!!! ΔEN TO KANΩ ME OΛOYΣ KAI ΔEN EXΩ ANAΓKH NA TO KANΩ . ΓIA AYTO TON ΛOΓO, ME OΣOYΣ TO EXΩ KANEI H ΘA TO KANΩ ΣTO MEΛΛON, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΝΑ NIΩΘOYN OTI EINAI ΣHMANTIKOI KAI MONAΔIKOI, ΓIATI ETΣI AKPIBΩΣ  NIΩΘΩ KAI EΓΩ ΓIA AYTOYΣ!!! Σας αγαπώ όλους !!! Πολλά πολλά φιλάκια

θα σε παρακαλεσω να γραφεις με μικρα,οπως αναφερεται και στους κανονες του φορουμ.

Επισκέπτης
Βικυ Στεφανια θα σε παρακαλουσα να αναρτησεις δημοσια το τιμοκαταλογο που αποστελεις σε p.m. για να ληξει εδω το θεμα για το αν προσφερεις η οχι σεξ

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.005
Υ.Γ. Οταν αναφέρομαι σε "Σεβαστούς" πελάτες, αναφέρομαι σε όλους όσους είναι συνεπείς στα ραντεβού, συνεπείς σε όσα λένε, συνεπείς σε όσα πράττουν. Σε όλους όσους είναι καλοί χαρακτήρες, σε όλους όσους είναι ευγενικοί, σε όλους όσους είναι συνεπείς σε ότι έχουμε συμφωνήσει πριν το ραντεβού και σε όλους όσους είναι καθαροί και περιποιημένοι, και πάντα πασχίζω να περάσει καλά ο κάθε άνθρωπος που με τιμάει!

Δεν θα μπω στην διαδικασία να απαντήσω σε κάθε πικρόχολη, ανυπόστατη αναφορά, ιδίως από αυτούς που μιλάνε χωρίς να με έχουν συναντήσει ποτέ, και σίγουρα από όσους δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ για μασάζ!!

Σας αγαπώ πάντα όλους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom