Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1

ναι,ε?    :2funny:
[/quote]

εεε ναι μετά από τα 9249 σου μηνύματα στο φόρουμ
πλέον δεν υπάρχει τίποτα  ...
:s&m_1:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
ναι,ε?    :2funny:

εεε ναι μετά από τα 9249 σου μηνύματα στο φόρουμ
πλέον δεν υπάρχει τίποτα  ...
:s&m_1:
υπαρχει η ευγενικη και καλη στεφανια μας....ξερω (αλλωστε φιανεται πως ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ σε λεπτομερειες...αλλα πες μου κατι .....στο στομα στα πηρε? και αν ναι, τα εφτυσε η τα καταπιε φιλε?

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.095
Πόντοι
736
εισαι αναιδης πατερ!! ρωτα καλυτερα αν τον εκανε να νοιωσει μοναδικος, δεν εχεις τροπους..

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
εισαι αναιδης πατερ!! ρωτα καλυτερα αν τον εκανε να νοιωσει μοναδικος, δεν εχεις τροπους..
"τροποι" στο γαμησι ιδιως με δαυτην ΔΕΝ υπαρχουν φιλε....αλλιως καθομασταν και με τη γκομενα μας....

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Επίσκεψη προχθές...
Λάτρεις του μασάζ και πολύ ταξιδεμένος...
Δεν έχω ξανά συνάντησή τόσο ευγενική και καλοσυνάτη παρουσία στο χώρο αυτό...
Μετά από μια μέρα γεμάτη στρές και ένταση πήγα στο χώρο της και από την πρώτη στιγμή με έκανε και ένιωσα χαλάρωση...
Μασάζ περιποιητικό ποιοτικό και πολύ αισθησιακό ...
Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες ... ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα ( και με το  παραπάνω )
Με εντυπωσίασε η απίστευτη ευγενική συμπεριφορά και η περιποίηση ... πιστεύω όποιος πάει μια φορά θα ξαναπάει !!!

Μην μου πεις ότι ήρθες και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο από το Ηράκλειο Κρήτης για την Βίκυ-Στεφανία..!! 
Θα το έμαθε, και για αυτό μάλλον σε έκανε να νιώσεις ΣHMANTIKOΣ KAI MONAΔIKOΣ, που την τίμησες με την παρουσία σου από τόσο μακριά..!!  :grin: :grin: :grin:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Μην μου πεις ότι ήρθες και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο από το Ηράκλειο Κρήτης για την Βίκυ-Στεφανία..!! 
Θα το έμαθε, και για αυτό μάλλον σε έκανε να νιώσεις ΣHMANTIKOΣ KAI MONAΔIKOΣ, που την τίμησες με την παρουσία σου από τόσο μακριά..!!  :grin: :grin: :grin:
η στεφη ΠΑΝΤΑ ετσι εκανε...ιδια πραγματα απο παλια....copy paste συναντησεις!

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
Θα το έμαθε, και για αυτό μάλλον σε έκανε να νιώσεις ΣHMANTIKOΣ KAI MONAΔIKOΣ, που την τίμησες με την παρουσία σου από τόσο μακριά..!!  :grin: :grin: :grin:

Είσαι ωραίοοος τύπε ...
Αλλά υπερβάλλεις λίγο ...
Πάντως αν θέλεις στείλε μας εδώ κάτω καμιά από αυτές που προμοντάρεις ... θα κάνει χρυσές δουλειές και διακοπές ταυτόχρονα ...
:babycry:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Είσαι ωραίοοος τύπε ...
Αλλά υπερβάλλεις λίγο ...
Πάντως αν θέλεις στείλε μας εδώ κάτω καμιά από αυτές που προμοντάρεις ... θα κάνει χρυσές δουλειές και διακοπές ταυτόχρονα ...
ο Ελληνας δεν ξερει καμια που να ειναι ευγενικη....αντε να σε κανει λιγο να αισθανθεις ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ....αλλα και να σου στειλει.....αστο καλυτερα...τσαμπα ταξιδι....

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Είσαι ωραίοοος τύπε ... Αλλά υπερβάλλεις λίγο ...

Ναι φίλε μου, μέσα. Ότι θέλεις. Για πες τι προτίμησεις έχεις????
Κοντή? Ψιλή?
Ξανθιά? Μελαχρινή?
Χοντρή? Αδύνατη?
Μεγάλα Βυζιά? Μικρά Βυζιά?
Αληθινά βυζιά? Ψεύτικα Βυζιά?
Ελληνίδα? Αλλοδαπή?
30 ετών και κάτω? 30 ετών και πάνω?
GFE? PSE?
Αποστειρωμένο σεξ? Μη αποστειρωμένο σεξ?
Amateur? Experienced?

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ έχω γαμώτο καμία που να κάνει Μασάζ και σε κάνει να νιώσεις ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ταυτοχρόνως..!!
Ελπίζω να μην είναι πρόβλημα αυτό.

'Ελα για πες? Τι γουστάρεις να φέρω? Έχω πολλές για promotion.
Ευκαιρία να κάνω και εγώ τίποτα διακοπούλες.  :grin: :grin: :grin:

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.885
Πόντοι
456
Ενα μεγαλο αλανι μου ειχε πει καποτε οτι τις μεγαλυτερες πουτανιες τις κανουν αντρες ,ημουν μικρος τοτε και δεν καταλαβα τι ηθελε να πει.

Τωρα που μεγαλωσα καταλαβα ποσο δικιο ειχε.

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Ενα μεγαλο αλανι μου ειχε πει καποτε οτι τις μεγαλυτερες πουτανιες τις κανουν αντρες ,ημουν μικρος τοτε και δεν καταλαβα τι ηθελε να πει.
Τωρα που μεγαλωσα καταλαβα ποσο δικιο ειχε.

Έχεις κάνει πολλές?????   :think: :think: :think:

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
Ας γυρίσουμε στο θέμα μας ...
Για όσους ( σαν και μένα ) μπαίνουν στο foroum για ένα δείγμα πληροφορίας για να βρουν αυτό που θέλουν... (και όχι να προμοτάρουν ή να συκοφαντούν τα κορίτσια )
Η κοπελίτσα είναι VFM ... και εμένα συγκεκριμένα μου πρόσφερε αυτό που αναζητούσα με το παραπάνω...
δεν λέω περισσότερα μην φανεί ότι υπερβάλω και πέσουν και με φάνε οι αντιφρονούντες ...  :s&m_3:
την εμπειρία και την γνώμη μου καταθέτω και νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του φόρουμ ...

Υ.Γ. παρακαλώ για ορθογραφικό έλεγχο topgun
:happy:

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
Ναι φίλε μου, μέσα. Ότι θέλεις. Για πες τι προτίμησεις έχεις????
Κοντή? Ψιλή?
Ξανθιά? Μελαχρινή?
Χοντρή? Αδύνατη?
Μεγάλα Βυζιά? Μικρά Βυζιά?
Αληθινά βυζιά? Ψεύτικα Βυζιά?
Ελληνίδα? Αλλοδαπή?
30 ετών και κάτω? 30 ετών και πάνω?
GFE? PSE?
Αποστειρωμένο σεξ? Μη αποστειρωμένο σεξ?
Amateur? Experienced?

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ έχω γαμώτο καμία που να κάνει Μασάζ και σε κάνει να νιώσεις ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ταυτοχρόνως..!!
Ελπίζω να μην είναι πρόβλημα αυτό.

'Ελα για πες? Τι γουστάρεις να φέρω? Έχω πολλές για promotion.
Ευκαιρία να κάνω και εγώ τίποτα διακοπούλες.  :grin: :grin: :grin:

τύπε ...
το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ που κολλάει ?
Στείλε εσύ και θα δουλέψουν όλα ... θα δείς ...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Για όσους ( σαν και μένα ) μπαίνουν στο foroum για ένα δείγμα πληροφορίας για να βρουν αυτό που θέλουν... (και όχι να προμοτάρουν ή να συκοφαντούν τα κορίτσια )
Η κοπελίτσα είναι VFM ... και εμένα συγκεκριμένα μου πρόσφερε αυτό που αναζητούσα με το παραπάνω...
δεν λέω περισσότερα μην φανεί ότι υπερβάλω και πέσουν και με φάνε οι αντιφρονούντες ...  :s&m_3:
την εμπειρία και την γνώμη μου καταθέτω και νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του φόρουμ ...

ελα φιλε....η Στεφανια το ξερει?

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Ωραία λοιπόν... επειδή μιλάς σωστά θα σου απαντήσω και εγώ με τον ανάλογο τρόπο.
ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι όπως το λες είναι. Μπαίνουμε ΟΛΟΙ μας μέσα εφόσον μας ενδιαφέρει το άθλημα και διαζάβουμε, ανταλλάσουμε πληροφορίες ως προς το ΔΙΚΟ ΜΑΣ όφελως
και όχι ως προς της εκάστοτε ιερόδουλης. Ξέρω... αυτό ΔΕΝ γίνεται πάντα, αλλά έτσι θα έπρεπε να είναι.

δεν λέω περισσότερα μην φανεί ότι υπερβάλω και πέσουν και με φάνε οι αντιφρονούντες ...  :s&m_3:
Δεν ξέρω για τους άλλους "αντιφρονούντες" αλλά μπορώ να σου πω για εμένα.
Εγώ προσωπικά ΔΕΝ είπα ΠΟΤΕ ότι δεν είναι VFM η κοπέλα. Όπως ΔΕΝ είπα και τίποτα κακό για το πρόγραμμα της. Αν γαμιέτε καλά ή όχι.
Ο λόγος που άρχισα να γράφω, είναι από τις βλακίες που άρχισε να γράφει η ίδια ότι και καλά δεν είναι ιερόδουλη αλλά κάνει θεραπευτικό
μασάζ.  ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ?????? Στο BOURDELA.COM έχει κάνει νήμα και ΟΧΙ στον Σύλλογο Ελλήνων Χειροπρακτών.

Επίσης, οι μαλακίες του τύπου ότι εκείνη επιλέγει σε ποιον θα τραβήξει μαλακία, ή ποιον θα αφήσει να την γαμήσι στο τέλος, σε ποιόν θα κάνει γαργάρες και σε
ποιόν θα τα φτύσει... ΔΕΝ πιάνουν εδώ.

Κυριά μου... γαμιέσε ή δε γαμιέσε?????  :think:
Εάν γαμιέσε, καλά κάνεις και είσαι εδώ. Εάν ΔΕΝ γαμιέσε, τα κουβαδάκια σου και πήγαινε να γραφτείς στο Σύλλογο Ελλήνων Χειροπρακτών ( )
και τότε μπορείς να αποκαλείς το ευατό σου ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ..!!

:hi:

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ που κολλάει ?
To σημαντικό και μοναδικό κολλάει εάν ανατρέξεις στα προηγούμενα μηνύματα του νήματος.

τύπε ...
Στείλε εσύ και θα δουλέψουν όλα ... θα δείς ...
Τύπε... πολύ θα ήθελα να σου στείλω κάτι στο χωριό σου, αλλά μετά το πόστ του γέροντα Zadren είδα ότι τα γούστα σου είναι διαφορετικά από αυτά που έχω εγώ.
Βέβαια έχω έναν Τσολιά που γουστάρει τα ταξίδια, αλλά πάει μέχρι Άνδρο μου είπε.
Εάν αυτό δεν είναι πρόβλημα και πας μέχρι Άνδρο, όπως επίσης ότι δεν τον λένε Φιόνα αλλά Φώντα, τότε πες μου να σου κανονίσω.  :grin: :grin: :grin:

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
Ωραία λοιπόν... επειδή μιλάς σωστά θα σου απαντήσω και εγώ με τον ανάλογο τρόπο.
ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι όπως το λες είναι. Μπαίνουμε ΟΛΟΙ μας μέσα εφόσον μας ενδιαφέρει το άθλημα και διαζάβουμε, ανταλλάσουμε πληροφορίες ως προς το ΔΙΚΟ ΜΑΣ όφελως
και όχι ως προς της εκάστοτε ιερόδουλης. Ξέρω... αυτό ΔΕΝ γίνεται πάντα, αλλά έτσι θα έπρεπε να είναι.

Δεν ξέρω για τους άλλους "αντιφρονούντες" αλλά μπορώ να σου πω για εμένα.
Εγώ προσωπικά ΔΕΝ είπα ΠΟΤΕ ότι δεν είναι VFM η κοπέλα. Όπως ΔΕΝ είπα και τίποτα κακό για το πρόγραμμα της. Αν γαμιέτε καλά ή όχι.
Ο λόγος που άρχισα να γράφω, είναι από τις βλακίες που άρχισε να γράφει η ίδια ότι και καλά δεν είναι ιερόδουλη αλλά κάνει θεραπευτικό
μασάζ.  ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ?????? Στο BOURDELA.COM έχει κάνει νήμα και ΟΧΙ στον Σύλλογο Ελλήνων Χειροπρακτών.

Επίσης, οι μαλακίες του τύπου ότι εκείνη επιλέγει σε ποιον θα τραβήξει μαλακία, ή ποιον θα αφήσει να την γαμήσι στο τέλος, σε ποιόν θα κάνει γαργάρες και σε
ποιόν θα τα φτύσει... ΔΕΝ πιάνουν εδώ.

Κυριά μου... γαμιέσε ή δε γαμιέσε?????  :think:
Εάν γαμιέσε, καλά κάνεις και είσαι εδώ. Εάν ΔΕΝ γαμιέσε, τα κουβαδάκια σου και πήγαινε να γραφτείς στο Σύλλογο Ελλήνων Χειροπρακτών ( )
και τότε μπορείς να αποκαλείς το ευατό σου ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ..!!

:hi:

Δεν διάβασα τα προηγούμενα ..
Έχεις δίκαιο έτσι που το θέτεις και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ... στο bourdela.com είσαι ...
αλλά ας φαίνονται οι πληροφορίες ουσίας που βοηθάνε τον κόσμο και να μην γεμίζει το νήμα με άσχετα πράγματα ...

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.095
Πόντοι
736
δεν λέω περισσότερα μην φανεί ότι υπερβάλω και πέσουν και με φάνε οι αντιφρονούντες ...  :s&m_3:

αψογος, δεν εχω λογια..

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
To σημαντικό και μοναδικό κολλάει εάν ανατρέξεις στα προηγούμενα μηνύματα του νήματος.

Τύπε... πολύ θα ήθελα να σου στείλω κάτι στο χωριό σου, αλλά μετά το πόστ του γέροντα Zadren είδα ότι τα γούστα σου είναι διαφορετικά από αυτά που έχω εγώ.
Βέβαια έχω έναν Τσολιά που γουστάρει τα ταξίδια, αλλά πάει μέχρι Άνδρο μου είπε.
Εάν αυτό δεν είναι πρόβλημα και πας μέχρι Άνδρο, όπως επίσης ότι δεν τον λένε Φιόνα αλλά Φώντα, τότε πες μου να σου κανονίσω.  :grin: :grin: :grin:

Τύπε ... όταν πάς Σαλόνικα στείλε μου μνμ ... θα σου δώσω τηλεφωνάκι της Φιόνας και θα ξεχάσεις και τον Zarden και τον Φώντα

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1

για να μην αποπροσανατολιζόμαστε από το θέμα του νήματος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom