λοιπόν ο κμαν έχει κάνει όλο αυτό το "σκηνικό" ζωή του (θλιβερό κατ'εμέ αλλά δεν ειναι το θέμα μας)
για τα λεφτά, το χρόνο και τον κόπο που έχει δώσει, οι γκόμενες ειναι πολύ κατώτερες των περιστάσεων και το σεξ (όσο έχω καταλάβει) φτωχότατο...
αυτά
Λοιπον να το πιασουμε απ την αρχη, γιατι ο φυλοβιος μου πηρε την κουβεντα απ το στομα για το κοστος ξενοδοχειου που πρακτικα ειναι μηδενικο (ιδια τιμη εχει για 2 ατομα η για ενα, αντε 20ευρω διαφορα)
Ο κμαν ουσιαστικα επιβαρυνεται με τα εξης εξτρα κοστη οταν ερχεται η γκομενα:
1. Αεροπορικα. Μπορει να κανονισει τις ημερομηνιες που αυτος θελει, οποτε μπορει να βρει λογικες τιμες
2. Ξενοδοχειο γκομενας. Κοστος μηδεν
3. Εστιατορια εξτρα κοστος για τη γκομενα 5 ημερες επι 60 ευρω = 300 ευρω
Βαζω μεσα 2 καλα γευματα την ημερα για 150 ευρω συνολικα και τα 2, οπου τα 90 θα τα εδινε ουτως η αλλως αν ηταν μονος του και τα 60 ειναι τα εξτρα για τη γκομενα.
4. Αλλα εξτρα 100 ευρω για εξτρα ποτα της γκομενας τη νυχτα
5. Ταξι-μετακινησεις 100 ευρω για αεροδρομια κλπ
Συνολο 500 ευρω + αεροπορικα της γκομενας, ας πουμε 300 ευρω, γενικο συνολο 800 ευρω
Δηλαδη ξοδευει ουσιαστικα 2000 ευρω ΑΛΛΑ τα 1200 ειναι τα δικα του εξοδα, δηλαδη τα απολαμβανει ο ιδιος και θα τα απολαμβανε ουτως η αλλως αν πηγαινε ενα ταξιδακι καπου μονος του
Επομενως ξοδευει επιπλεον 800 ευρω για 5 ημερες που σημαινει 160 ευρω την ημερα, για να εχει διπλα του μια ωραια γκομενα, να τον κραταει παρεα 24 ωρες το 24ωρο και να την πηδαει οπου και οποτε θελει (ξεχναμε την εξαιρεση-Λευκορωσιδα)
Μιλαμε για τρελο value for money ο αρχηγος.
Η μονη ζημια, ισως σημαντικα υπολογισιμη, ειναι τα δωρακια, οπου εκει μπορει να δωσει αλλο ενα εξτρα 1000 ρικο οπου κατ εμε κανει λαθος.
Αλλα ακομη και αν το θεωρησουμε υποχρεωτικο, και παλι το κοστος ανεβαινει στα 360 ευρω ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, για γκομενα 7+, λεφτα τα οποια δινει αλλος μονο για 2 ωρες σε ενα συνηθισμενο ct
Πειτε μου αν καπου εχω λαθος να το συζητησουμε