Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλή η βιταμίνη C, ωφελεί, αλλά από την άλλη μπορεί να βλάψει τα νεφρά.

Σημ: Υποθέτω θέλετε βιταμίνη Ε και ψευδάργυρο

Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Το σώμα ποτέ δεν προσλαμβάνει παραπάνω από ό,τι χρειάζεται. Υδατοδιαλυτή γαρ. Το περίσευμα το χέζεις, δεν το κατουράς.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Το σώμα ποτέ δεν προσλαμβάνει παραπάνω από ό,τι χρειάζεται. Υδατοδιαλυτή γαρ. Το περίσευμα το χέζεις, δεν το κατουράς.

Συμφωνώ, πάντως παίρνω εδώ και πολλούς μήνες καθημερινά βιταμίνη C σε όποια φυσική το βρω και το σπέρμα μου είναι παχύ, πολύ και πάει ως 1 μέτρο μακριά!  :rockon: :rockon: :rockon: :dancing: :dancing: :wanker: :wanker: :pipa2: :pipa2:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σ ευχαριστώ! Πείρα δεκαετιών σε εγχώρια και ξένα μασαζοκρέβατα! Πράγματι όπως λες, λίγοι ξέρουν τι θέλουν στο μασάζ και πώς το θέλουν!  :wanker: :wanker:

Πράγματι.
Δυστυχώς εγώ δεν έχω πείρα εξωτερικού. Τις λίγες φορές που βρέθηκα στο εξωτερικό δεν μπόρεσα να δοκιμάσω.
Στην Ελλάδα, κοπέλα που να είναι νέα, να ΞΕΡΕΙ μασάζ και να το προσφέρει με τον τρόπο της δεν έχω βρει άλλη.
Όπως έχω γράψει και πιο παλία, αυτό που κάνει το κάνει καλά.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εξαρχής κανόνισα και πήγα στην Βίκυ-Στεφανία σαν μασαζολάτρης και όχι σαν μασαζομούρης. Δεν πήγα δλδ για καλαμάκι, ούτε για μπριζόλα, κτλ. Άλλωστε η κοπέλα λέει ότι η δουλειά της είναι μασέζ. Εμφανισιακά όπως στις φωτο. ΔΕΝ είναι [ξανθιά-2μετρη-σούπερ σώμα/πόδι-με γραμμώσεις-με στητά 3+]. Αυτός που θέλει τέτοια,  πάει αλλού.

Χώρος μάλλον καινούργιος, απλός, μικρός, καθαρός, ψιλοκομπλέ, αλλά άβολος, έχω κάποιες παρατηρήσεις (καθότι γεροντοκόρος). Μασάζ πολύ καλό, δυνατό με τα χέρια, σημειολογικό, επιμελημένο, παντού, εργατικότητα και κούραση, γεμάτος όλος ο χρόνος! Διέλυσε τους κόμπους μου με επιμονή και δύναμη. Από τη χαλάρωση ένιωθα κάποιες στιγμές ότι θα με έπαιρνε ο ύπνος. Φράπυ έντ καλό! Ευγένεια, χαμόγελο, χαλαρότητα, καφεδάκι. Επίσης, δεν τσιγκουνεύεται το χρόνο καθόλου, μένεις και παραπάνω.

Τιμές αυτές που γράφει και λέει και προφορικά. Ήταν απόλυτα σαφής και συνεπής με τις τηλεφωνικές συνεννοήσεις της, με είχε ενημερώσει και για τη δυνατότητα έξτρα  που δεν επέλεξα.

Σωστος :hi:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
:thumbsup: :thumbsup:

καλυτερα να δωσεις κανα 60ρι να τα κανεις ολα μα ολα....ακομα και μασχολοτσιμπουκο...

βεβαια καλυτερα το free μιας και το δινει εκει που ξερει οτι πρεπει να το δωσει ;)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
καλυτερα να δωσεις κανα 60ρι να τα κανεις ολα μα ολα....ακομα και μασχολοτσιμπουκο...

βεβαια καλυτερα το free μιας και το δινει εκει που ξερει οτι πρεπει να το δωσει ;)

:thumbsup: :thumbsup:

jonotan3

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
16
Πόντοι
1
Πράγματι.
Δυστυχώς εγώ δεν έχω πείρα εξωτερικού. Τις λίγες φορές που βρέθηκα στο εξωτερικό δεν μπόρεσα να δοκιμάσω.
Στην Ελλάδα, κοπέλα που να είναι νέα, να ΞΕΡΕΙ μασάζ και να το προσφέρει με τον τρόπο της δεν έχω βρει άλλη.

Ο καθενας με τα γούστα του.
Πράγματι.

Ο καθένας με τα γούστα του.
Ποσο πήγε το μαλλί με εσενα.
Γιατί αλλα λέει και αλλα δίνεις μετα την μαστορικη μαλάκια που την εμαθε ενας γουρου μάστορας.
:wanker: :wanker: :wanker:

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.887
Πόντοι
456
Σε εμενα παντως που μου επαιξε την μαλακια που την ειχαν διδαξει κατι σοφοι ααολιν απο τον αλφα του κενταυρου δεν μου πηρε εξτρα λεφτα.
60€ το 2ωρο.

Την μαλακια πολλοι αγαπησαν ,τον μαλακα κανενας.

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Το μασάζ πώς γίνεται ; γυμνός, ανάσκελα, μπρούμυτα, πόδια, κορμός;
Με ενδιαφέρει αλλά με πίπα όχι χέρι .

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.491
Πόντοι
2.306
Και μπρουμητα και ανασκελα σε ολο το σωμα και μετα αν θες κατι αλλο εκτος φραπε το προτεινεις

Επισκέπτης
Λοιπόν , Βίκυ στεφάνια , ειχα γραψει και πριν μερες αλλα δεν καταλαβε κανεις...

Ο χώρος μικρος σκοτεινός και δεν μπορώ να πω πεντακάθαρος , σε περιοχη που αναφερθηκε που ομως με βολευε και γιαυτο επισκεφτηκα,
κλεισούρα και υγρασία από το προγουμενο ραντεβού.
Πετσέτα καθαρή και παντόφλες μιας χρήσης . Κρεββατι μασάζ (με σεντονι μαλλον χρησιμοποιημενο που με χαλασε χωρις το γνωστο χαρτι ) και κρεββατι στρογγυλό .
Η κοπέλα χαμογελαστή , με υποδέχτηκε με ένα φόρεμα έτοιμη για έξοδο...σώμα κάτω του μετρίου , μικρό βυζι με μεγάλη ρωγα αλλά πεσμένο για την ηλικία .
Μεγαλη περιφερεια και κωλαρα για μερακλήδες
Ρώτησα τιμές είπε 40 για μια ώρα με happy ending της, ρωτησα για παραπανω υπηρεσιες  , ειπε  ναι στα 80 μαξ
Έτριβε για πάνω από ώρα και αφού έφτασε στο επίμαχο άρχισε κάτι παλαβά χωρίς να το πιάσει το εργαλείο ψιλό χάιδεμα τσιμπολόγημα κλπ
και ούτε αποφάσιζε να το βάλει στο στόμα , ουτε να τον παιξει σαν ανθρωπος...  όποτε σηκώθηκα και της είπα να παμε στο κρεββατι.
Πήγα να γλυφω και με σταμάτησε ... είπε δεν είμαι 'fan' ξενέρωσα της τον έδωσα πίπα και τελείωσα
Σύνολο 1 1/2 ώρα χωρίς άγχος χρόνου
Στο τέλος είπα τι χρωστάω μου είπε 60

Περιεγραψα οσο πιο αντικειμενικα μπορουσα η επιλογη δικη σας.
Η πιπα καλη η αεροπιπα;

giovanara

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2014
Like
21
Πόντοι
0
Συναντηση χθες με την Στεφανια στον χωρο της στο Ν. Ψυχικο.
Ο χωρος ειναι σε υπογειο και μικρος αλλα εχει ολα τα απαραιτητα (μασαζοκρεβατο και αλλο ενα διπλο στρογγυλο), καθαρος και καλαισθητος.
Η Στεφανια ειναι μια πολυ χαμογελαστη και ευχαριστη κοπελλα με γλυκο στρογγυλο προσωπακι (με μαγουλακια που μου αρεσουν), σωμα τσουπωτο με τα σχετικα πιασιματα και στηθος μετριου μεγεθους ελαφρως πεσμενο (καυλωτικο ομως για τα δικα μου γουστα).  Προσπαθησε στην αρχη αλλα και κατα την διαρκεια της συνεδρειας να πιασει κουβεντα μαζι μου, αλλα εγω να ημουν λιγο αμιλητος χθες.
Το μασαζ το κατεχει πολυ καλα, δεν θα ελεγα οτι ειναι δυνατο, αλλα ουτε και πασαλειμα. Οντως οπως προειπαν αλλοι σου κανει μασαζ σε ολο μα ολο το σωμα (μπρουμυτα και ανασκελα) και το αγγιγμα της και οι κινησεις ντης ειναι κατι μεταξυ χαλαρωτικου και αισθησιακου. Χωρις να το ζητησω ιδιαιτερα ετσι μου εκανε μασαζ, αν καποιος θελει κατι πιο δυνατο (πχ προς το αθλητικο), πιστευω οτι η Στεφανια θα ανταποκριθει μια χαρα. Στο τελος αρχισε εναν αριστοτεχνικο φραπε που εξελιχθηκε σε ενα εξισου καλο καλαμακι.
Η ολη συναντηση κρατησε 1 1/2 ωρα χωρις να υπολογιζω τα ντουζ με κοστος 50 ευρω (συν κατι για το καλαμακι, αλλα αφηνω την ιδια να πει σχετικα για τα εξτρα δωρακια)
Ανετα θα την ξανασυναντουσα, αν και με δυσκολευει η αποσταση απο τα νοτια προαστεια, πρ΄ολα αυτα η προσβαση και το παρκαρισμα ειναι ευκολα.

atikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
  Λοιπόν... καλησπέρα και καλή Ανάσταση !
Η κοπέλα είναι ευγενέστατη και πολύ καλή στη δουλειά της. Και στα ενεννηντα λεπτά της παρουσίας μου στο χώρο της πέρασα καλά ! Η συνάρτηση ποιότητας και τιμής είναι αυτό που πρέπει.
Καλό Πάσχα !!!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
  Λοιπόν... καλησπέρα και καλή Ανάσταση !
Η κοπέλα είναι ευγενέστατη και πολύ καλή στη δουλειά της. Και στα ενεννηντα λεπτά της παρουσίας μου στο χώρο της πέρασα καλά ! Η συνάρτηση ποιότητας και τιμής είναι αυτό που πρέπει.
Καλό Πάσχα !!!

:headbaning2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom