Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Καλημέρα εδω στις φωτογραφίες εχει πέσει πολυ Επεξεργασία. Ειναι γεμάτουλα με κοιλιά, με πολυ κρεμασμένο  :tits2: :tits: σαν να είχε κανει πολλά παιδια :think:
Νομίζω ειναι πολλα τα χριματα που ζητάει. Αλλαο καθενας με τα γούστα του. Π.Σ αν δείνεις τα χρήματα μπροστά καταλαβαίνει τι θέλεις και αναζητάς. Αυτα καλη σας μέρα. :headbaning2: :headbaning1: :heavymetalbig:
παιχτη την εχεις συναντησει?...σου ζητησε προκαταβολικα τα χρηματα?...ρωταω, γιατι κατι τετοιο βγαινει απο τα γραφομενα σου...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
παιχτη την εχεις συναντησει?...σου ζητησε προκαταβολικα τα χρηματα?...ρωταω, γιατι κατι τετοιο βγαινει απο τα γραφομενα σου...
εννοει οταν της δειξεις 20 τοτε εχει μονο λαδοτρυφτη
αν της δειξεις 30 εχει και μασχαλοτσιμπουκο
αν της δειξεις 40 εχει και αεροπιπα μαζι με το χειροφρενο δωρο
αν της δειξεις 50 τοτε ισως σου δωσει αγκαλιτσα
με τα 70 εχεις οτι γουσταρεις
με 80 παντρευεσαι...

κατι σαν μενου τηγανοταβερνας στην Ακροπολη ενα πραγμα....
:hi:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.095
Πόντοι
736
με 80 παντρευεσαι...

κακοηθειες  :2funny: :2funny:

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.885
Πόντοι
456
Μηπως να πουμε το νημα Βερονικα20/Στεφανια/οποιος δεν εχει τι να κανει μπορει να καβλαντισει.
Η  :jerking: τελικα ειναι ανικητη.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
με 80 παντρευεσαι...

αααα...ωραια.τωρα καταλαβα.
Υ.Γ.θα ηθελα να απαντησει το μελος.
Υ.Γ.2.καλημερες  :hi: :babycry:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Ευχαριστώ συναγωνιστή ! 
(πράγματι είχα παραλείψει να κοιτάξω το προφίλ.)
Στην ΄φωτό με τον καθρέφτη μάλιστα θα έλεγα την βρίσκω ιδιαίτερα ελκυστική, όχι το ίδιο κολακευτική εκεί νη με το κοκκινοπό φόρεμα, ( ίσως είναι τραβηγμένες άλλη εποχή οι 2 φωτό; )
΄ Μένει το θέμα τόυ κόστους της συνεδρίας να διευκρινιστεί (για την light περίπτωση των minimum προσφερομένων) και τα περεταίρω - αν έδενε η χημεία - θα ήταν συζητήσιμα , σε λογικά πάντα πλαίσια. 

Δεν βγαζεις ακρη παρα μονο αν παρεις τλφ

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.859
Καλησπέρα σε όλους κ θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμα κ δημόσια όλους όσους μου στέλνουν μηνύματα εμψυχωσης για την συμπεριφορά μου, το ήθος κ τις απαντήσεις μου..ο καθένας έχει αντίληψή κ ματιά ν κρίνει κ ν μην βασιστεί σε καμία σαχλή κ επανειλημμένη συκοφαντική αναφορά προς εμένα, τις υπηρεσίες κ τις χρεώσεις μου. Το επίπεδο μου Δν μου επιτρέπει να αναλωθώ στην κλίκα 2-3 ατόμων που εξ αρχής έδειξαν εμπάθεια άνευ λόγου κ αιτίας.. Μόνο εκείνοι ξέρουν το γιατί αλλά Δν απασχολεί κ κανέναν στην τελική.. Πάμε παρακάτω κ προσκαλώ κάθε ενδιαφερόμενο ν έρθει κ ν με κρίνε ιδιοις ομάσι!!!

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Εδώ τα λες όλα Στεφανία και πολύ σωστά αναφέρεις " κριτική μετά την συνάντηση"! Αυτό τα λέει όλα...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
...

:huh: :huh:
πως γίνεται αυτό?

alekos_patrinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
H EIΔIKOTHTA MOY EINAI TO MAΣAZ. ΓNΩPIZΩ AΠANTA TA EIΔH, ME OΛEΣ TIΣ ΠAPAΛΛAΓEΣ TOYΣ, AΠO AΘΛHTIKO EΩΣ XAΛAPΩTIKO, KAI AYTO ΠOY ΟΛΟΨΥΧΑ ΠPOΣΦEPΩ EINAI AΨOΓO MAΣAZ ΣE OΛO TO ΣΩMA ME AΠOTEPO ΣKOΠO THN AΠOΛYTH TONΩΣH KAI EYEΞIA ΣΩMATOΣ KAI ΨYXHΣ KAI ΓIA TON ΣKOΠO AYTO, MAZI ME TO MAΣAZ ΠPOΣΦEPΩ MIA IΔIAITEPH XEIPONAKTIKH EKTONΩΣH. AN MEPIKEΣ ΦOPEΣ ΠPOXΩPAΩ ΣE EPΩTIKH EΠAΦH EINAI MONO EΠEIΔH KAΠOIOI ΣEBAΣTOI ΠEΛATEΣ MOY MOY TO ZHTANE, KAI MONO ΣE ΠEPIΠTΩΣH ΠOY YΠAPΞEI ANA METAΞY MAΣ KATAΛΛHΛH XHMEIA. MONO KAI MONO TOTE, KAI MONO ΩΣ ΣYMΠΛHPΩMA THΣ OΛIKHΣ EYEΞIAΣ TOY MAΣAZ!!! ΔEN TO KANΩ ME OΛOYΣ KAI ΔEN EXΩ ANAΓKH NA TO KANΩ . ΓIA AYTO TON ΛOΓO, ME OΣOYΣ TO EXΩ KANEI H ΘA TO KANΩ ΣTO MEΛΛON, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΝΑ NIΩΘOYN OTI EINAI ΣHMANTIKOI KAI MONAΔIKOI, ΓIATI ETΣI AKPIBΩΣ  NIΩΘΩ KAI EΓΩ ΓIA AYTOYΣ!!! Σας αγαπώ όλους !!! Πολλά πολλά φιλάκια

θα σε παρακαλεσω να γραφεις με μικρα,οπως αναφερεται και στους κανονες του φορουμ.
Λοιπον εχουμε και λεμε.Η κοπελα κανει κατα βαση μασαζ με χειρωνακτικη στο τελος αλλα σε καποιους οι οποιοι ειναι ΣHMANTIKOI KAI MONAΔIKOI και εφοσον υπαρχει χημεια μονον και μονο τοτε γινονται και ολα τα υπολοιπα και μονο ΩΣ ΣYMΠΛHPΩMA THΣ OΛIKHΣ EYEΞIAΣ TOY MAΣAZ.Δηλ δεν εχουμε  πορνεια αλλα συμπληρωμα του μασαζ και με ενα αντιστοιχο αντιτιμο για τις εξτρα υπηρεσιες που προσφερονται.Τωρα οσοι δεν ειναι  ΣHMANTIKOI KAI MONAΔIKOI και δεν αντεχουν το εξτραδακι να παψουν να παραπονουνται γιατι δεν υπαρχει χημεια.Τι δεν καταλαβαινετε?

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
Επίσκεψη προχθές...
Λάτρεις του μασάζ και πολύ ταξιδεμένος...
Δεν έχω ξανά συνάντησή τόσο ευγενική και καλοσυνάτη παρουσία στο χώρο αυτό...
Μετά από μια μέρα γεμάτη στρές και ένταση πήγα στο χώρο της και από την πρώτη στιγμή με έκανε και ένιωσα χαλάρωση...
Μασάζ περιποιητικό ποιοτικό και πολύ αισθησιακό ...
Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες ... ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα ( και με το  παραπάνω )
Με εντυπωσίασε η απίστευτη ευγενική συμπεριφορά και η περιποίηση ... πιστεύω όποιος πάει μια φορά θα ξαναπάει !!!

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Λοιπον εχουμε και λεμε.Η κοπελα κανει κατα βαση μασαζ με χειρωνακτικη στο τελος αλλα σε καποιους οι οποιοι ειναι ΣHMANTIKOI KAI MONAΔIKOI και εφοσον υπαρχει χημεια μονον και μονο τοτε γινονται και ολα τα υπολοιπα και μονο ΩΣ ΣYMΠΛHPΩMA THΣ OΛIKHΣ EYEΞIAΣ TOY MAΣAZ. Δηλ δεν εχουμε  πορνεια αλλα συμπληρωμα του μασαζ και με ενα αντιστοιχο αντιτιμο για τις εξτρα υπηρεσιες που προσφερονται.Τωρα οσοι δεν ειναι  ΣHMANTIKOI KAI MONAΔIKOI και δεν αντεχουν το εξτραδακι να παψουν να παραπονουνται γιατι δεν υπαρχει χημεια.Τι δεν καταλαβαινετε?

Και εάν ΔΕΝ είναι αυτό πορνεία.... τότε τι είναι?????  :think: :think: :think:
Ρε φίλε, ειλικρινά για πες μου... σου πήρε πολύ ώρα να σκεφτείς και γράψεις την πρόταση αυτή?????

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.095
Πόντοι
736
Ρε φίλε, ειλικρινά για πες μου... σου πήρε πολύ ώρα να σκεφτείς και γράψεις την πρόταση αυτή?????
προφανως ειναι τρολαρισμα χαχαχα

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
ξεπλυμα μαυρης τσουτσουνοπαίρνοβας.....

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Επίσκεψη προχθές...
Λάτρεις του μασάζ και πολύ ταξιδεμένος...
Δεν έχω ξανά συνάντησή τόσο ευγενική και καλοσυνάτη παρουσία στο χώρο αυτό...
Μετά από μια μέρα γεμάτη στρές και ένταση πήγα στο χώρο της και από την πρώτη στιγμή με έκανε και ένιωσα χαλάρωση...
Μασάζ περιποιητικό ποιοτικό και πολύ αισθησιακό ...
Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες ... ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα ( και με το  παραπάνω )
Με εντυπωσίασε η απίστευτη ευγενική συμπεριφορά και η περιποίηση ... πιστεύω όποιος πάει μια φορά θα ξαναπάει !!!

ναι,ε?    :2funny:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Βικουλα της διπλανης πορτας....μπραβο σου για την ευγενεια σου....

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
ναι ναι topgun83
ξέχασα να τονίσω ότι θα κάνω και ένα ορθογραφικό για να δω αν με ελέγχει η άτονη δασκάλα μου ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom