swadow
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 623
- Πόντοι
- 316
γουστα ειναι αυτα
::δεν βγαζεις ακρηΡε φίλε τώρα μπέσα μίλα...
Παίρνεις κάτι και είσαι ντάγκλα ή είσαι απλά κλαρινογαμιάς που θες να τρολάρεις να περάσει η ώρα;
Μήπως έχεις κάποια μορφή αυτισμού και δεν μπορείς να γράψεις συντεταγμένα με αρχή-μέση-τέλος κάποια πρόταση με ολοκληρωμένο νόημα;
'O,τι κι αν σου συμβαίνει μη φοβάσαι να το μοιραστείς μαζί μας ανοίγοντας νέο νήμα.
Ακριβώς!::δεν βγαζεις ακρη
Γενικος αυτος έχει προβλημα με όλες τις κοπέλες που κανουν μασαζ. Με την Κατερίνα με την Έλενα με την Ναταλια με την Όλγα δεν είναι μονο με την Βίκυ - Στεφάνια. Εχει προβλημα στο κεφάλι.
πριν καιρο καποιος μου χε πει οτι γυναικα ειναι πισω απ το προφιλ
πριν καιρο καποιος μου χε πει οτι γυναικα ειναι πισω απ το προφιλ
Μάλλον είχε δίκιο αυτός που στο είπε! Μπορεί καμμία λεσβία!
Η καποιος βάλτος για να γίνεται βαβουρα εδώ και να προχωράει το νήμα.
Βρε παιδιά...ηρεμήστε. Τι κοκκορομαχίες είναι αυτές!!!
Σε όποιον αρέσει η κοπέλα και το όποιο πρόγραμμα της θα πάει και θα περάσει καλά...
Σε όποιον δεν αρέσει, θα προσπεράσει και θα πάει αλλού. Αμάν πια με τα χωρίς νόημα και ουσία σχόλια και απόψεις.
Και αν κοροϊδεύει, αυτό θα αντέξει λίγες φορές και μετά θα κλείσει το μαγαζάκι. Τόσο απλά.
Γνώμη μου....
κ οταν σε φραπεδιαζει κοιτα ποτε εσενα κ ποτε το κρεατινο ραβδι κ με καβλαρικο χαμογελο
οχι να κοιτα το ταβανι κ να σου δειχνει σιχαμαρα σαν κατι αλλες
Και κάτι άλλο σημαντικό!!!!
'Οταν χύνεις, δε σηκώνεται να φύγει....στον χαϊδεύει απαλά, του κάνει μασάζ σε κορμό πούτσου κι αρχίδια για πολλή ώρα μέχρι να στραγγίξεις και την τελευταία σταγόνα και να χαλαρώσεις και να γίνεις ένα με το κρεβάτι!
Για μένα το After Cum Service ήταν πάντα απαραίτητο, αν και δεν το έχω συναντήσει σχεδόν καθόλου. 'Ολες σχεδόν όταν χύνεις σου πετάνε μια χαρτοπετσέτα με οινόπνευμα να σκουπιστείς, η Βίκυ οχι.
Ξερει και γουσταρει κι'ολας δεν το κανει αγγαρεια. Τρομερη φραπεδια!
Την φραπεδιά την κάνει ντυμένη ?Ξερει και γουσταρει κι'ολας δεν το κανει αγγαρεια. Τρομερη φραπεδια!